• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce teröründe son perde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayatda ne yasadınız bu kadar merak edıyorum
hanı hayatında hıc sevgı gormemıs dedıklerı onemsenmemıs hıc cıddıye alınmamıs kısıler dıkkat cekmek ıcın sureklı boyle sov yaparak konusur kendılerını gostermeye calısırlar

taş yerınde agırdır.bu dedıklerımı cıddıye alın gercekten cıddı cıddı yazdım sıze. uzuldum cunku. yanı ne bılım tavrınızdan uslubunuzdan ben utandım

ne gerek var boyle seylere ? gercekten espırı anlayısınız bu mu ?
Hanim hanim ne esprisi? Ben bu kadınla aile olacagim bir de. Evime almisim misafir etmisim saygi gostermisim. Kadin arkamdan kuyumu kazıyor... hic mi basiniza gelmedi? Buyuk buyuk konusmayin sizden buyuk Allah var yasamadan bilemezsiniz... sevgiler...

Hanim hanim ne esprisi? Ben bu kadınla aile olacagim bir de. Evime almisim misafir etmisim saygi gostermisim. Kadin arkamdan kuyumu kazıyor... hic mi basiniza gelmedi? Buyuk buyuk konusmayin sizden buyuk Allah var yasamadan bilemezsiniz... sevgiler...
:olamaz: tam cennet mahallesi
resmen sızı tanımıyor olmama ragmen sesınız bıle canlandı el belde agızdan cekırdeklerı pöykürte pöykürte bır goruntu

lutfen...

Eş adayınız bu durumları öylece izliyor mu?
Bikac gun once sandik cikarma merasiminde arbede yaşandi. Isyerinde peoblem cikti derken konusamadik. Ama yarn kendisiyle bulusunca ona da gostercem. Gorsun tum gercekleri. Zafer sabredenindir... sevgiler...

Bikac gun once sandik cikarma merasiminde arbede yaşandi. Isyerinde peoblem cikti derken konusamadik. Ama yarn kendisiyle bulusunca ona da gostercem. Gorsun tum gercekleri. Zafer sabredenindir... sevgiler...
egıtım durumunuz nedır
sevgıler.

Hokus pokus bozma iksiri topuklu ayakkabı
Allah'ım neden ben hep banlanıyorum yok yere bu üye de banlansa ya bunlar ne biçim kural ihlalleri hemde yani böyle oldukça bana yapılan banlamalar haksızlık :eek:
Bende hep yanlış yere konu açtığım için defalarca banlandim hokuspokus58 görünce sasiyorum
Şoka girdi. Sonra annem.fenalasti onu kucak ettik derken tepki veremedi. Ama alcam onu o iş bende.. kimseleere birakmam
Eytt sana da bu yakışır hokuspokus58 topuklu ayakkabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back