Görümce sorunsalı derdi neyse

Görümce görmeyeyim ömrümce demişler
Bosverin .

Konuyla bağlantılı olduğu için burada sorayım,eş aileleri ile mesafeleri izi nasıl koruyorsunuz kızlar? Ben de mesafe koymak istiyorum,aynı şehirde yaşıyoruz araba ile on dakikalık mesafede görümce ve kv ile.cok yoğun bir sıkıntımız yok aslında ama biraz geri çekmek istiyorum kendimi ki öncesinde samimi davrandigim için uzak durmam kafaları karıştıracak biliyorum ama ne yapmak lazım?

Benim de görümcem var nişanlıyken baya karışmaya çalışmıştı ama benim bir şey yapmama gerek kalmadı eşim kardeşinin huyunu bildiği için konu uzamadı he benim için iyi oldu görmüş oldum şuan mesafeliyim eşim kardeşi ile konuşur eder görüntülü konuşuruz ailecek kayınvalide kayınpeder ile konuşurken görümce aklıma gelmiyor açıkçası . Hee görüntülü konuşmada denk gelirse naber Ayşe nasılsın derim o kadar daha fazlasına karışmam eşim konuşur ailesiyle . Sevmesine gerek yok saygı göstersin yeter . Görümce fln derdim olmaz benim sallayın gitsin . Bunun için eşim ile gergin olamam mesela çok önemli bir şey olması lazım .

Mesafe candır her zaman . Ben mesafeliyim karışmam öyle her şeye aramam sormam kimseyi kandilde bayramda yada eşim konuşurken selam yollarım biter. Eşimle arama girilmediği sürece sesim çıkmıyor .. Yanyana gelindiğinde öyle her sohbete girmem mesela genelde de mutfakta olurum yada işim olur takılırım . Her şeyi duyma görme salla umursama geç

Hee bi de atlamışım sınır, mesafe ve politik olmak candır

Sizde oralı olmayın.
Konuşmayın, yokmuş gibi davranın.
Hatta biraz kendinizi iyice çekin ki artık kv niz çabalasın.
Bi köşede oturun sorulunca cevap verin, hiç birşeye karışmayın.

Sevmeye bilir sorun yok ama teefonu kapatıyorum, yokmuş gibi davranmak nedir.

Yani ortada bi sorun göremedim ben ,size mesafeli durmak istiyor ise sizde ona öyle durun mesafe sağlıklıdır :) benim görümcem falan filan hiç böyle şeylere takılmam ya ben de eşimde senede bir belki denk geliriz annesigilde o da eşim görüşmüyor zaten kendi özel problemlerinden dolayı görümcem ile ,ben denk gelirsem oturur konuşur sohbet ederim kahve filan falan içip güleriz normal konuşursan havadan sudan iyidir bana karşı ben de ona öyle ama birbimizi de hiç aramayız sormayız en son 5 ay olmuştur konuşalı :) yani iyiyiz ama illa samimi olmak zorunda değiliz birbimize saygımız var önemli olan bu,aynı şekilde ben de görümceyim kardeşlerimin eşi beni arar sorar ise ararım sorarım ki çok samimiyiz onlarla çok ararlar çünkü :) ama ileride mesafeli olsak da kafaya takmam önemli olan saygımızı yitirmemek :) öyle düşünün

İşte ben başta hata yaptım,başta o mesafeyi koruyamadim.simdi geri çeksem kendimi sorunlu benmis gibi olacağım.nasıl olacak bilmem artık.yavas yavaş uzaklasacagim çok göze batmadan

Görümce kim allah aşkına dış kapının dış mandalı. Sevmek zorunda değilsiniz o da sizi aynı şekilde. Merhaba merhaba. O bile fazla.

Bizim ülkemizde neden görümce,kayınvalide,elti sıfatları eklenince şekilcilik geliyor? mesela normalde iyi biri dediğimiz insan örnek veriyorum gelinlerine ters konuşmak,üslubsuz davranarak görümceyim diyor adeta, hayır gerçekten bu tarz şeylere gerek var mı ? bu örnekler uzar gider. Evet ailenize girmiş kötü davranarak,benimsemeyerek v.s görümcecilik,kaynanacılık mı oluyor ? Saygı duyun ailenizden biri olmuş, kardeşinizin,oğlunuzun eşi değer verin. Gerçekten çok iyi bağları olanlar var aşırı hoşuma gidiyor. Hee haketmezlerse çizgiler çekilmeli net. fakat hiçbir zaman anlamadığım, artık ailesiniz genel olarak bu görümce,kaynana kurumu neden zorlastırır ki işi :)

İşte ben başta hata yaptım,başta o mesafeyi koruyamadim.simdi geri çeksem kendimi sorunlu benmis gibi olacağım.nasıl olacak bilmem artık.yavas yavaş uzaklasacagim çok göze batmadan
Yoo sorunlu fln olmayacaksın
Benim görümcem nişanlıyken karışmadığı sokmadığı laf kalmadı en son laf soktuğunda öyle mi sen bilirsin dedim .. Evlendik yakınlaşmaya çalıştı aramaya sormaya birden iyi davranmaya çoktan koymuştum mesafemi hala devam eder sonra fark ettim ki iyi de yapmışm ..
koy mesafeni rahatla .. sorunlu falan olmazsın .. politik olmayı öğrenmelisin ..

Biz nerden bilelim yahu. Yaninizdaki esinize sorsaydiniz. Hos esiniz ne anlayacak onu da anlamadim gorumceniz sizi sevmiyor ee napsin adam zorla sevdiremez ya. Kardeşi sizinle konusmadi diye kotu kardes de olmaz ayrica

Biz nerden bilelim yahu. Yaninizdaki esinize sorsaydiniz. Hos esiniz ne anlayacak onu da anlamadim gorumceniz sizi sevmiyor ee napsin adam zorla sevdiremez ya. Kardeşi sizinle konusmadi diye kotu kardes de olmaz ayrica
Bende negatif yorumlular nerede kaldı diyordum. Ben eşim beni gorumceme nasıl sevdirir adlı başlık açmadım hanımefendi. Ben halimden memnunum ama eşim iyi olalım istiyordu felan bana öyle diyordu kardeşinin yaptığını görüyordur değil mi diye sordum. Ben eşim benim için kardeşi ile nasıl kötü olur diye bir soru da sormadım ayrıca.

Yaptıgını gorüyor mu diye baslık açmanız daha saçma. Biz nerden bilelim esinizin iç dünyasını

Herkes birbirini sevecek diye bir şey yok ama insan ister istemez bu durumu kafaya takıyordur.Normalde sevmediğimiz insanlarla görüşmeyebiliriz, mesafe koyabiliriz ama ister istemez görüştüğünüz bir insan. Ben olsam ortada yaşadığınız bir sorun yoksa çok kurcalamaz, mesafeli dururdum :)

Sizdeki zeka da kimsede yok masallahyahu kadın farkında eşiyle.sorun istemiyor.diye sormuyor şükür ki algıladık
Espri yaptı bal kabağı Eşim de anlıyordur değil mi diye soruyor. Biz nereden bilelim anlıyor mu anlamıyor mu yoksa anlamak istemiyor mu? Normal iq seviyesine sahip birinin anlaması gerek ama burada ne aileci erkekler okuyoruz. Ailesi söz konusu olduğunda adamın beyin fonksiyonları duruyor.

Sorsun öğrensin, bu kadar korkmaya gerek yok. Eşi birine kızacaksa o kişi ablası olmalı çünkü, ayıp olur bir selam vereyim diye düşünmeden çat diye işim var deyip telefonu kapatmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…