görümce,k.ana,k.baba bir felaket

nerden anladin bekar oldugumu ,evliyim ben gorumcemde var.
ßen olaylarin gitcegi raddeyi hesaplarim,hic kavga etmeden uzak durur ßitiririm olayi.Gerek yok boyle seviyesiz kavgalara aile icinde...

Burdan yorum yapmak kolay. Yaşamayan bilemez canım. Seni bilemem ama ben olsaydım görüşmezdim. Durduk yere huzurumu bozamam. İyi ki uzaktalar bir de yakında olsanız daha zor. Allah yardımcın olsun.

sizde kendinizce haklısnız ne deyim..bunu yeminle ben uydurmadım beylikte taslamıyorum yeni evli iken k.valide bile söylemişti
benim kıızım kıskanç eşinle fazla yaklaşma giyinip süslenip çııkma dşarı demişti ben onların bana dediğini diyorum ille ben çok güzeli harikayıım herkes beni kıskanır demem haytta ama görünen de kılavuz istemiyor

görümce psikopat onu anladım da görümcenin arkadaşı sapık mı nasıl öyle bakabiliyor? senin evli olduğunu bilmiyor mu?

ya ben geri kafalıyım ya da bazı insanlar geniş...

Burdan yorum yapmak kolay. Yaşamayan bilemez canım. Seni bilemem ama ben olsaydım görüşmezdim. Durduk yere huzurumu bozamam. İyi ki uzaktalar bir de yakında olsanız daha zor. Allah yardımcın olsun.

hah hele şükür aklıı bşında bir yorum gelsdi. tşkler zaten bende ögle düşünüyorum aradııklarında da açmıyorum çünkü çok kıırldım

görümce psikopat onu anladım da görümcenin arkadaşı sapık mı nasıl öyle bakabiliyor? senin evli olduğunu bilmiyor mu?

ya ben geri kafalıyım ya da bazı insanlar geniş...

walla cnm bende anlamadım....zaten görümceyle liseden eski sevgililermiş bende sandım ki ozamangörümcem kendine uygun arkadaş bıulmuş inşlh evlenirde mutlu olur diye düşünüyodum ozaman..hatta sordum yaa ne kadar yakşıışıyorsunuz sevgili olmadıgınızdan eminmisiniz dedim oğlan bir taraftan görümcem bir taraftan ay allah korusun ben bunla aslaa dediler...bende anlam verememiştim

hah hele şükür aklıı bşında bir yorum gelsdi. tşkler zaten bende ögle düşünüyorum aradııklarında da açmıyorum çünkü çok kıırldım

Şimdi ben anlamadım, sizinle aynı fikirde olmadığımız için bizim aklımız başımızda değil mi?

Neyse, size iyi akşamlar

Zezenil geçirdiğiniz deprem için çok çok geçmiş olsun. Canınız kurtulmuş ya, inan ki gerisi boş!

her insanın hatası olabilir ama sizde hiiiç masum gelmediniz bana sizde bence saygı yok onlkardanda beklemeniz yanlış
kayınpederle o denli laf savaşı yapman hoş degil neticede eşinin babası veya bi büyügün diyelim
görümcen eminim seni kıskanmıyordur da sana tavırlarına gıcık oluyordur (ben olsam bende olurdum)
erkek kardeşimi nişanladık yeni işallah böyle olmaz bizim gelinde
kayınvalidene gelince dua et kocasına yaptıgın tavırdan sadece dudak ısırmış kolundan dışarı atmamış seni
onlarda masum degildir belki bilemem ama sen çok dursan 15 20 gün kalıcakmışsın kocanın hatrına yada ALLAH rızası için dişini sıkabilirdin duymaz görmez olabilirdin nedir bu tahammülsüzlük yaaa

nerden anladin bekar oldugumu ,evliyim ben gorumcemde var.
ßen olaylarin gitcegi raddeyi hesaplarim,hic kavga etmeden uzak durur ßitiririm olayi.Gerek yok boyle seviyesiz kavgalara aile icinde...

ewet haklısın bende senn düşündüğün gibi düşünüyordum ama ögle olmadı işte cnm yaa sabrım taştı genede kötü konuşup kırmadım bana bağıırııp üstüme yürüdüler dedim artık beni bunlar öldürecek neyse cnm

saygılar arkadaşım saygılar

senin yerinde olmak istemezdim benim ta 4tane görümcem ve 1 eltim var
ve sana yemin ederim 4lede bi hata yapmadım 2 görümceme canımı veririm kızkardeşimden farkı yok bana.
sen çok saygısızca davranmışsın kusura bakama ama.bende k.ananmla biraz dargınım.aramız açık ama
benim büyüğüm diye hiç bişey demedim.sen biraz ileri gidip yüz göz olmuşun
benden sana tavsiye bence barış ama mesafeli ol.mesela elini öp git kanepeye otur
eşini mühattap ol kimse dört dörtlük değildir unutma.
bebeğin için sevindim darısı bana

vallahi sevgili konu sahibi şu okuduklarım sanki evcilik komşuculuk oyunu gibi.

koca koca insanlarsınız hepiniz ama hepinizde birbirinize ne saygı ne sevgi kalmamış

ayrıca hiç modern değil yani insan ilişkileriniz

heee gel döv dedim, yok kafanı yerde sürürüm dedi kayınpeder vs...

