Uzuğn araşdırmalarım sonuçunda, görünce ilen baş edmenin yollarını buldum ve sizlerle bunuğ baylaşmayı bir borç biliriğm.
40 yıllık evliyim ve 8 görümcem var; hepsiylen abla gardeş gibiyizdir, birbirimizi çoh severiz.
Küççük görümcemi whtsp mesajlarıynan dehtit ediyor olabilirim ama bu benim ona sevgimi değiştirmiyor. Hattağ telefononu ele geçirip o mesajları kendi kendime atmam da bir şeyi değiştirmiyor. Onunla çok iyi anlaşıyoz.
Diğer görümcemle bir don kavgamız olmuştu, bendeki donun aynını almış bir de gelmiş bana gösteriyor, hemen kocişime şikayet ettim, güzelce beynini yıkadım. Bunun için aralıksığz 11 sene kocanızın beynini yemeniz lazım ki ikna olsun. Kardeşinin lesbiyen olup bana göz koyduğuna ikna ettim nihayet ve o görümcemlen görüşmüyoruz, onu da çok severim ve tercihlerine saygı duyarım.
Büyük görümcem çok kısgançtır, yanımdayken kocamı öper de doyamaz. Bir gün çağırdım mufaa baş başa kaldığmızda, çektim bıçağı "Uykusunda keserim gardaşını, öpmeyeceksin artık" dedim. Besmele çekip tövbe etti; kardeşinin iyiliği için bunu yapması gerektiğni anladı. O görümcemi de çok severim, çok anlayışlıdır.
Gördüğün gibi hepsiylen gül gibi geçiniyoruz, abla gardeşten farkımız yoh. Kalan beşini de sonra anlatırım.