- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
- Konu Sahibi merveevasu
-
Vallaha bravo aklımdan geçenleri yazmışsınızKıskanç kaynana Sorunsalı
Kızlar merhaba, Sizlerle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Belki içinizde benim gibi olanlarınız vardır... Öncelikle nişanlımla uzun süredir beraberiz. 2 ay sonra ise düğünümüz var. Annesi ile başta çok iyi anlaşıyorduk, arkadaş gibi dertleşiyorduk hatta bana gelin olarak değil kızım diye hitap...www.kadinlarkulubu.com
Bu da daha cumartesi günü açtığınız konu!! burada kaynana beni kıskanıyor oğlunu yanımda seviyor yok dolduruyor falan demişsin ki elle tutulur bir konu da yok burada da yazmışsın yok mesafe koydum da çağırınca işim var diyorum da evlenince görüşmem diye daha iki gün geçmemiş şimdi de görümce kıskanıyor diye konu açmışsınız sizin derdiniz nedir? nişanlınız bile annemi yok yere kötüleme demiş size.
Bakışları kötüymüş de falan siz gerçekten çok fesat bir insansınız şimdiden nişanlınızı ailesinden koparmaya çalışıyorsunuz kıskanç olanın kim olduğu belli daha eve gelin olmadan bilenmişsiniz Allah nişanlınıza sabır versin inşallah sizinle evlenmeden gerçekleri görür yoksa çok çekeceği var yarın da eltim kaynım kıskanıyor diye konu açarsınız yazık valla
merhaba canım benimde görümcem var kendisi 40 yaşında ama benim gibi giyinmeye çalışıyor ben ne alırsam aynısını eşinden istiyor ya da hemen gidip kendisi alıyor evet ama bu kadar da belli edilmez ki diyorum eşime ..Merhaba,
Biribirimizi çok seviyoruz görümcemle abla-kardeş gibiyiz fakat her olayda, başına gelen her şeyde nişanlımı arayıp sürekli çağırıyor. Yanımdayken sarılıp öpüp saçma sapan hareketlere bürünüyor ki nişanlım 6 yıllık evli ve birde çocuğu var, 30 yaşında.
Kendisinden küçük olmama rağmen sürekli benim gibi giyinip benim göz rengimde lens alıp hatta sana benzedim hehehe felan diyerek şakalar yapıyor.
Bu kıskançlık durumlarıyla nasıl başa çıkabilirim ? Her olayda nişanlımı değil kocasını çağırması gerekirken...
Birde her aldığıma bir yorum yapıyor. Her şeye bir kulp buluyor. Yüzüme çok iyi gülüp arkamdan dediği bir kaç sözüde duydum üstelik.
Yok bacım, nişanlısının ablası 30 yaşında, evli ve çocuklu. Nişanlısını öpmüş diye rahatsız olmuşben onu nişanlisi sandim NİŞANLISI mı 30 yaşında evli... :/ boşanmadi mi daha.
görümce filmi aklıma geldi gupse özay misaliYok bacım, nişanlısının ablası 30 yaşında, evli ve çocuklu. Nişanlısını öpmüş diye rahatsız olmuş
Sen düzgün anlatmamış olabilir misin acabaSaçma sapan yorumlar yapmayın ya daha konuyu anlayamamışsınız.
Abla- kardeş gibi olsaydınız böyle şeyler düşünmezdinMerhaba,
Biribirimizi çok seviyoruz görümcemle abla-kardeş gibiyiz fakat her olayda, başına gelen her şeyde nişanlımı arayıp sürekli çağırıyor. Yanımdayken sarılıp öpüp saçma sapan hareketlere bürünüyor ki nişanlım 6 yıllık evli ve birde çocuğu var, 30 yaşında.
Kendisinden küçük olmama rağmen sürekli benim gibi giyinip benim göz rengimde lens alıp hatta sana benzedim hehehe felan diyerek şakalar yapıyor.
Bu kıskançlık durumlarıyla nasıl başa çıkabilirim ? Her olayda nişanlımı değil kocasını çağırması gerekirken...
Birde her aldığıma bir yorum yapıyor. Her şeye bir kulp buluyor. Yüzüme çok iyi gülüp arkamdan dediği bir kaç sözüde duydum üstelik.
S***** G** (Defol) ya mal mı ne konu o mu gerizekalıYok bacım, nişanlısının ablası 30 yaşında, evli ve çocuklu. Nişanlısını öpmüş diye rahatsız olmuş
E yuh yani küfür de ediyorsunuz eşiniz ve ailenize allah sabır versin zira terbiyesiz biri var karşılarında umarım nişanlın akıllıdırda kendini kurtarır sendenS***** G** (Defol) ya mal mı ne konu o mu gerizekalı
ne diyorsunnn???S***** G** (Defol) ya mal mı ne konu o mu gerizekalı
Boşver ya takma şunu zaten nasıl biri olduğu ortaya çıktı yorumlarıda anormaldi zaten umarım nişanlısı gözünü açarda kurtarır kendını bundanne diyorsunnn???
bende öle okudum.. çelişkiyi çözemedim.Ben mi yanlış okudum? Nişanlım 6 yıllık evli ve çocuğu var??
Benimde 7 tane varUzuğn araşdırmalarım sonuçunda, görünce ilen baş edmenin yollarını buldum ve sizlerle bunuğ baylaşmayı bir borç biliriğm.
40 yıllık evliyim ve 8 görümcem var; hepsiylen abla gardeş gibiyizdir, birbirimizi çoh severiz.
Küççük görümcemi whtsp mesajlarıynan dehtit ediyor olabilirim ama bu benim ona sevgimi değiştirmiyor. Hattağ telefononu ele geçirip o mesajları kendi kendime atmam da bir şeyi değiştirmiyor. Onunla çok iyi anlaşıyoz.
Diğer görümcemle bir don kavgamız olmuştu, bendeki donun aynını almış bir de gelmiş bana gösteriyor, hemen kocişime şikayet ettim, güzelce beynini yıkadım. Bunun için aralıksığz 11 sene kocanızın beynini yemeniz lazım ki ikna olsun. Kardeşinin lesbiyen olup bana göz koyduğuna ikna ettim nihayet ve o görümcemlen görüşmüyoruz, onu da çok severim ve tercihlerine saygı duyarım.
Büyük görümcem çok kısgançtır, yanımdayken kocamı öper de doyamaz. Bir gün çağırdım mufaa baş başa kaldığmızda, çektim bıçağı "Uykusunda keserim gardaşını, öpmeyeceksin artık" dedim. Besmele çekip tövbe etti; kardeşinin iyiliği için bunu yapması gerektiğni anladı. O görümcemi de çok severim, çok anlayışlıdır.
Gördüğün gibi hepsiylen gül gibi geçiniyoruz, abla gardeşten farkımız yoh. Kalan beşini de sonra anlatırım.
E yuh yani küfür de ediyorsunuz eşiniz ve ailenize allah sabır versin zira terbiyesiz biri var karşılarında umarım nişanlın akıllıdırda kendini kurtarır senden
Yazık, bunun gibiler evlenip de çocuk yetiştirecekne diyorsunnn???
Tatlım yiyorsa bana ettiğin küfrü görünce ve kayınvalidene de etseneS***** G** (Defol) ya mal mı ne konu o mu gerizekalı
Konunuz yorumlara kapatılmıştır.S***** G** (Defol) ya mal mı ne konu o mu gerizekalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?