- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
- Konu Sahibi yagmurdamlasi_58
Hayali olduğu için istediği gibi bir karakter oluşuyor, yani o konuda sıkıntı yok.Eş adayınız bu durumları öylece izliyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayali olduğu için istediği gibi bir karakter oluşuyor, yani o konuda sıkıntı yok.Eş adayınız bu durumları öylece izliyor mu?
Hanim hanim ne esprisi? Ben bu kadınla aile olacagim bir de. Evime almisim misafir etmisim saygi gostermisim. Kadin arkamdan kuyumu kazıyor... hic mi basiniza gelmedi? Buyuk buyuk konusmayin sizden buyuk Allah var yasamadan bilemezsiniz... sevgiler...hayatda ne yasadınız bu kadar merak edıyorum
hanı hayatında hıc sevgı gormemıs dedıklerı onemsenmemıs hıc cıddıye alınmamıs kısıler dıkkat cekmek ıcın sureklı boyle sov yaparak konusur kendılerını gostermeye calısırlar
taş yerınde agırdır.bu dedıklerımı cıddıye alın gercekten cıddı cıddı yazdım sıze. uzuldum cunku. yanı ne bılım tavrınızdan uslubunuzdan ben utandım
ne gerek var boyle seylere ? gercekten espırı anlayısınız bu mu ?
Merhametten maraz doğar işte bırakmıcaktın o iki teli, hürmetlerMalesef.. kavga esnasinda tepesinde biraktigim o iki tel icin o kadar pismanim ki... az bile yapmisim.. sevgiler..
Zeyno... keşke kapı komsum olsan..Merhametten maraz doğar işte bırakmıcaktın o iki teli, hürmetler
Keşke balım bende bir kapı komsusu var tam kafasını topukluyla delmelikZeyno... keşke kapı komsum olsan..
tam cennet mahallesiHanim hanim ne esprisi? Ben bu kadınla aile olacagim bir de. Evime almisim misafir etmisim saygi gostermisim. Kadin arkamdan kuyumu kazıyor... hic mi basiniza gelmedi? Buyuk buyuk konusmayin sizden buyuk Allah var yasamadan bilemezsiniz... sevgiler...
Bikac gun once sandik cikarma merasiminde arbede yaşandi. Isyerinde peoblem cikti derken konusamadik. Ama yarn kendisiyle bulusunca ona da gostercem. Gorsun tum gercekleri. Zafer sabredenindir... sevgiler...Eş adayınız bu durumları öylece izliyor mu?
egıtım durumunuz nedırBikac gun once sandik cikarma merasiminde arbede yaşandi. Isyerinde peoblem cikti derken konusamadik. Ama yarn kendisiyle bulusunca ona da gostercem. Gorsun tum gercekleri. Zafer sabredenindir... sevgiler...
Peki o merasimdeki arbede için de herhangi bir tepki vermedi mi?Bikac gun once sandik cikarma merasiminde arbede yaşandi. Isyerinde peoblem cikti derken konusamadik. Ama yarn kendisiyle bulusunca ona da gostercem. Gorsun tum gercekleri. Zafer sabredenindir... sevgiler...
Pöykürte pöykurte ne be? Önce yorum yazmayı öğrentam cennet mahallesi
resmen sızı tanımıyor olmama ragmen sesınız bıle canlandı el belde agızdan cekırdeklerı pöykürte pöykürte bır goruntu
lutfen...
egıtım durumunuz nedır
sevgıler.
Şoka girdi. Sonra annem.fenalasti onu kucak ettik derken tepki veremedi. Ama alcam onu o iş bende.. kimseleere birakmamPeki o merasimdeki arbede için de herhangi bir tepki vermedi mi?
Fazla tepkisiz biriymiş.Şoka girdi. Sonra annem.fenalasti onu kucak ettik derken tepki veremedi. Ama alcam onu o iş bende.. kimseleere birakmam
Bende hep yanlış yere konu açtığım için defalarca banlandim hokuspokus58 görünce sasiyorumAllah'ım neden ben hep banlanıyorum yok yere bu üye de banlansa ya bunlar ne biçim kural ihlalleri hemde yani böyle oldukça bana yapılan banlamalar haksızlık
Eytt sana da bu yakışır hokuspokus58 topuklu ayakkabiŞoka girdi. Sonra annem.fenalasti onu kucak ettik derken tepki veremedi. Ama alcam onu o iş bende.. kimseleere birakmam
31 çileklisakizYas kac sevgiler
yasinizi 69 derseniz diye bekliyordum bay58 sevgiler31 çileklisakiz
Kadinım ben kadın.. ne bayı... sevgiler..yasinizi 69 derseniz diye bekliyordum bay58 sevgiler