Görümce İle başetme yolları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu da daha cumartesi günü açtığınız konu!! burada kaynana beni kıskanıyor oğlunu yanımda seviyor yok dolduruyor falan demişsin ki elle tutulur bir konu da yok burada da yazmışsın yok mesafe koydum da çağırınca işim var diyorum da evlenince görüşmem diye daha iki gün geçmemiş şimdi de görümce kıskanıyor diye konu açmışsınız sizin derdiniz nedir? nişanlınız bile annemi yok yere kötüleme demiş size.

Bakışları kötüymüş de falan siz gerçekten çok fesat bir insansınız şimdiden nişanlınızı ailesinden koparmaya çalışıyorsunuz kıskanç olanın kim olduğu belli daha eve gelin olmadan bilenmişsiniz Allah nişanlınıza sabır versin inşallah sizinle evlenmeden gerçekleri görür yoksa çok çekeceği var yarın da eltim kaynım kıskanıyor diye konu açarsınız yazık valla

Vallaha bravo aklımdan geçenleri yazmışsınız

merhaba canım benimde görümcem var kendisi 40 yaşında ama benim gibi giyinmeye çalışıyor ben ne alırsam aynısını eşinden istiyor ya da hemen gidip kendisi alıyor evet ama bu kadar da belli edilmez ki diyorum eşime ..
Eşimde durumun farkında ..
Ama diyecek bişey bulamıyoruz ben anlayış gösteriyorum sana da çok yakıştı diyorum ..
Öpüp sevmesi onlar küçüklüğünden beri birlikteler ben karışmıyorum normaldir benimde kardeşim var bende öpüp seviyorum o kadar olsun ama bunları kafana takma suanda evlenince ki durumlar daha da farklı oluyor Seni çok iyi anlıyorum

Abla- kardeş gibi olsaydınız böyle şeyler düşünmezdin

Benimde 7 tane var beterın beterı bu durum galıba

S***** G** (Defol) ya mal mı ne konu o mu gerizekalı
Tatlım yiyorsa bana ettiğin küfrü görünce ve kayınvalidene de etsene
O zaman o bizim anlamadığımız problem her neyse kökten çözülmüş olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…