Mrb arkadaşlar ben 3 senedir evliyim 3 senedir görümcemle eşimin ailesi ile görüşmüyorum onları sevmiyorum yapılan yanlışlar var bana karşı.. kızımı doğurduktan sonra çocuklarım arasında ayrımcılık yaptılar ve bu benim gözüme soka soka kızımı gördüklerinde böyle sessizliğe bürünüyorlardı kızımda bebek daha bu arada, oğluma öyle ama neyse eşim diyor ki oğlanı ablama götüreyim gerçi arada götürüyor hiç bana sormadan birşey demiyorum ama sorunda kızıyorum.. eşim ablasını ailesini hiç atmıyor yanlışları bildiği halde ve sonrasında da bana kincisin diyor, bakın görümcemi sevmiyorum bu doğru ama bir ara görüşmek istedim tekrardan ama yine aynı şeyi yaptı eşimi arayak görüntülü oğlumu sordu sevdi kızıma geldiğinde sessizliğe büründü yAni işin aslı kızım üzerinden bana ders verdiğini benim kızmamı sinirlenmemi istiyor. Bende görüşmedim ve doğru yolda olduğumu düşündüm.. Kinci bir insan olduğumu düşünmüyorum ama onlara karşı çoook doluyum yAni sadece onlara öyle bilmiyorum unutamıyorum.. oğlum 2 yaşına girecek henüz fazla konuşamıyor eşimde bana sen ablamla konuşsaydın çocuklara konuşsaydılar konuşurdu diyor bana psikolojik baskı yaptırıyor. Çok moralim bozuk..