• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce İle başetme yolları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu da daha cumartesi günü açtığınız konu!! burada kaynana beni kıskanıyor oğlunu yanımda seviyor yok dolduruyor falan demişsin ki elle tutulur bir konu da yok burada da yazmışsın yok mesafe koydum da çağırınca işim var diyorum da evlenince görüşmem diye daha iki gün geçmemiş şimdi de görümce kıskanıyor diye konu açmışsınız sizin derdiniz nedir? nişanlınız bile annemi yok yere kötüleme demiş size.

Bakışları kötüymüş de falan siz gerçekten çok fesat bir insansınız şimdiden nişanlınızı ailesinden koparmaya çalışıyorsunuz kıskanç olanın kim olduğu belli daha eve gelin olmadan bilenmişsiniz Allah nişanlınıza sabır versin inşallah sizinle evlenmeden gerçekleri görür yoksa çok çekeceği var yarın da eltim kaynım kıskanıyor diye konu açarsınız yazık valla

Bu da daha cumartesi günü açtığınız konu!! burada kaynana beni kıskanıyor oğlunu yanımda seviyor yok dolduruyor falan demişsin ki elle tutulur bir konu da yok burada da yazmışsın yok mesafe koydum da çağırınca işim var diyorum da evlenince görüşmem diye daha iki gün geçmemiş şimdi de görümce kıskanıyor diye konu açmışsınız sizin derdiniz nedir? nişanlınız bile annemi yok yere kötüleme demiş size.

Bakışları kötüymüş de falan siz gerçekten çok fesat bir insansınız şimdiden nişanlınızı ailesinden koparmaya çalışıyorsunuz kıskanç olanın kim olduğu belli daha eve gelin olmadan bilenmişsiniz Allah nişanlınıza sabır versin inşallah sizinle evlenmeden gerçekleri görür yoksa çok çekeceği var yarın da eltim kaynım kıskanıyor diye konu açarsınız yazık valla
Vallaha bravo aklımdan geçenleri yazmışsınız👏🏻👏🏻👏🏻

Merhaba,
Biribirimizi çok seviyoruz görümcemle abla-kardeş gibiyiz fakat her olayda, başına gelen her şeyde nişanlımı arayıp sürekli çağırıyor. Yanımdayken sarılıp öpüp saçma sapan hareketlere bürünüyor ki nişanlım 6 yıllık evli ve birde çocuğu var, 30 yaşında.
Kendisinden küçük olmama rağmen sürekli benim gibi giyinip benim göz rengimde lens alıp hatta sana benzedim hehehe felan diyerek şakalar yapıyor.
Bu kıskançlık durumlarıyla nasıl başa çıkabilirim ? Her olayda nişanlımı değil kocasını çağırması gerekirken...
Birde her aldığıma bir yorum yapıyor. Her şeye bir kulp buluyor. Yüzüme çok iyi gülüp arkamdan dediği bir kaç sözüde duydum üstelik.
merhaba canım benimde görümcem var kendisi 40 yaşında ama benim gibi giyinmeye çalışıyor ben ne alırsam aynısını eşinden istiyor ya da hemen gidip kendisi alıyor evet ama bu kadar da belli edilmez ki diyorum eşime ..
Eşimde durumun farkında ..
Ama diyecek bişey bulamıyoruz ben anlayış gösteriyorum sana da çok yakıştı diyorum ..
Öpüp sevmesi onlar küçüklüğünden beri birlikteler ben karışmıyorum normaldir benimde kardeşim var bende öpüp seviyorum o kadar olsun ama bunları kafana takma suanda evlenince ki durumlar daha da farklı oluyor Seni çok iyi anlıyorum

Merhaba,
Biribirimizi çok seviyoruz görümcemle abla-kardeş gibiyiz fakat her olayda, başına gelen her şeyde nişanlımı arayıp sürekli çağırıyor. Yanımdayken sarılıp öpüp saçma sapan hareketlere bürünüyor ki nişanlım 6 yıllık evli ve birde çocuğu var, 30 yaşında.
Kendisinden küçük olmama rağmen sürekli benim gibi giyinip benim göz rengimde lens alıp hatta sana benzedim hehehe felan diyerek şakalar yapıyor.
Bu kıskançlık durumlarıyla nasıl başa çıkabilirim ? Her olayda nişanlımı değil kocasını çağırması gerekirken...
Birde her aldığıma bir yorum yapıyor. Her şeye bir kulp buluyor. Yüzüme çok iyi gülüp arkamdan dediği bir kaç sözüde duydum üstelik.
Abla- kardeş gibi olsaydınız böyle şeyler düşünmezdin

Uzuğn araşdırmalarım sonuçunda, görünce ilen baş edmenin yollarını buldum ve sizlerle bunuğ baylaşmayı bir borç biliriğm.
40 yıllık evliyim ve 8 görümcem var; hepsiylen abla gardeş gibiyizdir, birbirimizi çoh severiz.
Küççük görümcemi whtsp mesajlarıynan dehtit ediyor olabilirim ama bu benim ona sevgimi değiştirmiyor. Hattağ telefononu ele geçirip o mesajları kendi kendime atmam da bir şeyi değiştirmiyor. Onunla çok iyi anlaşıyoz.

Diğer görümcemle bir don kavgamız olmuştu, bendeki donun aynını almış bir de gelmiş bana gösteriyor, hemen kocişime şikayet ettim, güzelce beynini yıkadım. Bunun için aralıksığz 11 sene kocanızın beynini yemeniz lazım ki ikna olsun. Kardeşinin lesbiyen olup bana göz koyduğuna ikna ettim nihayet ve o görümcemlen görüşmüyoruz, onu da çok severim ve tercihlerine saygı duyarım.

Büyük görümcem çok kısgançtır, yanımdayken kocamı öper de doyamaz. Bir gün çağırdım mufaa baş başa kaldığmızda, çektim bıçağı "Uykusunda keserim gardaşını, öpmeyeceksin artık" dedim. Besmele çekip tövbe etti; kardeşinin iyiliği için bunu yapması gerektiğni anladı. O görümcemi de çok severim, çok anlayışlıdır.

Gördüğün gibi hepsiylen gül gibi geçiniyoruz, abla gardeşten farkımız yoh. Kalan beşini de sonra anlatırım.
Benimde 7 tane var :D beterın beterı bu durum galıba :D

S***** G** (Defol) ya mal mı ne konu o mu gerizekalı
Tatlım yiyorsa bana ettiğin küfrü görünce ve kayınvalidene de etsene 😊😊😊
O zaman o bizim anlamadığımız problem her neyse kökten çözülmüş olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back