Şuanı soruyorsan sorun yok ama yarına asla garantisi olmayan bir ilişkimiz var eşimlede. Hayırlısı olsun ne deyim ☺Ayyyyy çok özür diliyorum yanlış anlamışımm bilgim yoktu da canım
Yine de yaptığı hareketler olgun gibi değil. Çantayı başkasına hediye etmesi bile büyük tavrı hakediyor. Sakin kalmaya çalış sabır çek canım. Eşinle mutluysan dert etmene değmez.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gorumce Ve Koca
- Konu Sahibi leylmira
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Şuanı soruyorsan sorun yok ama yarına asla garantisi olmayan bir ilişkimiz var eşimlede. Hayırlısı olsun ne deyim ☺
Allah bilir canım her şeyi.
İnsanoğlu beşer şaşar derler.
İnşallah her şey gönlünüzce olur.
senin de maneviyatin sifir bu mantikla.bu gorumceme bana hediye olan bir cantayı begendi diye vermiştim. buda bu yaz teyzesinin kızına vermiş o cantayı. Maneviyatı sıfır anlayacagınız
Hediyeyi hediye etmek sünnettir. Ben eşimin kardeşi olduğu için verdim ona sevdiğim için değil ama o bana değer vermediği için önemli olmadığı için vermiş.senin de maneviyatin sifir bu mantikla.
o da hediyeyi hediye etmek sunnet dedi belki.Hediyeyi hediye etmek sünnettir. Ben eşimin kardeşi olduğu için verdim ona sevdiğim için değil ama o bana değer vermediği için önemli olmadığı için vermiş.
☺ yav Allah Allah belkide yani olabiliro da hediyeyi hediye etmek sunnet dedi belki.
e yaniiii. sen yapinca sunnet o yapinca deger vermiyo. oyle bisi yok.☺ yav Allah Allah belkide yani olabilir
Tamam sensin oda sünneti seniyye uymuş ☺☺☺e yaniiii. sen yapinca sunnet o yapinca deger vermiyo. oyle bisi yok.
Kardeş dayanamicam görümce senmisin ?e yaniiii. sen yapinca sunnet o yapinca deger vermiyo. oyle bisi yok.
Hahaha bende onu düşünüyodum yakalandımmı lan dedim bi araKardeş dayanamicam görümce senmisin ?
ahahaha yok walla o ben degilim=))) ama o kisimda haksizmiyim. orasi batti gozume.Kardeş dayanamicam görümce senmisin ?
Valla yazıyımmı yazmıyımmı dayanamadımHahaha bende onu düşünüyodum yakalandımmı lan dedim bi ara
Ay o kadar üstüne düştün o kısmın dayanamadımahahaha yok walla o ben degilim=))) ama o kisimda haksizmiyim. orasi batti gozume.
O görümcesinin gönlünü hoş etmek için vermiş olmuş
Onunda begendıgı gelinin hediye ettıgı cantayı baskasına vermesi sacma biraz
Kusur aramak için bakarsan bulursun önemli olan teselli edebilmek burda üzülen bir hemcisiniz var. Ha son olarak çanta mevzunu aydınlatayım evet Hediyelelmek sünnet fakat ben asla değer dahi vermesem bana verilen şeyi, veren kişinin görebileceği birine vermem görür üzülür yanlış anlar diye.ahahaha yok walla o ben degilim=))) ama o kisimda haksizmiyim. orasi batti gozume.
Olay tamamen düşüncesizce yapılan birşey belkide kasıtlı bilemem..
Şimdi görümceyle eskisi kadar dalaşmıyoruz nabzını buldum ona göre şerbet veriyorum ☺
walla cnm ben okurken o kisma takildim paylastm. baskasi bilsin bilmesn sen bildktn sonra hediyeyi sen baskasina verdktn sonra sana veren gormus gormemis onemli degil. o kismi soylemesem catlardm. hediye hediye edilebiliyorsa o da etmistir. duz mantik.Kusur aramak için bakarsan bulursun önemli olan teselli edebilmek burda üzülen bir hemcisiniz var. Ha son olarak çanta mevzunu aydınlatayım evet Hediyelelmek sünnet fakat ben asla değer dahi vermesem bana verilen şeyi, veren kişinin görebileceği birine vermem görür üzülür yanlış anlar diye.
Olay tamamen düşüncesizce yapılan birşey belkide kasıtlı bilemem..
Şimdi görümceyle eskisi kadar dalaşmıyoruz nabzını buldum ona göre şerbet veriyorum ☺
Farklı görüşler saygı duyarım ☺walla cnm ben okurken o kisma takildim paylastm. baskasi bilsin bilmesn sen bildktn sonra hediyeyi sen baskasina verdktn sonra sana veren gormus gormemis onemli degil. o kismi soylemesem catlardm. hediye hediye edilebiliyorsa o da etmistir. duz mantik.
Eee başka?Off isinize gelince dini kullanin baskasi yapinca kötü niyetli olsun.
Asil hayatim boyunca bu kafadaki insanlardan uzak durmusumdur. Korkulur sizden yaptiginiz her seye inancla ilgili bi terim yapistirin gitsin.
Yorumsuzsun...Eee başka?