Görümce İle başetme yolları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanımdayken sarılıp öpüp saçma sapan hareketlere bürünüyor ki
Öper çünkü kardeşi.
nişanlım 6 yıllık evli ve birde çocuğu var,
Evli adamla nasıl nişanlı olabiliyorsunuz?
Kendisinden küçük olmama rağmen sürekli benim gibi giyinip
Kadın gençse ne giysin, anne bluzu mu?
Bu kıskançlık durumlarıyla nasıl başa çıkabilirim ?
Kendinizi kontrol etmeyi öğrenin, gerekirse destek alın.
Biribirimizi çok seviyoruz görümcemle abla-kardeş gibiyiz
Bu nasıl bir yalan?

Öper çünkü kardeşi.

Evli adamla nasıl nişanlı olabiliyorsunuz?

Kadın gençse ne giysin, anne bluzu mu?

Kendinizi kontrol etmeyi öğrenin, gerekirse destek alın.

Bu nasıl bir yalan?
Yanımda şapur şupur o benim kardeşimmmmm sen kimsin diyerek mi ?

Görümcem evli diyecektim, yazım yanlışı oldu.

Zevksizliğinden anne bluzuda giyiyor fakat benim aldığım şeylerin aynısını alarak giyinmek zorundamı?

Kıskanç olan o ben değil.

GİBİYDİK.

Valla şurda yazdıklarınızdan yalan söylediğiniz belli valla sizin gibi fesat insanlarlada baya iyi baş ediyor buraya yazacağına direk ona sor abla ben seninle nasıl baş edicem. Bu arada evli bekar ne farkeder canı kanı öper seni pek enterese etmez sen ilerde hele bi çekirdek aileni kur aılene müdahelesi var mı yok mu ona göre yaz sen onların çekirdek ailesine karışma hakkın yok sonuçta nişanlın kardeşi annesi de bir çekirdek aile anlamışsındır umarım. He bir de nişanlın bu adam daha dur evlenmemişsin şimdiden bu ne

defol git sayfamdan seni ne ilgilendirir bu. Fesat insanlar sizsiniz kesin sende bir görümcesindir ondan. hadi naş.

ORda yazım hatası olmuş. Görümcem evli diyecektim. Yaptıkları kıskançlıklardan dolayı zaten aramız bozuldu.

Evet evet anladim yanlis yazildigini, olabilir normaldir.

Diger mesajlarinizi da okuduktan sonra simdi yorum yazmak istedim. Siz bir tuhaflık olduğunu hissediyorsanız öyledir ben birsey iddia edemem, nisanliyi ve ailesini ve de kendinizi tanima sürecindesiniz, nelere takiliyorsunuz, nelerden hoslanmiyorsunuz vesaire. Tuhaf gelen durumlari bence nişanlınızın fark etmesini sağlayin, dogrudan görümceyi suçlamadan ama, bakalim ne tepki verecek. Bence görümceyle çok yüz göz olmuşsunuz ama gerek yok mesafeli olun. Abla kardes olmak çok zor bence imkansiz hatta. Mesela kiyafet konusunda problem var o halde ona fikir sormayin, her aldiginizi göstermeyin.

Nişanlım ile çocukluk aşkıyız. 10 yıldır birlikteyiz. Ablası ile de ben ilk tanışmamız telefonda ve şu şekilde olmuştu.

Sevgilimin telefonunu bir gece arıyorum ve telefona görümcem cıkıyor. Aynı şu şekilde;
- canım benim ! Kardeşim uyuyor şuanda. O seni ararsa arar sonra !
Telefonda benimle bu şekilde çalıştı daha sonraları biz sevgiliyken kendisi doğum yaptı bebek hediyesi alıp nişanlım ile ona yolladığımda bir teşekkür için bile beni aramadı daha cok şey var buraya yazılacak. Sadece ben bu nişanlılık evresinde kafamda takılanları buraya yazdım.

