• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumce Ve Koca

Ayyyyy çok özür diliyorum yanlış anlamışımm bilgim yoktu da canım :KK48:
Yine de yaptığı hareketler olgun gibi değil. Çantayı başkasına hediye etmesi bile büyük tavrı hakediyor. Sakin kalmaya çalış sabır çek canım. Eşinle mutluysan dert etmene değmez. :KK51:
Şuanı soruyorsan sorun yok ama yarına asla garantisi olmayan bir ilişkimiz var eşimlede. Hayırlısı olsun ne deyim ☺

ahahaha yok walla o ben degilim=))) ama o kisimda haksizmiyim. orasi batti gozume.
Ay o kadar üstüne düştün o kısmın dayanamadım :KK45:
O görümcesinin gönlünü hoş etmek için vermiş olmuş
Onunda begendıgı gelinin hediye ettıgı cantayı baskasına vermesi sacma biraz :KK49:

Off isinize gelince dini kullanin baskasi yapinca kötü niyetli olsun.

Asil hayatim boyunca bu kafadaki insanlardan uzak durmusumdur. Korkulur sizden yaptiginiz her seye inancla ilgili bi terim yapistirin gitsin.

ahahaha yok walla o ben degilim=))) ama o kisimda haksizmiyim. orasi batti gozume.
Kusur aramak için bakarsan bulursun önemli olan teselli edebilmek burda üzülen bir hemcisiniz var. Ha son olarak çanta mevzunu aydınlatayım evet Hediyelelmek sünnet fakat ben asla değer dahi vermesem bana verilen şeyi, veren kişinin görebileceği birine vermem görür üzülür yanlış anlar diye.
Olay tamamen düşüncesizce yapılan birşey belkide kasıtlı bilemem..
Şimdi görümceyle eskisi kadar dalaşmıyoruz nabzını buldum ona göre şerbet veriyorum ☺

Kusur aramak için bakarsan bulursun önemli olan teselli edebilmek burda üzülen bir hemcisiniz var. Ha son olarak çanta mevzunu aydınlatayım evet Hediyelelmek sünnet fakat ben asla değer dahi vermesem bana verilen şeyi, veren kişinin görebileceği birine vermem görür üzülür yanlış anlar diye.
Olay tamamen düşüncesizce yapılan birşey belkide kasıtlı bilemem..
Şimdi görümceyle eskisi kadar dalaşmıyoruz nabzını buldum ona göre şerbet veriyorum ☺
walla cnm ben okurken o kisma takildim paylastm. baskasi bilsin bilmesn sen bildktn sonra hediyeyi sen baskasina verdktn sonra sana veren gormus gormemis onemli degil. o kismi soylemesem catlardm. hediye hediye edilebiliyorsa o da etmistir. duz mantik.

walla cnm ben okurken o kisma takildim paylastm. baskasi bilsin bilmesn sen bildktn sonra hediyeyi sen baskasina verdktn sonra sana veren gormus gormemis onemli degil. o kismi soylemesem catlardm. hediye hediye edilebiliyorsa o da etmistir. duz mantik.
Farklı görüşler saygı duyarım ☺

Off isinize gelince dini kullanin baskasi yapinca kötü niyetli olsun.

Asil hayatim boyunca bu kafadaki insanlardan uzak durmusumdur. Korkulur sizden yaptiginiz her seye inancla ilgili bi terim yapistirin gitsin.
Eee başka?

Back
X