- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
-
- Konu Sahibi mutlulukseninle05
Ay bu lafıyla ne cins biri olduğunu anlayabiliyorum. Turşusunu kursun kardeşinin. Elin kızıymış sanki kendi elin kızı değil. Amaan açıkçası böyle insanlarla tartışıp da dert edinme dertsiz başına. Her dediğine he de ve geç..Bi aralar oyle diyodu kardesimi elin kzlarına vermem flan diye. :)
yani diyorum ki sevgilinin ablası sadece görümcen değil.aranızda bir resmiyet yok.
Ay bu lafıyla ne cins biri olduğunu anlayabiliyorum. Turşusunu kursun kardeşinin. Elin kızıymış sanki kendi elin kızı değil. Amaan açıkçası böyle insanlarla tartışıp da dert edinme dertsiz başına. Her dediğine he de ve geç..
Gorumceyşe şimdiden aran bozulduysa hiiiiç ugrasma ilişki için eğer evlenirseniz burnundan gelir
Ozaman hiiiç kafana takmaSevgilim onunla konusmuyor bile. Bana laf dedirtmiyo. Ilerde Allah izin verirse aynı evde yasamayda dsunmuyoruz evimede gelmez kolay kolay. Ne kardesiyle arası iyi ne benmle.
Ozaman hiiiç kafana takma
Keyfine bak.duşunme
Kız senin gibi olmak isteyen ne çok hatun var .aus otur işte bosver gorumcen yokmuş gibi davran
Bitek banamı kotu gorumce denk gelmis ondan soruyorum. ☺
Aaa haksizlik ediyon bi sana olur mu bende de var bitane tam deli ne sen sor ne bem anlatiyim konusmuyom bile allahima binlerce sukur ediyom iyi ki uzakta diye
Ben evliyim canim yazin doguma bana bakma(ma)ya diye geldi aslinda ne arar rrsmen gezdi tozdu bende anami cagirmdim bozuldu gitti gidince anasini babasini doldurdu anasi evden kovdu diye sen dusun gerisini kesinlikle bende nefret doluyum ve de kesinlikle konusmam ruh hastasi nolcak esim agzina bakan bi insan deil allahtan zaten o da biliyo annemin oyle bisey yapmayacginisordum bilee :) naptı sana :))
Ben evliyim canim yazin doguma bana bakma(ma)ya diye geldi aslinda ne arar rrsmen gezdi tozdu bende anami cagirmdim bozuldu gitti gidince anasini babasini doldurdu anasi evden kovdu diye sen dusun gerisini kesinlikle bende nefret doluyum ve de kesinlikle konusmam ruh hastasi nolcak esim agzina bakan bi insan deil allahtan zaten o da biliyo annemin oyle bisey yapmayacgini
Ben evliyim canim yazin doguma bana bakma(ma)ya diye geldi aslinda ne arar rrsmen gezdi tozdu bende anami cagirmdim bozuldu gitti gidince anasini babasini doldurdu anasi evden kovdu diye sen dusun gerisini kesinlikle bende nefret doluyum ve de kesinlikle konusmam ruh hastasi nolcak esim agzina bakan bi insan deil allahtan zaten o da biliyo annemin oyle bisey yapmayacgini