• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce nefreti

minnosssk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
262
171
53
Arkadaşlar benim bir görümcem var benden 3 yaş büyük ama eşim nasıl seviyor pohpohluyor ablasını. Ben de başta seviyordum ama karakterini gördükçe nefret etmeye başladım. Şöyle ki; görümcem kınamda kırmızı, düğünümde krem giyen biri. Buna ‘sen çok narinsin helal olsun normal doğum yaptın’ diye övmüşler sürekli bunu anlatıyor, yok çok acı çektim ama 2 saatte açıldı, epidural bile takılmadılar vs.. mesleğinde başarılı çok kazanıyor, ben de bir kere mesleği ile ilgili bir talepte bulundum aylardır yapmıyor, eşim başta unutuyor çok meşgul diyordu fakat ben üstüne gitmeme rağmen yapmadığında o da ablasının ne sinsi olduğunu anladı :)) sürekli kendini övmeler, bir kere masada doğumdan sonra işi bırakan bir tanıdığımıza ‘senin işin öyle değil ama ben işim gereği rektörle tanışıyorum, akademisyenler geliyor, şehrin en zenginleri bende’ tarzımda konuşarak ezmeye çalıştı. Sürekli de böyle artık nefret ediyorum tiksiniyorum. Bu üslupla kimseye anlatamıyorum o yüzden buradan yazdım arkadaşlar. Keşke bu sadece basit bir kıkançlık meselesi olsaydı fakat beni birkaç olayda yanlış yönlendirdi (özellikle doğumda) onun yüzünden çok acılar çektim bu yüzden hakkımı helal etmiyorum ve ondan nefret ediyorum. Oh be rahatladım

Arkadaşlar benim bir görümcem var benden 3 yaş büyük ama eşim nasıl seviyor pohpohluyor ablasını. Ben de başta seviyordum ama karakterini gördükçe nefret etmeye başladım. Şöyle ki; görümcem kınamda kırmızı, düğünümde krem giyen biri. Buna ‘sen çok narinsin helal olsun normal doğum yaptın’ diye övmüşler sürekli bunu anlatıyor, yok çok acı çektim ama 2 saatte açıldı, epidural bile takılmadılar vs.. mesleğinde başarılı çok kazanıyor, ben de bir kere mesleği ile ilgili bir talepte bulundum aylardır yapmıyor, eşim başta unutuyor çok meşgul diyordu fakat ben üstüne gitmeme rağmen yapmadığında o da ablasının ne sinsi olduğunu anladı :)) sürekli kendini övmeler, bir kere masada doğumdan sonra işi bırakan bir tanıdığımıza ‘senin işin öyle değil ama ben işim gereği rektörle tanışıyorum, akademisyenler geliyor, şehrin en zenginleri bende’ tarzımda konuşarak ezmeye çalıştı. Sürekli de böyle artık nefret ediyorum tiksiniyorum. Bu üslupla kimseye anlatamıyorum o yüzden buradan yazdım arkadaşlar. Keşke bu sadece basit bir kıkançlık meselesi olsaydı fakat beni birkaç olayda yanlış yönlendirdi (özellikle doğumda) onun yüzünden çok acılar çektim bu yüzden hakkımı helal etmiyorum ve ondan nefret ediyorum. Oh be rahatladım
Rahatladiysan ne mutluu.. ☺️

Görümce ne iş yapıyor?

İyice dök içini yetmez bu bilgiler 😀 başka neler yapıyor sinsirella
Ben doğum iznini evde geçirmiştim bu çalışmıştı, doğumdan sonra biz eşimle konusuyorduk ben ‘ne güzel hamileyken bombostum hiç yorulmadımson aylar’ demistim bu da ben boş durmayı hiç sevmem illa bir şeyler yapmam lazım zaten hep çalıstım son güne kadar diye ezmeye çalısıyo :D eşim de o saflığından öyle diyor kötü niyeti yok diyo gel de çıldırma xjdndndnd

hahahaha ay bosverinn hayat kısa

hahahaha ay bosverinn hayat kısa
İnan ki böyle diyip hiçbir şeyi umursamayan bir insandım ta ki doğuma dek :) doğumda çok yanlıs yönlendirdi benim de toyluğumdan cok zor günler yaşadım o yüzden icimden atamıyorum siniri

Ben doğum iznini evde geçirmiştim bu çalışmıştı, doğumdan sonra biz eşimle konusuyorduk ben ‘ne güzel hamileyken bombostum hiç yorulmadımson aylar’ demistim bu da ben boş durmayı hiç sevmem illa bir şeyler yapmam lazım zaten hep çalıstım son güne kadar diye ezmeye çalısıyo :KK70: eşim de o saflığından öyle diyor kötü niyeti yok diyo gel de çıldırma xjdndndnd
Boş ağız ıslak tuvalet terliğini yapıştırcan 😀 uyuz oluyorum kendiyle kıyaslayıp yermeye çalışan andavallara 😀

