Görümce görmiyim ömrümce

Kendi mutsuz olduğu icin mutlu birilerini görmeye tahammülü yoktur. Görümcelerin büyük bir çoğunluğu sıkıntılıdır zaten takılma ve asla taviz verme. Görüşmek zorunda değilsin ama saygısızlık olmasın

4 tanesi tam sopalık ıslatıp ıslatıp dövmelik böyle evire çevire, digerleride az değil ama onlar kadar şeytan değil. Birbirlerini gaza getiriyorlar bide edepsizler.
Benimde tam 7 tane... Altin kızlar diye grupları var bide, dillerine düşme yeter birbirlerini fişekliyorlar. Benimde son 2 numara çok fenalar. Yarın gelecek biri gerim gerim geriliyorum.

Gorumcenin kocaya ihtiyaci var bence

Aileme kim dil uzatmaya kalkışırsa dilini boğazına sıkılarım herkes haddini bilecek ben bildirirsem uf olur yüreciği yazık ona

Muhabbet çok sığ... Yani o kavga etmeye yer ararken siz de yangina körükle gitmissiniz. Ben olsam hic eski nisanli vs konularina girmezdim. Görümce girdiyse de "adam benimle evli bana ne eski nisanlidan" der gecerdim. Ikiniz de abartmissiniz

Kus durarak uzak durun bence en guzeli. Bazen mesafe iyidir drler ya hayir mesafe her zaman iyidir her kisi icin iyidir.

Çok değişik bir vaka görümceniz.Küsmeyin samimi olmayın he deyıp gecın

Benim anlayamadığım A z önce güle oynaya sohbet ettiğiniz kadınla az sonra bu hale nasıl geliniyor. İkinizi de anlamadım da Anlatan siz olunca yorumu size yapayım. Bir laf söyleyince sessiz kalın azıcık bence. Öyle ya da böyle yüz yüze bakılıyor. Zaten aile küçük sizin konuşmamız herkesi üzüyordur.
İkinci önerim kimseden para almayın. Görümce size niye yardım ediyor edecekse annesi etsin.
Üçüncğ önerim de insanların dedikodusunu dinlemeyin. Önceki nilanlıdan görümce ayırmıs vs. Bunları aklınızda tutmayın içinizi şişirir.

Barışma ya özür dilemesi lazım sen bişey dememişsin ki kendi arkadaşın gibi görüp esprisine mahalle karıları gibi dedikodu yaptık demişsin ne var bunda madem hoşuna gitmemiş o zaman deseydi aa bize onu yakıştırma gibi, enerjisini atamadığı için size sarmış bence

Yaş farkınız çoksa tuhaf bir konuşma olmuş. "Karı" kelimesine de takılmış olabilir. Özür dilenecek bir durum görmedim sen de susup oturmamışsın. Eşinin kötü hissetmemesi için bu savaşa son ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…