çok itici,kaba ,yoz ,kusura bakma ama ne sen onlardan iyisin ne de onlar senden. hani derler ya tencere kapak diye...

kızma ama öyle yani kültür bakımından çok yol katetmesi gereken bir ailesiniz...

Sizin yaşadıklarınız tabiki üzücü ama kullandığınız kelimeler daha da üzücü .. Yoksa hepimiz yardımcı olmak isteriz ama nolursa olsun uslubunuzun düzgün olması lazımdı 18 yaşındayım konuşma tarzınız diğerleri gibi benlde rahatsız etti haklıysanız bile haksız oldunuz ..

Öncelikle çok geçmiş olsun.

Görümceler, özellikle yaşlar yakınsa, maalesef yengelerini kıskanıyorlar. Bunu yaşayan pek çok kadın da var, bilhassa ülkemizde.
Ben görümcenden ziyade kayınpederine sinir oldum aslında. Görümceni bir yere kadar anlayabiliyorum;
boşandığından bahsetmişsin, sonuçta onun yürütemediği bir kurum nedeniyle akrabalığınız devam ediyor.
Seni kıskanma nedeninin en başta bu olduğunu düşünüyorum, dış görünüşten önce.

Neyse, kayınpederine geleceğim.
Hem kayınvaliden, hem de kimileri kayınpederine saygısızlık yaptığını söylemişler.
Allah Allah ya, onun, evine 15 günlüğüne gelen misafire yaptığı ne acaba?
Evine misafir gelen başkası olsa, sana söylediklerinin binde birini söyleyebilir miydi?
Herkes dilini tutacak, tutmalı, yoksa tuttururlar böyle işte.
Sen gelin olduğun için mi bu cüreti bulabiliyorlar kendilerinde?
Gelinin üzerine yürü, ailesine bir torba dolusu laf et, yeni aldıkları arabanın üzerine konmaya çalış arsızca...
Ohhhh, ne âlâ memleket, varsa böyle başka yer biz de yerleşelim.

Hasılı,
sıkma canını.
Ne güzel, ailene de laf ettirmemişsin, helal olsun.

ayy gerçekten ne tuhaf insanlar var yazdkların gerçekse ki öyledir bence öyle olmasa bunu dert edip yazmazdın buraya kesinlikle araya mesafe şart çnkü çok yüz göz olunmuş çok yanlış bişey bu karşılıklı tabi bunlar gerçi bazı insanlarda sen sabır deyip sustukça daha da tepene biniolar ne bilim eşinin sana bu konuda baskı yapmaması çok güzel senin için amaann bence sen bunların hepsini boşver şimdi çok güzel bişey yaşıosun hamilesin kendi ailene odaklan sen bebeğni düşün umarım sağlıklı alırsın kucağna bebişini sevgiler..

ewet cnm birikti yüz göz olduk ve bende hherşey biti gitmeyi düşünmüyorum yorumun için tşkler ne deyim allah inşlh sanada bebiş versin dileyen herkese nasip etsin amin

ewet bebişimden başka birey düşünmüyorum ama sk sık arayıp taciz eder gibi beni rahatsız ederlerse dert ederim çünkü konuşmak istemiyorum içimden gelmiyor çok sıktılar çok yprandım inan buna

ewet cnm yorumu yapanlar anlayarak okumadıkları için bombardımana tuttuular olsun canları sağ olsun
ayrıca ben oraya gittim diye her hakareti işitip sineye çekemezdim yazamadgım bir çek şey var bilmedikleri için anca işlerince yorum yaparlar bende görümceyim ama bunların düşündüğünü asla düşünmedim annem az gelinimize su ver desin anne ben varıım burda kızdan niye istiyon diye ben kızarım ama işte anlayana bu yorum tşkler arkadaşıım ...ewet 5 yl lafla bogdular beni ailem hakkında ama yeter artık dedim benim ailem kimden kötü de bunu konuşabiliyorlar demi ama neymiş benim babam çiftçiymiş evi arabasıı yokmuş 4 kardeşmişiz anam anca doğurmuş bu gibi saçmaca şeyler işte

amaaaaaann canım boşver eşin yanındaya sen ona bak gerisi boş bende terslerim bana bişey deseler insan bir kez gıcık oldu mu istesede çenesini tutamıyor bende polis eşiyim benide eşimin kuzenleri teyzeleri çok kıskanır kocanın maaşı iyi senide gezdiri tozduruyor die hatta eşime teyze kızlarını ayarlamaya çok çalıştılarda eşim asla istemem demiş o nedenle hiç çekemzler istemezler beni beğenmezler ki hepsinde hem güzellik hem huy hem karakter olarak kat be kat iyiyimdir
sende sakin ol artık geçmiş geçmişte kalmış ağzını tutmaya bak görmezden duymazdan gel pişman olan onlar olsun ben hep onlar olmasa eşimi tanımazdım sevemezdim seni anan benim için doğurmuş derim gülerizz sende böle düşün tatlım yaa
yine seni hamile olunca arayp sormuşlar ben doğum yaptımda bir haırlı olsun demedi kaynanamda kayıbabamda birde her defasında ne arıyorsun ne soruyorsun die çıkışırlar ben alıştım amaaann konuşsunlar diyorum şimdi torunlarına deli oluyorlar ama herşey anne karnında başlarmış bizim ufaklık bile sevmiyor istemem diyor telefon açınca
yani hak elinde sonunda yerini buluyor takma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…