- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- Konu Sahibi sessizsokak
taklit edilmek ve begenilmek guzel bi his bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende inanın öyle düşündüm ama gorumcem beni çok şaşırttı ismi bile taklit etti gerçi ben beklerim çünkü evimizdeki plastik kap kacaklarin çoğu aynı hayal ürünü demenizi anlıyorum benim başıma gelmese bende pek inanmazdım herhalde :)Açıkçası ev ve eşyalar konusunda ben takilmazdim. Ama isim olayı ilginç olmuş. Hamilelik süresince isim konusunu hiç konuşmadınız mı birbirinizle ? Yani sürpriz olmamıştır sanırım. Benim kızıma koyacağım ismi duymayan kalmadı mesela. Darilmayin ama bana biraz hayal ürünü gibi geldi. Her şey tamam ama kadınlar çocuklarının ismi konusunda gerçekten çok hassastır.
Yoo kaynana bizzat yardım ediyor hatta gülerek anlatıyordu oda sizin koyduğunuz ismi cik begeniyormus diye ev eşyalarını da beraber almışlar sözde güya Kv benimkileri pek begenmiyodu.anlattıklarına bakılırsa tehlikeli türünden bir örümcek dikkat et ısırmasın
çocuğunun ismini bile aynı koymak nedir ya hiç mi uyaran eden olmamış
Ben takılmiyorrum zaten bu kadına anlam veremiyorum insan gelinini niye taklit eder millet neler diye de mi düşünmüyor hiç acaba :O)bende pek hoşlanmam bu tür şeylerden ama bir taraftan da hoşuma gider demekki beğeniliyorum diye düşünürüm hiç takılmayın bence sonuçta ilk siz alışmışsınız.
Çok teşekkürler bu bakış acisi hoşuma gitti :)Bi zamanlar bi kız vardı,sürekli sevgilime filan yazardı. Ödüm patlardi Sevgilimi elimden alcak diye benden çok daha güzel bir kız değil di hatta tiplerimiz oldukça benzer ama o kız çok güzel giyinirdi. Instagramdan resmen sürekli kızi takip edip alışveriş öncesi fikir filan edinir hatta çok begendiysem uzerindekini direkt gider aynisini alırdım Sonra sonra zamanla kız sevgilime yazmadi vazgeçti filan derken benimde kıskançlık ateşim tamamen söndü ama ben haaaala alışveriş öncesi dur bakiyim ne giymiş diye onun sayfasına bakarım. O yüzden bu saatten sonra biri beni herseyimle taklit etse buna bozulmak kizmak amacı ne diye düşünmek yerine mutluluktan zevkten geberirim. Arkandan konusmasida kiskancligindan normal gayet. Bende kızı gizli gizli takip eder ama arkasindan amaaan yazarsa yazsın benim ki orali değil nasılsa o kimki ben onu sallicam tarzı konusurdum halbu ki büyük Buhran donemiydi! Neyse ki sonra kızı canlı canlı görünce kızdan daha güzel oldugumu gozlerimle görüp emin oldum da huzura erdim resmen benimki de resmen bana olan askindan filan değil kızın canlisini gördüğü için karşılık vermemiş resmen ama o 1.50 boyuna hala güzel giyinir ve hala gizli stilistimdir demem o ki, mutluluktan geberrrr sonuna kadar hak ediyorsun
böyleleri örümcek kategorisine giriyor.
tavsiyem o nasıl yapmaktan çekinmiyor, utanmıyorsa siz de bunu dile getirmekten utanmayın..
şaka yollu lafları söyleyin, siz sustukça kendisi ortalıkta oynamaya devam eder..
sizin bu sessiz tavrınızdan yüz buluyor.
bir arkadaş yazmış ya iyi ki almışım da sana da fikri olmuş diyerek, aynen öyle alttan alttan sokun lafları..
bu devirde bazı görümceler iyi olmayı hak etmiyor.
hak ettikleri dilden konuşmadığın sürece tepene çıkıyorlar..
o yüzden varsın sizde konuşun, alt tarafı şaka yaptım der geçersiniz !
Ayakkabı dolu memleket ama ayakkabılar da aynı:)Isme kadar Ok olabilir mağzalar zaten hep aynı tarz son moda mobilya falan dolu. Ama kardeşim yaaaa memlekette isimmi kalmadı, buna bende olsam çoook kızardım
Yok sulalede yok isimdenBENCEDE NE GÜZEL BEYENMİS ALMIS ESYALARINI MUTLU OL İLLE KISKANCLIK DÜSÜNMÜ Bİ TEK BEBEK İSMİNİ MERAK ETTİM BELKİ BABA İSMİ YADA ANNE KOYDUYSANIZ ONDAN KOYMUSTUR
Takilmiyorum hatta yorum bile yapmiyorum canımçok takıyorsun..bence seni taklit etmediği bir özelliğini öv, bazen güzel olmuşsun falan de kendi özgüveni biraz gelsin seni taklit etmez...
isimlere gelince benim de kuzenimle aynı ismim, benden sonra o doğmuş ona da aynı ismi vermiş görümce..annem hiç sıkıntı etmemiş benim içinde sıkıntı değil gayette iyi anlaşıyoruz adaşımla çocukluktan bu yana:))
Yok popüler bi isim değil ki hayır aldıklarını kendi seçmiş gibi kendine atfediyor.Isme kadar normal dedim
Özellikle koktuk vs evde nasıl sürdüğünü bildiği için beğenmiş almıştır dedim
Görümcemin montundan mont aldım eşi aaaa X in de var bundan dedi ben de ondan görüp de aldım dedim ki gerçekten ondan gördüm baktım tüm şehir almış nerdeyse ben de aldım
Çocuk ismi de ne bileyim çok moda olanlardansa çok da takma
Aynı sınıfta bir sürü Ada bir sürü Demir bir sürü Defne var mesela ya da oğlum doğduğunda Poyraz moda idi herkes poyraz koy demişti böyle bir isimse normal ama popüler değil ise görümceniz uzmana gitsin
Yoo kimse demez o kıymetli kız..Çocuğuyla sizin çocuğunuzun arası 2 ay, aynı isim koyuluyor ve akrabalardan kimse ses etmiyor mu? bizde olsa sonradan doğan çocuğun ailesi hakkında konuşulmadık şey kalmazdı kendini komik duruma düşürmüş bence. aldırış etmeyin.
Ya işte dedikodu tarzı fena gelinmisim fesatmisim kocamın onlardan uzaklastirirmisim gezmeciymisim vsBenim görümcem de benden 10 yas büyük ve benden bir sene sonra
evlendi bizim nikah şekerinin aynısı yaptırmıştı. Neymiş en güzeli oymus.
Tamam insan sinir oluyor ama bosverrrr. . Taklitler asıllarını yaşatırmış
arkandsn ne diyormussss ??
Salonunu aynı tarzımız aynı mutfağının aynı bebek isimleri aynı abartmışım. Galiba. :)Bana sanki bazı şeyleri siz abartmışsınız gibi geldi açıkcası birkaç parça birşey belki aynı olabilir bu gayet normal yok evindeki herşey aynı bebeğin bile adı aynı falan eğer doğruysa ya gerçekden 100/100 sağlıklı insan gibi düşünemiyor bence hasta o zaman başka açıklaması yok kim gider gelinle aynı şeyleri alır her insanın sevdiği renkler beğendikleri zevkler olur ne bileyim sağlıklı değil o zaman
Güldü isim dwe mi aynı dedi pek muhatap olmaz o kardeşiyle günlük konusur sadeceMerak ediyorum eşiniz ne tepki verdi duruma?