- 21 Kasım 2017
- 27.937
- 122.551
- 598
- Konu Sahibi merveevasu
-
Öper çünkü kardeşi.Yanımdayken sarılıp öpüp saçma sapan hareketlere bürünüyor ki
Evli adamla nasıl nişanlı olabiliyorsunuz?nişanlım 6 yıllık evli ve birde çocuğu var,
Kadın gençse ne giysin, anne bluzu mu?Kendisinden küçük olmama rağmen sürekli benim gibi giyinip
Kendinizi kontrol etmeyi öğrenin, gerekirse destek alın.Bu kıskançlık durumlarıyla nasıl başa çıkabilirim ?
Bu nasıl bir yalan?Biribirimizi çok seviyoruz görümcemle abla-kardeş gibiyiz
Yanımda şapur şupur o benim kardeşimmmmm sen kimsin diyerek mi ?Öper çünkü kardeşi.
Evli adamla nasıl nişanlı olabiliyorsunuz?
Kadın gençse ne giysin, anne bluzu mu?
Kendinizi kontrol etmeyi öğrenin, gerekirse destek alın.
Bu nasıl bir yalan?
Valla şurda yazdıklarınızdan yalan söylediğiniz belli valla sizin gibi fesat insanlarlada baya iyi baş ediyor buraya yazacağına direk ona sor abla ben seninle nasıl baş edicem. Bu arada evli bekar ne farkeder canı kanı öper seni pek enterese etmez sen ilerde hele bi çekirdek aileni kur aılene müdahelesi var mı yok mu ona göre yaz sen onların çekirdek ailesine karışma hakkın yok sonuçta nişanlın kardeşi annesi de bir çekirdek aile anlamışsındır umarım. He bir de nişanlın bu adam daha dur evlenmemişsin şimdiden bu neYanımda şapur şupur o benim kardeşimmmmm sen kimsin diyerek mi ?
Görümcem evli diyecektim, yazım yanlışı oldu.
Zevksizliğinden anne bluzuda giyiyor fakat benim aldığım şeylerin aynısını alarak giyinmek zorundamı?
Kıskanç olan o ben değil.
GİBİYDİK.
Görümceymiş o yazım yanlışı yapmışBen mi yanlış okudum? Nişanlım 6 yıllık evli ve çocuğu var??
defol git sayfamdan seni ne ilgilendirir bu. Fesat insanlar sizsiniz kesin sende bir görümcesindir ondan. hadi naş.Valla şurda yazdıklarınızdan yalan söylediğiniz belli valla sizin gibi fesat insanlarlada baya iyi baş ediyor buraya yazacağına direk ona sor abla ben seninle nasıl baş edicem. Bu arada evli bekar ne farkeder canı kanı öper seni pek enterese etmez sen ilerde hele bi çekirdek aileni kur aılene müdahelesi var mı yok mu ona göre yaz sen onların çekirdek ailesine karışma hakkın yok sonuçta nişanlın kardeşi annesi de bir çekirdek aile anlamışsındır umarım. He bir de nişanlın bu adam daha dur evlenmemişsin şimdiden bu ne
ORda yazım hatası olmuş. Görümcem evli diyecektim. Yaptıkları kıskançlıklardan dolayı zaten aramız bozuldu.
Nişanlım ile çocukluk aşkıyız. 10 yıldır birlikteyiz. Ablası ile de ben ilk tanışmamız telefonda ve şu şekilde olmuştu.Evet evet anladim yanlis yazildigini, olabilir normaldir.
Diger mesajlarinizi da okuduktan sonra simdi yorum yazmak istedim. Siz bir tuhaflık olduğunu hissediyorsanız öyledir ben birsey iddia edemem, nisanliyi ve ailesini ve de kendinizi tanima sürecindesiniz, nelere takiliyorsunuz, nelerden hoslanmiyorsunuz vesaire. Tuhaf gelen durumlari bence nişanlınızın fark etmesini sağlayin, dogrudan görümceyi suçlamadan ama, bakalim ne tepki verecek. Bence görümceyle çok yüz göz olmuşsunuz ama gerek yok mesafeli olun. Abla kardes olmak çok zor bence imkansiz hatta. Mesela kiyafet konusunda problem var o halde ona fikir sormayin, her aldiginizi göstermeyin.
