- 25 Ekim 2019
- 91
- 96
- 8
- 36
- Konu Sahibi yagmurdamlasi_58
-
Evlenecektik de biraz sekteye uğradı. Gectigimiz günlerde sandık cıkarma merasiminde görümcemi hastanelik ettim cok afedersiniz.. evlenecegiz gakinda.. sevgiler...Hangi ocağı çitiliyorsun? Evli misin nişanlı mısın daha o belli değil
Hmm pekiiBüyü gerçek ama sen gerçek değilsin , ne mı yap, buralarda fazla takılma mesela :)
Niye bizimle dalga geçiyorsun ya ciddi ciddi okuyoruz sonuna kadar bi de bakıyoruz yine sen yine bi tuhaf konu evlenme tatlım ne diye evleniyon çok mu seviyonNeden balım?
KomikHerkese merhaba arkadaslar gorumcesine turan taktigi uygulayan yeni gelin bendeniz yagmurdamlasi, bugün kavganın ikinci perdesini aralayacagım. Kiminiz fake kiminiz yalan dolan dese de coğrafya kaderdir mantigiyla beraber anadolumuza has o bayagı aile kavgalarından hepimiz haberdarız. Yani ben fake degilim. Sadece betimlemelerim göze carpiyor. Neeeyyseeee savaş boyalarimzi surdugumuze gore hikayemize kaldigimiz yerden devam edebiliriz. Dün aksam saatleŕinde hırsımı alabilmek maksadıyla ocagı çitilerken alt kisminda yapışkan bir madde ile karsılastım çekip cıkardigimda arapca yazılarn oldugunu fark ettm. Bugun bilen birine götürdugumde bana bunun büyü oldugunu söyledi. Bunu kim yapmış olabilir diye sordum ve cevap beni şasırtmadı. 'Tepesinde saç kalmamış kem gözlü nursuz tıfıl bir kadın görüyorum." dedi.... görümcem yine kirli oyunlara el atmıştı.. haneme kadar giren bir büyüden bahsediyorum.. hic bu durumla karsılasan oldu mu? Ne yapmam gerekiyor. Sakin ol demeyin bana illa büyüden agzimin burnumun yamulmasını mı beklemeliyim? Kizlar yorumlariniza ihtoyacim.var sevgiler...
Kaynanama senin gibi gelin lazımHerkese merhaba arkadaslar gorumcesine turan taktigi uygulayan yeni gelin bendeniz yagmurdamlasi, bugün kavganın ikinci perdesini aralayacagım. Kiminiz fake kiminiz yalan dolan dese de coğrafya kaderdir mantigiyla beraber anadolumuza has o bayagı aile kavgalarından hepimiz haberdarız. Yani ben fake degilim. Sadece betimlemelerim göze carpiyor. Neeeyyseeee savaş boyalarimzi surdugumuze gore hikayemize kaldigimiz yerden devam edebiliriz. Dün aksam saatleŕinde hırsımı alabilmek maksadıyla ocagı çitilerken alt kisminda yapışkan bir madde ile karsılastım çekip cıkardigimda arapca yazılarn oldugunu fark ettm. Bugun bilen birine götürdugumde bana bunun büyü oldugunu söyledi. Bunu kim yapmış olabilir diye sordum ve cevap beni şasırtmadı. 'Tepesinde saç kalmamış kem gözlü nursuz tıfıl bir kadın görüyorum." dedi.... görümcem yine kirli oyunlara el atmıştı.. haneme kadar giren bir büyüden bahsediyorum.. hic bu durumla karsılasan oldu mu? Ne yapmam gerekiyor. Sakin ol demeyin bana illa büyüden agzimin burnumun yamulmasını mı beklemeliyim? Kizlar yorumlariniza ihtoyacim.var sevgiler...
Tatlim neden dalga gexiyorum benim de sevmek gibi bir hakkım var. Adam cillop gibi neden kacirayim ama görümce tat kaciriyor.. sevgiler..Niye bizimle dalga geçiyorsun ya ciddi ciddi okuyoruz sonuna kadar bi de bakıyoruz yine sen yine bi tuhaf konu evlenme tatlım ne diye evleniyon çok mu seviyon
Biz bılmıoruz oyle seyler.Nerden bılelım.Çok şikayetcıysen boşan canım.Konuyu büyük umutlarla açtım ama komik olmamış
Görümcemi ortadan kaldirabilirsem cok mutlu olacagim soz veriyorum... sevgiler...Biz bılmıoruz oyle seyler.Nerden bılelım.Çok şikayetcıysen boşan canım.
Mune nerdesin baliiimmm
Mutlu olmak benim.de hakkim...Konu doğruysa bu 2. evlilikte sonunda biter.
Zirveyi gorumcemin ortadan kalkmasiyla gorecegim... sabrin sonu selamettir... sevgiler...Keşke zirvede bıraksaydın , olmamış bu seferki
Mizahlı anlatim dili ile zeka arasinda cok ince bir çizgi var ama ne diyim görümce börülce yazana
Nasıl ortadan kaldırmayı düşünüyorsun polisiye dizi falan mı izliyorsun planın varmıGörümcemi ortadan kaldirabilirsem cok mutlu olacagim soz veriyorum... sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?