- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
- Konu Sahibi merveevasu
Kıskanç kaynana Sorunsalı
Kızlar merhaba, Sizlerle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Belki içinizde benim gibi olanlarınız vardır... Öncelikle nişanlımla uzun süredir beraberiz. 2 ay sonra ise düğünümüz var. Annesi ile başta çok iyi anlaşıyorduk, arkadaş gibi dertleşiyorduk hatta bana gelin olarak değil kızım diye hitap...
www.kadinlarkulubu.com
Bu da daha cumartesi günü açtığınız konu!! burada kaynana beni kıskanıyor oğlunu yanımda seviyor yok dolduruyor falan demişsin ki elle tutulur bir konu da yok burada da yazmışsın yok mesafe koydum da çağırınca işim var diyorum da evlenince görüşmem diye daha iki gün geçmemiş şimdi de görümce kıskanıyor diye konu açmışsınız sizin derdiniz nedir? nişanlınız bile annemi yok yere kötüleme demiş size.
Bakışları kötüymüş de falan siz gerçekten çok fesat bir insansınız şimdiden nişanlınızı ailesinden koparmaya çalışıyorsunuz kıskanç olanın kim olduğu belli daha eve gelin olmadan bilenmişsiniz Allah nişanlınıza sabır versin inşallah sizinle evlenmeden gerçekleri görür yoksa çok çekeceği var yarın da eltim kaynım kıskanıyor diye konu açarsınız yazık valla