- Konu Sahibi yagmurdamlasi_58
-
he kadinsiniz SevgilerKadinım ben kadın.. ne bayı... sevgiler..
Fakesin fake sevgilerKadinım ben kadın.. ne bayı... sevgiler..
[
Uzuyorsun beni balim..Fakesin fake sevgiler
.Yani ben fake degilim. Sadece betimlemelerim göze carpiyor.
Anca bidi bidi.. gidin kapinizin önünü süpürün kapınızın...Betimlemelerin goze carpmiyor resmen kusturuyor. O kadar sıktın ki...Insallah gercek hayatta tanidigim biri degilsindir. Akrabam falan olma ihtimalini dusunmek bile istemiyorum senin bir sosyal hayatin da yoktur simdi. Boyle moktan seyler uydurmak icin insanin issiz ve yalniz olmasi gerek. Doktora git. Gerceksen de fakesen de git. Iki durumda da normal insan degilsin . Sevgiler bizden.
Hihi ok.Anca bidi bidi.. gidin kapinizin önünü süpürün kapınızın...
Night club... karanlık geceme bir disko topu gibi doğdun... bu karadullar beni anlamiyorlar... tabi ki planlarim.var bi acigini yakalayayim bak ben neler yapacagim ona... srvgiler..
Nesini beğenmediniz kızlar, bence gayet komikli anlatmış asdhasjdh
Sen arada gel yaz böyle, güzel olmuş.
Turan taktiği derken, şu an geri çekildin, beklemedesin sanırım; görümcen biraz meydanı boş görsün de yamacına yamacına süzülsün diye pusuda bekliyor olmalısın. Sonra ne yapacaksın peki, var mı hayın planlar başka?
Balim fotograftaki benim sivas yolunda cekildibaskasinin fotografini kullanmak suc hokuspokus58 sevgiler
Allahin adini verdim soylesene bunu nereden cikardinKpss calismissin bir ara belli oluyo:)
Night club... karanlık geceme bir disko topu gibi doğdun... bu karadullar beni anlamiyorlar... tabi ki planlarim.var bi acigini yakalayayim bak ben neler yapacagim ona... srvgiler..
Önce su buyu isini halledeyim. Ondan sonra mutlaka o yanığın bi acigini bulacagim.. bu sefdr cok ileri gitti.. günde 3 defa utandiracagim onu..Huyumdur, yanarlı dönerli meyve tabağı gibi karşı masaların imdadına yetişirim, lafı olmaz ayıpsın.
Neler yapacaksın kız anlat, ona göre kötüye bi şey olmaz korkma, büyü müyü tutmaz diyeceğim.
Planını en hayın ve vijdonsızından yaparsan, bence büyü müyü işlemez.
Cikardim derken?Allahin adini verdim soylesene bunu nereden cikardin
Hayir tatlım calismadim mesele o. Beni bu gorumceler mahvetti :))Cikardim derken?
Kpss calisan, calisanin halinden anlar:)
Önce su buyu isini halledeyim. Ondan sonra mutlaka o yanığın bi acigini bulacagim.. bu sefdr cok ileri gitti.. günde 3 defa utandiracagim onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?