Bana karşı içten içe bir şeyleri var ama anlamış değilim. Bir çok iyi bir çok kötü olabiliyor. Örneğin; Gözlerim yeşil ve gitmiş kendine yeşil renk lens almış. Kaşlarım benim incedir doğuştan. Onunkiler kalın kaç ve benle tanışmadan önce hep öyleydi gitmiş kaşlarını inceltmiş. Çoğu kişi bizi birbirimize benzetir ve kendiside ben sana benzemeye çalışıyorum diye şakalar yapar. Vs vs... Ben bu haraketlere nasıl davranacığımı bilmiyorum ve rahatsız oluyorum hepsi bu. Nişanlımda çoğu şeyin farkında.

Çok yüz göz olmayın, mesafeli davranın sıcak değil. Hiç bir şey paylaşmayın. Sosyal medyadan da eklemeyin. Aldığınız hiç bir şeyi de paylaşmayın, nerden aldığınızı. Eninde sonunda az görüşerek düzeltebilirsiniz. Eğer sıcak davranırsanız tepenize çıkabilir.

bu lezbiyen olayini sevdim ha
bu benim niye aklima gelmedi daha once ya

Siz ne yazdıysanız ben ona göre yorum yaptım malum buradan düşünce gücüyle beyin çözemiyoruz.
Kendisi açık açık kıskanıyorum dediyse diyecek birşey yok kıskanmaya devam etsin ne olacak ki?
Yani size benzemeye çalışması sinir edeceğine hoşunuza gitsin mesela ona da söyleyin o zaman..

defol git sayfamdan seni ne ilgilendirir bu. Fesat insanlar sizsiniz kesin sende bir görümcesindir ondan. hadi naş.
Görümce değilim gelinde değilim bu bir sen buraya nasıl bir kıskanç olduğunu yazıp yorum istedin bizde yaptık sen bana defol diycek bir işlevin yok

ben senden yorum istemedim. ikincisi benim değil görümce kıskançlığından bahsettim. terket burayı.
Buraya yazdığına göre istedin gem görümcen senin yaşında giyiyor diye niye kıskanç oluyor kardeşini arıyor diye niye kıskan oluyor aranızda 5 yaş var pek bir fark yok. Kardeşini arar aramaz bu seni bağlamaz. Senin nişanlın onun kardeşi keşke şurda görüncenin yorumlarınıda görebilseydik

Basim sikistikca kocami degil kardesimi ararim. Daha bi kere bunu niye yaptin demedi cunku. Kocam olsa ohoo dir dir dir da vir vir vir.

Valla çekilecek dert değilsiniz maşallah kadının kardeşini öpmesine sarılmasına takmışsınız yok sizin gibi lens almış da yok sizin gibi giyiniyormuş da ya beğenmiştir yapmıştır ne var yani. Bir sorunu varsa insan kardeşiyle dertleşir arar gel oturalım konuşalım diye ki siz de yanlarındasınız kardeşler de bugünler için ne yani nişanlanınca evlenince kardeşlik bitiyor mu mesafeli mi olmalılar yazık görümcende seni kesin iyi niyetli sanıyordur. Abla gibi gördüğün hali buysa yanii ben 37 yaşındayım kardeşimle 5 yaş var aramızda hala öper mıncıklarım yani hele karısı bir laf desin

yukarıdaki yazdıklarımıda oku öyle yorum yap. bizim ülkenin insanları böyle işte. ağzı olan konuşup yorum yapar.
Niye okuyayım?
Mecbur muyum?
Konuyu yazmışsınız,ona yorum yaparım geçerim. Ki onu bile doğru yazamamışsınız (nişanlim evli çocuğu var yazıyor konuda)Her mesajınızı okumak zorunda değilim.
Ayrıca derdinizi konunuzda adam akıllı anlatsaydınız madem,biz de anlasaydık. Hem iki kelime fazla yazmaktan imtina ediyorsunuz,kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz,hemde onu da okusaydın,bunu da okusaydın diye carlıyorsunuz.
Oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…