- 11 Haziran 2019
- 62
- 33
- 88
- 34
- Konu Sahibi minnakpiyemses
-
Bir cok kısı baska, alt kattaki gorumce baska yaSinir bozacak bisi goremedim burda. Alsin ne olacak size ozel uretilmedi sanirm aldiklarinz. Bi cok kisinin evinde olabilir. Olsun da. Size zarari ne olabilir ki?
Olsun kiz nolcak oraya gidince kendi evine gitmis kadar rahat olurBir cok kısı baska, alt kattaki gorumce baska ya
Yok yaOlsun kiz nolcak oraya gidince kendi evine gitmis kadar rahat olur
AhahahaYok yaaldıgım seyı sen begenıp alsan okey. Ya da iste cok sevdıgım bi arkadasım istese gider ben hediye alırım hatta ama, gorumce ne bileyim.....
Sevmedıgım insan sıralamasında 2. sıra gorumcebelki de buyuzden durumu sevmedim
Benimde eskiden vardı suan yokAhahahavallahi gorumcem yok o yuzden bilemiycem gorumce konularina yabanciyim
Hahahahahaha sanırım öyle yapacağım artıkbir şey alırken iki tane alın nasılsa aynısından alacaktın zahmet etme diye aldım dersiniz
Birkaç kere söyledim aynı oldu diye ama işte farklı birşey görmesin aaaa nerden aldınYer söyleme
Arada da lafı yapısttır aynı ev oldu diye
Esine de söyle bilmiyorm desin
Ben de sinir olurdum
Öyle oluyorOlsun kiz nolcak oraya gidince kendi evine gitmis kadar rahat olur
Gerçekten öyleBir cok kısı baska, alt kattaki gorumce baska ya
Başlarda bende olsun ya dedim de evin şeklini bile aynı yapmaya başlayınca artık bi sinir oluyor insanO da yeni gelin o da heves ediyordur cicili bicili şeyler var ya çok, internette de görüyoruz sanki onlar olmayınca yeni gelin olmamış gibi geliyor insanlara görümcen ondan öyle yapıyor sanırım.Bence çok da kötü niyetli değil ama sinir bozucu olduğu kesin.Ben de sinir olurum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?