Anlama probleminiz mi var? Varsa ona göre anlatalım.
Küs olduğun akrabanda ne işin var? Annem dedi ben de gittim nedir ya, yaş kaç, ben 8 yaşındaki çocuğumu istemediği yere götüremiyorum, hayatta bir duruşu olmayan insana herkes istediğini yaptırır ki yaptırıyor işte, silah mı dayıyor anne kafanıza, istemediğin yere gidip gittiğin için şikayet etmek acizliktir, işgüzarlıktır….
Doğru tespit etmişim, ana koca akraba yetmemiş şimdi de benimle çatışmaya çalışıyorsun
Biraz geliştir kendini, şu hayatttaki amacın sadece görümceyi alt etmek birilerinin gözüne girmek gibi davranma bak anne olmuşsun çocuğuna iyi örnek ol, amaçlarına yaşamına duruşuna hayran olsun evladın, büyüdüğünde çocukluğum annemin halamla babamla anneannemle didişmesiyle birbirlerine laf sokuşturmalarıyla annemin halama üstün gelme uğraşlarıyla geçti demesin
Görümce kadın doğum doktoru mu, ebe mi? Değil, demekki bu konuda vasfı yok, tek dayanağı kendi doğumu, peki bu senin akıl Alman örnek Alman için yeterli mi? Olmamalı değil mi ama olmuş, doktor yerine bu konuda vasıfsız olan görümcenin dediğini yapmışsın. Peki neden, o çatır çatır doğurmuş ben de doğuracam ondan altta kalmayacam hırsı. Ne oldu şimdi?
Ben sezeryan doğum yaptım, şimdi sen görümceye inat zorla normal doğum yaptın diye benden üstün mü oldun, daha iyi anne mi oldun, daha cevval kadın mı oldun?
Görümceni vasıfsız ilan etmedim bir doğru anla ya