- 16 Haziran 2011
- 15.383
- 66.035
- 798
Ben alışığım zaten eşim farkına varmış mıdır diye sordum.
Görümce görmeyeyim ömrümce demişlerGörümcem beni sevmez ha belli etmez ama hissederim ben benden gıcık alıyor sanki. Evlendiğimden beri hep bir soğukluk suratsizlik Allah'tan farklı memleketlerdeyiz. Eşimde hep iyi olmamızı ister artık o da karışmıyor şükür. Çünkü çok sorunlar çıkıyordu. Neyse bugünde konferansta görüşüyorlardı annesi beni sordu telefonu ona ver dedi eşime ses hoparlördeydi görümcem benim işim var ben kapatıyorum dedi kapattı. Annesiyle konuştuk .Halbuki evde bir işi de yok. Neyse konuşmasin da eşim sizce bunu anlıyordur degil mı eskiden hep beni suclardi.
Mesafe candır her zaman . Ben mesafeliyim karışmam öyle her şeye aramam sormam kimseyi kandilde bayramda yada eşim konuşurken selam yollarım biter. Eşimle arama girilmediği sürece sesim çıkmıyor .. Yanyana gelindiğinde öyle her sohbete girmem mesela genelde de mutfakta olurum yada işim olur takılırım . Her şeyi duyma görme salla umursama geçKonuyla bağlantılı olduğu için burada sorayım,eş aileleri ile mesafeleri izi nasıl koruyorsunuz kızlar? Ben de mesafe koymak istiyorum,aynı şehirde yaşıyoruz araba ile on dakikalık mesafede görümce ve kv ile.cok yoğun bir sıkıntımız yok aslında ama biraz geri çekmek istiyorum kendimi ki öncesinde samimi davrandigim için uzak durmam kafaları karıştıracak biliyorum ama ne yapmak lazım?
Hee bi de atlamışım sınır, mesafe ve politik olmak candırKonuyla bağlantılı olduğu için burada sorayım,eş aileleri ile mesafeleri izi nasıl koruyorsunuz kızlar? Ben de mesafe koymak istiyorum,aynı şehirde yaşıyoruz araba ile on dakikalık mesafede görümce ve kv ile.cok yoğun bir sıkıntımız yok aslında ama biraz geri çekmek istiyorum kendimi ki öncesinde samimi davrandigim için uzak durmam kafaları karıştıracak biliyorum ama ne yapmak lazım?
Yani ortada bi sorun göremedim ben ,size mesafeli durmak istiyor ise sizde ona öyle durun mesafe sağlıklıdır :) benim görümcem falan filan hiç böyle şeylere takılmam ya ben de eşimde senede bir belki denk geliriz annesigilde o da eşim görüşmüyor zaten kendi özel problemlerinden dolayı görümcem ile ,ben denk gelirsem oturur konuşur sohbet ederim kahve filan falan içip güleriz normal konuşursan havadan sudan iyidir bana karşı ben de ona öyle ama birbimizi de hiç aramayız sormayız en son 5 ay olmuştur konuşalı :) yani iyiyiz ama illa samimi olmak zorunda değiliz birbimize saygımız var önemli olan bu,aynı şekilde ben de görümceyim kardeşlerimin eşi beni arar sorar ise ararım sorarım ki çok samimiyiz onlarla çok ararlar çünkü :) ama ileride mesafeli olsak da kafaya takmam önemli olan saygımızı yitirmemek :) öyle düşününGörümcem beni sevmez ha belli etmez ama hissederim ben benden gıcık alıyor sanki. Evlendiğimden beri hep bir soğukluk suratsizlik Allah'tan farklı memleketlerdeyiz. Eşimde hep iyi olmamızı ister artık o da karışmıyor şükür. Çünkü çok sorunlar çıkıyordu. Neyse bugünde konferansta görüşüyorlardı annesi beni sordu telefonu ona ver dedi eşime ses hoparlördeydi görümcem benim işim var ben kapatıyorum dedi kapattı. Annesiyle konuştuk .Halbuki evde bir işi de yok. Neyse konuşmasin da eşim sizce bunu anlıyordur degil mı eskiden hep beni suclardi.
