- 15 Şubat 2020
- 94
- -25
- 36
- Konu Sahibi merveevasu
-
30 yaşında evli çocuklu bir kadın kardeşine sarılıp kardeşini nasıl öperYanımdayken sarılıp öpüp saçma sapan hareketlere bürünüyor ki görümcem 6 yıllık evli ve birde çocuğu var, 30 yaşında.
nişanlım 6 yıllık evli ve birde çocuğu var, 30 yaşında
insanın kardeşini aramasının vakti mi olur ya ?Hem çok yüz göz olup hem de şakalarından hoşlanmamışsınız. Ben aile dışında kardesime sarılıp öpmem bana yanlış gelir ama görümceniz ve esiniz icin bu durum normal geliyorsa abartacak bir sey yok. Vakitli vakitsiz mi arıyor olay ne yani. Nisanlınınızla romantik bir yemeğin ortasında mı arıyor. Ne icin aradigi önemli.Bence gercekten abla kardes gibiyseniz ve size benzemesinden rahatsiz oluyorsanız tavsiye verin. Mesela yeşil lens sana daha cok yakisir,bu etek sana daha güzel olur. Bu kazak tenine daha iyi gitti gibi. Siz de biraz iki yüzlü davranıyor gibi geldiniz bana.
Tabii ki olur. Kardesimiz de olsa onunda bir özel hayatı var sonuçta. Sevgilisiyle/nisanlısıyla olduğunu bildiği halde canım sıkılıyor gel beni al denmez. Ya da arabasi yoksa kardesin de arabası varsa dolmuşa binmek istemiyorum,evde canım sıkılıyor gel beni al diye aranmaz. Önemli bir şey olursa ancak baskasinin yanında aranır. Ya da bulusma ayarlamak isterse önce mesaj atar müsaitse arar. Bunlar nezaket kuralıdırinsanın kardeşini aramasının vakti mi olur ya ?
bence yakın dostun bile armasının vakti olmaz bırakın kardeşi . yorumunuz ilginç geldi bana acıkcası .
demekki ben bayagı kabayım acıkcası . moralim bozuksa kimleymiş umursamam ararım . kardeş yani insan kime rahat olacak bilemedim ki ? gayette arabası varsa gelip beni alacak pasa pasa . bende onu alırım , ablasıyım bi ton emeğim var üstünde , ha olmasa bile alır kardeş sevgisi böyle bir sey çünkü .Tabii ki olur. Kardesimiz de olsa onunda bir özel hayatı var sonuçta. Sevgilisiyle/nisanlısıyla olduğunu bildiği halde canım sıkılıyor gel beni al denmez. Ya da arabasi yoksa kardesin de arabası varsa dolmuşa binmek istemiyorum,evde canım sıkılıyor gel beni al diye aranmaz. Önemli bir şey olursa ancak baskasinin yanında aranır. Ya da bulusma ayarlamak isterse önce mesaj atar müsaitse arar. Bunlar nezaket kuralıdır
Bu biraz huy demek ki benim icin sınırlar cok önemlidir baskasıyla olduğunu bildiğim birini(erkek arkadaş,aile,arkadaş vs. )Önemli bir durum yoksa aramam.Başkasıyla oturduğunu bildiğim halde gel beni al demek bana kabalık geliyor. Aynı şekilde ben de baskasıylayken rahatsız edilmek istemem. Sizin icinse iliskiler ulaşılabilirlik daha önemli demek ki hepimizin nezaket anlayışı farklıdır saygı duyuyorumdemekki ben bayagı kabayım acıkcası . moralim bozuksa kimleymiş umursamam ararım . kardeş yani insan kime rahat olacak bilemedim ki ? gayette arabası varsa gelip beni alacak pasa pasa . bende onu alırım , ablasıyım bi ton emeğim var üstünde , ha olmasa bile alır kardeş sevgisi böyle bir sey çünkü .
aile ilişkilerine bakış açımız çok farklı sizinle .
iyi forumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?