Görümce mevzusu sizce doğru mu yapıyorum

Remziye12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
63
-91
1
Mrb arkadaşlar ben 3 senedir evliyim 3 senedir görümcemle eşimin ailesi ile görüşmüyorum onları sevmiyorum yapılan yanlışlar var bana karşı.. kızımı doğurduktan sonra çocuklarım arasında ayrımcılık yaptılar ve bu benim gözüme soka soka kızımı gördüklerinde böyle sessizliğe bürünüyorlardı kızımda bebek daha bu arada, oğluma öyle ama neyse eşim diyor ki oğlanı ablama götüreyim gerçi arada götürüyor hiç bana sormadan birşey demiyorum ama sorunda kızıyorum.. eşim ablasını ailesini hiç atmıyor yanlışları bildiği halde ve sonrasında da bana kincisin diyor, bakın görümcemi sevmiyorum bu doğru ama bir ara görüşmek istedim tekrardan ama yine aynı şeyi yaptı eşimi arayak görüntülü oğlumu sordu sevdi kızıma geldiğinde sessizliğe büründü yAni işin aslı kızım üzerinden bana ders verdiğini benim kızmamı sinirlenmemi istiyor. Bende görüşmedim ve doğru yolda olduğumu düşündüm.. Kinci bir insan olduğumu düşünmüyorum ama onlara karşı çoook doluyum yAni sadece onlara öyle bilmiyorum unutamıyorum.. oğlum 2 yaşına girecek henüz fazla konuşamıyor eşimde bana sen ablamla konuşsaydın çocuklara konuşsaydılar konuşurdu diyor bana psikolojik baskı yaptırıyor. Çok moralim bozuk..

Konuşmak zorunda değilsiniz. Eşiniz konuşuyorsa konuşsun onun kardeşi.
Size baskı yapmaya hakkı yok , sevmiyorsunuz görüşmek istemiyorsunuz,bitti, açıklama bu kadar yeterli.

Kız erkek ayrımı yapan bir aile mi? Ne demek oğlumu sevdi, sordu ama kızımda sessizliğe büründü?
Bu onların sorunu, siz görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin elbetteki ama çocukları uzak tutmayın derim.
Birde 3 yılda 2 çocuk neden? Hem de böyle sorunlar yaşarken...

Oda baba gibi oturup konuşsun oğluyla, çocuğun gelişimi sadece anneye mi bağlı, kendisi gidip konuşsun ailesiyle, sen sebebin olsa da olmasa da istemiyorsan konuşma geç yani, kocan sıkıntılı. Sanki anne kendi cocugunda problem olsun ister sen yaptın denilince de bana bı geliyorlar yani

Ne alaka? Çocuğunuzun konuşması sizin biriyle konuşup konuşmadığınızla ilgili değil. Biriyle görüşmek istemiyorsanız görüşmezsiniz. Yetişkin insansınız.
çocuk onlarla konuşmaya çalışırdı, evde sadece

Aynen öyle, birşey olunca hep anne suçlu oluyor, bende anlamadım

Siz daha öncede bu konuyu actiniz oradae söylendi birakin ne halleri varsa görsünler...san şunu soyleyim benimde 2 oğlum var esimin kiz kardeşleri toplsan kaç kez gördü 1 elin parmaklarını gecmez 2 bebeğimi diğeri hiç görmedj gördüde gormezden geldi...napalim yani tutup kolundan zorla sevdirecek halin yok..cocuk büyüyünce görecek kimi sevip sevmeyeceğini cok takıyorsun bosver

Ay ne alaka eşin resmen seni manipüle ediyor, çocuk konuşsun istiyorsanız akranları ile görüştürün, ve yahut kreşe verin , çocuğuma ayrımcılık yapan kimseyle ben de görüşmezdim...

Suratsız bacısını nazlamadın diye mi konuşmuyormuş çocuk? Erkek çocuk geç konuşur zaten. Olmadı doktora gidersiniz içiniz rahatlar hiç yoktan. Çare onun yobaz ailesi ile sıkı fıkı olmak değil. Ailem her derde deva tribinden vazgeçse iyi olur.

Eşin cahil...

2 Yasindaki oglunuzu konusmuyor diye sizi zorbalayacagina, duzgun bir baba olsunda doktora götürsün cocugu. Devlet hastanelerinde gelisimsel pediatri bolumu var, bu bolume basvurmalisiniz, onlar gelisim testi yapip sizi yonlendireceklerdir.

Esinizin ailesinide hic umursamayin, duzgun davranip halalik yapsinlar madem oyle.

Ben sizi hatırladım, siz uzağa evlenip 22 yaşında kız kardeşinizden annenize ve bi işe yaramayan abinize bakmayı geçtim bi de yaptığı kadarını beğenmeyip uzaktan emirler yağdıran, konunuza gelen cevaplar hoşunuza gitmeyince kendi kafanızca burdaki tonla kadını 18 yaşında bişey bilmeyen toy çoluk çocuk olduğuna salık veren bir konu açıp toz olan üyesiniz. Kardeşinize onun uyanıklığı bana, dışarda yerler onu diyorsunuz da, siz kendinize baktınız mı, haklı olarak verdiğiniz tepkiler bile kocanız tarafından cezalandırılıyor, onun dışında gelen giden laf ediyor zaten kimsenin sizi salladığı yok. Yani kusura bakmayın da nesiniz ki neyi beğenmediniz? Siz kızkardeşinizi hizmetçi atamaya kalkmışsınız, kızınızın halaları da kızınızı görmüyor, yani siz de bakınca kendinizden farklı insanların içine gitmemişsiniz.

TM abla sensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…