İşte ben başta hata yaptım,başta o mesafeyi koruyamadim.simdi geri çeksem kendimi sorunlu benmis gibi olacağım.nasıl olacak bilmem artık.yavas yavaş uzaklasacagim çok göze batmadanMesafe candır her zaman . Ben mesafeliyim karışmam öyle her şeye aramam sormam kimseyi kandilde bayramda yada eşim konuşurken selam yollarım biter. Eşimle arama girilmediği sürece sesim çıkmıyor .. Yanyana gelindiğinde öyle her sohbete girmem mesela genelde de mutfakta olurum yada işim olur takılırım . Her şeyi duyma görme salla umursama geç
Yoo sorunlu fln olmayacaksınİşte ben başta hata yaptım,başta o mesafeyi koruyamadim.simdi geri çeksem kendimi sorunlu benmis gibi olacağım.nasıl olacak bilmem artık.yavas yavaş uzaklasacagim çok göze batmadan
Biz nerden bilelim yahu. Yaninizdaki esinize sorsaydiniz. Hos esiniz ne anlayacak onu da anlamadim gorumceniz sizi sevmiyor ee napsin adam zorla sevdiremez ya. Kardeşi sizinle konusmadi diye kotu kardes de olmaz ayricaGörümcem beni sevmez ha belli etmez ama hissederim ben benden gıcık alıyor sanki. Evlendiğimden beri hep bir soğukluk suratsizlik Allah'tan farklı memleketlerdeyiz. Eşimde hep iyi olmamızı ister artık o da karışmıyor şükür. Çünkü çok sorunlar çıkıyordu. Neyse bugünde konferansta görüşüyorlardı annesi beni sordu telefonu ona ver dedi eşime ses hoparlördeydi görümcem benim işim var ben kapatıyorum dedi kapattı. Annesiyle konuştuk .Halbuki evde bir işi de yok. Neyse konuşmasin da eşim sizce bunu anlıyordur degil mı eskiden hep beni suclardi.
Bende negatif yorumlular nerede kaldı diyordum. Ben eşim beni gorumceme nasıl sevdirir adlı başlık açmadım hanımefendi. Ben halimden memnunum ama eşim iyi olalım istiyordu felan bana öyle diyordu kardeşinin yaptığını görüyordur değil mi diye sordum. Ben eşim benim için kardeşi ile nasıl kötü olur diye bir soru da sormadım ayrıca.Biz nerden bilelim yahu. Yaninizdaki esinize sorsaydiniz. Hos esiniz ne anlayacak onu da anlamadim gorumceniz sizi sevmiyor ee napsin adam zorla sevdiremez ya. Kardeşi sizinle konusmadi diye kotu kardes de olmaz ayrica
Yaptıgını gorüyor mu diye baslık açmanız daha saçma. Biz nerden bilelim esinizin iç dünyasınıBende negatif yorumlular nerede kaldı diyordum. Ben eşim beni gorumceme nasıl sevdirir adlı başlık açmadım hanımefendi. Ben halimden memnunum ama eşim iyi olalım istiyordu felan bana öyle diyordu kardeşinin yaptığını görüyordur değil mi diye sordum. Ben eşim benim için kardeşi ile nasıl kötü olur diye bir soru da sormadım ayrıca.
Herkes birbirini sevecek diye bir şey yok ama insan ister istemez bu durumu kafaya takıyordur.Normalde sevmediğimiz insanlarla görüşmeyebiliriz, mesafe koyabiliriz ama ister istemez görüştüğünüz bir insan. Ben olsam ortada yaşadığınız bir sorun yoksa çok kurcalamaz, mesafeli dururdum :)Görümcem beni sevmez ha belli etmez ama hissederim ben benden gıcık alıyor sanki. Evlendiğimden beri hep bir soğukluk suratsizlik Allah'tan farklı memleketlerdeyiz. Eşimde hep iyi olmamızı ister artık o da karışmıyor şükür. Çünkü çok sorunlar çıkıyordu. Neyse bugünde konferansta görüşüyorlardı annesi beni sordu telefonu ona ver dedi eşime ses hoparlördeydi görümcem benim işim var ben kapatıyorum dedi kapattı. Annesiyle konuştuk .Halbuki evde bir işi de yok. Neyse konuşmasin da eşim sizce bunu anlıyordur degil mı eskiden hep beni suclardi.
Sizdeki zeka da kimsede yok masallahBunu sadece eşinize sorarsanız öğrenebilirsiniz.
Espri yaptı bal kabağıSizdeki zeka da kimsede yok masallahyahu kadın farkında eşiyle.sorun istemiyor.diye sormuyor şükür ki algıladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?