Görümce teröründe son perde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Edebiyatta öğrendiğin bir kaç kelimeyi tek konuda harcadın, az biraz idareli olsaydın keşke daha bi kaç konuda lazım olurdu. Bu betimlemeleri bi daha duyduğumuzda aynı hissiyatı duyamazsak naparız
BU DAHA BASLANGIC BE BE GIM... BENDE BOYLE AILE OLDUGU MUDDETCE CINNET GUNLUKLERINDE HICBIR SAYFAM BOS KALMAZ.. SEVGILER..

Ya iste bayramdir seyrandir bilmem nedir damadin pesinden kuyruk gibi geliyordu ne bileyim koynumda yilan besledigimi
Allah'ım neden ben hep banlanıyorum yok yere bu üye de banlansa ya bunlar ne biçim kural ihlalleri hemde yani böyle oldukça bana yapılan banlamalar haksızlık

Fıtıl görümcenin masalcı gelini. Komik mi?

hayatda ne yasadınız bu kadar merak edıyorum
hanı hayatında hıc sevgı gormemıs dedıklerı onemsenmemıs hıc cıddıye alınmamıs kısıler dıkkat cekmek ıcın sureklı boyle sov yaparak konusur kendılerını gostermeye calısırlar

taş yerınde agırdır.bu dedıklerımı cıddıye alın gercekten cıddı cıddı yazdım sıze. uzuldum cunku. yanı ne bılım tavrınızdan uslubunuzdan ben utandım

ne gerek var boyle seylere ? gercekten espırı anlayısınız bu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…