Boş ağız ıslak tuvalet terliğini yapıştırcan 😀 uyuz oluyorum kendiyle kıyaslayıp yermeye çalışan andavallara 😀
Aynen sürekli konuyu kendisine getirir, sen kendi derdini anlatırsın ay ben de şöyle şöle yaparım der seni de dinlemes kendini anlatır. Sünepe şey fjdndnd

ben de bir kere mesleği ile ilgili bir talepte bulundum aylardır yapmıyor, eşim başta unutuyor çok meşgul diyordu fakat ben üstüne gitmeme rağmen yapmadığında o da ablasının ne sinsi olduğunu anladı :)) sürekli kendini övmeler, bir kere masada doğumdan sonra işi bırakan bir tanıdığımıza ‘senin işin öyle değil ama ben işim gereği rektörle tanışıyorum, akademisyenler geliyor, şehrin en zenginleri bende’ tarzımda konuşarak ezmeye çalıştı. Sürekli de böyle artık nefret ediyorum tiksiniyorum.
O anda "Sendeki de anca laf, bi numaranı göremedik." deseydiniz şimdi şişmezdiniz böyle.

İnan ki böyle diyip hiçbir şeyi umursamayan bir insandım ta ki doğuma dek :) doğumda çok yanlıs yönlendirdi benim de toyluğumdan cok zor günler yaşadım o yüzden icimden atamıyorum siniri
Ne dedi mesela?

Görümcenin vasfı ne ki doğum için sizi yönlendirdi siz de onun aklına uydunuz? Doktor yok mu memlekette, ona danışacağınıza doktora neden danışmadınız?
Görümcenin ezmeye çalıştığı arkadaşın ağzı dili yok mu bildirseydi haddini
Eşinizle hiç ilgisi yok olayın, muhatabınız görümce, sizin bir duruşunuz olursa o da duracağı yeri bilir, bilmezse bildirirsiniz
Üçüncü şahısların bukadar hayatınızda yer tutmadı yanlış, görümce sizin için olsa ne olur olmasa ne olur, ne kadar yok sayarsanız okadar rahatlarsınız eşiniz dilediği kadar başına taç edebilir

Aynen sürekli konuyu kendisine getirir, sen kendi derdini anlatırsın ay ben de şöyle şöle yaparım der seni de dinlemes kendini anlatır. Sünepe şey fjdndnd
Bence politik olmalısın eşine söyleme öyle herşeyi bu sefer abartıyorsuna geçer, ailemle ilgili yorum yapma der ezilirsin. eşin yokken geçir lafları eşin varken yağla balla ki nolduğunu şaşırsın. Eşin varken gıcık bir şey derse altta kalmadan sakince gülerek yapıştır cevabını erkekler pek laf sokmadan anlamazlar gülersen şaka yaptığını sanır ama görümce anlar 🙂 😀

Eşinle arana üçüncü kişileri asla sokma hele görümce kayınvalide vs
Çünkü eşinle ilk kavgan ne ise son kavganda o olur bunlar ailesinden biriyse asla yapma
Boşver duymazdan gel söylediklerini
Doğumunda yanlış yönlendirmesine gelince bidaha bişiy istemezsin olur biter

Görümcenin vasfı ne ki doğum için sizi yönlendirdi siz de onun aklına uydunuz? Doktor yok mu memlekette, ona danışacağınıza doktora neden danışmadınız?
Görümcenin ezmeye çalıştığı arkadaşın ağzı dili yok mu bildirseydi haddini
Eşinizle hiç ilgisi yok olayın, muhatabınız görümce, sizin bir duruşunuz olursa o da duracağı yeri bilir, bilmezse bildirirsiniz
Üçüncü şahısların bukadar hayatınızda yer tutmadı yanlış, görümce sizin için olsa ne olur olmasa ne olur, ne kadar yok sayarsanız okadar rahatlarsınız eşiniz dilediği kadar başına taç edebilir
insan zayıf bir varlık ben de öyleydim. Doğumdan sonra sürekli kendini övdü epiduralsiz normal yaptım diye ki etraftakiler de övüp durdu hatta aile içinde sezaryen doğuranlara hakaret bile edildi siz düşünün. Sürekli kendini pazarlıyor, ben hamileyim midem yanıyo çok rahatsızım diyorum bana ‘benim hiç midem yanmadı bir gün bile:)’ diye cevap yazıyor ve gülüyor. Ben de isterdim hiç etkilenmemek fakat insanın bilinçaltına işliyor, kendisini sürekli mükemmel göstermek isteyen birine karşı ezilmemek için savaş veriyor beyin ve aslında daha cok yara alıyor. Eşin önemli değil diye düsünseniz de öyle olmuyor düsünün ki esinizin sizden daha cok saygı duydugu bir insanla yasıyorsunuz ve o sürekli alttan alttan size aşağılık baskısı uyguluyor.

sürekli cok sancı cekmesini, epiduralsiz normal doğum yapmasını, herkesin onu övdüğünü helal olsun dediğini söylüyordu, sezaryen kötülemeler vs. Direk şöyle yap demese de aylarca hamilelikte içime işledi, sanki normal doğurmazsam kendimi eksik hissetmeliymişim gibi düşündürüp durdu. İnan daha birçok şey sürekli bununla yasadıgını dusun

Back