Uzuğn araşdırmalarım sonuçunda, görünce ilen baş edmenin yollarını buldum ve sizlerle bunuğ baylaşmayı bir borç biliriğm.
40 yıllık evliyim ve 8 görümcem var; hepsiylen abla gardeş gibiyizdir, birbirimizi çoh severiz.
Küççük görümcemi whtsp mesajlarıynan dehtit ediyor olabilirim ama bu benim ona sevgimi değiştirmiyor. Hattağ telefononu ele geçirip o mesajları kendi kendime atmam da bir şeyi değiştirmiyor. Onunla çok iyi anlaşıyoz.
Diğer görümcemle bir don kavgamız olmuştu, bendeki donun aynını almış bir de gelmiş bana gösteriyor, hemen kocişime şikayet ettim, güzelce beynini yıkadım. Bunun için aralıksığz 11 sene kocanızın beynini yemeniz lazım ki ikna olsun. Kardeşinin lesbiyen olup bana göz koyduğuna ikna ettim nihayet ve o görümcemlen görüşmüyoruz, onu da çok severim ve tercihlerine saygı duyarım.
Büyük görümcem çok kısgançtır, yanımdayken kocamı öper de doyamaz. Bir gün çağırdım mufaa baş başa kaldığmızda, çektim bıçağı "Uykusunda keserim gardaşını, öpmeyeceksin artık" dedim. Besmele çekip tövbe etti; kardeşinin iyiliği için bunu yapması gerektiğni anladı. O görümcemi de çok severim, çok anlayışlıdır.
Gördüğün gibi hepsiylen gül gibi geçiniyoruz, abla gardeşten farkımız yoh. Kalan beşini de sonra anlatırım.
Siz ne yazdıysanız ben ona göre yorum yaptım malum buradan düşünce gücüyle beyin çözemiyoruz.Benim anlatmak istemediğimi anlamayıp üstünede yorum yapmışsınız. Bana nispet yaparcasına yapıyor bunu ve beni kıskandığını söyleyen zaten kendisi. Ben değilim üstelik kayınvalidem bile söylüyor bak ablan seni kıskandı yine şunu yaptı bunu yaptı vs.
Görümce değilim gelinde değilim bu bir sen buraya nasıl bir kıskanç olduğunu yazıp yorum istedin bizde yaptık sen bana defol diycek bir işlevin yokdefol git sayfamdan seni ne ilgilendirir bu. Fesat insanlar sizsiniz kesin sende bir görümcesindir ondan. hadi naş.
ben senden yorum istemedim. ikincisi benim değil görümce kıskançlığından bahsettim. terket burayı.Görümce değilim gelinde değilim bu bir sen buraya nasıl bir kıskanç olduğunu yazıp yorum istedin bizde yaptık sen bana defol diycek bir işlevin yok
yukarıdaki yazdıklarımıda oku öyle yorum yap. bizim ülkenin insanları böyle işte. ağzı olan konuşup yorum yapar.Ay kızım şimdi ilerde oğlumu öpse sarilsa nişanlısı böyle mi diyecek?
Şaka mısınız?
Kardeş onlar. Sanki eski sevgilisi arayan.
Buraya yazdığına göre istedin gem görümcen senin yaşında giyiyor diye niye kıskanç oluyor kardeşini arıyor diye niye kıskan oluyor aranızda 5 yaş var pek bir fark yok. Kardeşini arar aramaz bu seni bağlamaz. Senin nişanlın onun kardeşi keşke şurda görüncenin yorumlarınıda görebilseydikben senden yorum istemedim. ikincisi benim değil görümce kıskançlığından bahsettim. terket burayı.
Niye okuyayım?yukarıdaki yazdıklarımıda oku öyle yorum yap. bizim ülkenin insanları böyle işte. ağzı olan konuşup yorum yapar.
ben onu nişanlisi sandim NİŞANLISI mı 30 yaşında evli... :/ boşanmadi mi daha.30 yaşında evli çocuklu bir kadın kardeşine sarılıp kardeşini nasıl öper
Başımıza taş yağacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?