- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
- Konu Sahibi gulbahcesi123
Erkek kardeşimle evlenip bizimle hiç görüştürmek istemeyen bir gelin istiyorum ironi değil gerçi kardeşimle evlenecek olan kızada çok acırım üzülürüm iki ucu b.lu değnek yane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canini kurtarmışsın sevindim vallaHayır canım. İlk başta beraber oturuyorduk kaynanamla eşimin tayini çıkınca ayrıldık. Ama aile apartmanıydı yani. Beraber sayılırdı herkesle
Teşekkür ederim canımCanini kurtarmışsın sevindim valla
Yaşananların otizmle ne ilgisi var?Ozel egitim ogretmeniyseniz gorumcenizi daha iyi anlamaniz lazim sanirim gorumceniz otizimli ve etraftan uyarici cok olunca kafasi cabuk donuyor ofke patlamasi yasiyor. Allah onunda yardimcisi olsun.
Bu ne kadar saçma bir yorum ya ne alaka özel eğitim öğretmeni olmakla görümcesi? Görümcem otizimlimi yazmış kız yorum yapmak için yorum yapmışsınız.Ozel egitim ogretmeniyseniz gorumcenizi daha iyi anlamaniz lazim sanirim gorumceniz otizimli ve etraftan uyarici cok olunca kafasi cabuk donuyor ofke patlamasi yasiyor. Allah onunda yardimcisi olsun.
Gorumcenin terapiye ihtiyaci var.
Ahahaha :) Ama bu kafayla kocaya da sarar bu gorumce :)Bence kocaya ihtiyacı var.
Gitse de görse ebesini tersten
Kocalara müstehak acımam.Ahahaha :) Ama bu kafayla kocaya da sarar bu gorumce :)
Bak bu da dogru tespit :):)Kocalara müstehak acımam.
Sen de anladığım kadarıyla iyi bi görümce değilsin Süleyman’ınla sana mutluluklar
Ozel egitim ne demek? Hollandada ozel egitim ogretmeni otizimli( fiziksel olarakda bir sey gormenize gerek yok sosyal alanda sorun yasayabilirsiniz, duygu patlamasi yasayabilirsiniz otizim genis bir yelpaze) gibi mental sorunlu olan cocuklara ders veren ogretnendir o bakimdan dedim.Bu ne kadar saçma bir yorum ya ne alaka özel eğitim öğretmeni olmakla görümcesi? Görümcem otizimlimi yazmış kız yorum yapmak için yorum yapmışsınız.
Konu sahibide 2 üni okumuş ama daha yazdığını anlıyamiyoruz., tanıştırayım nokta ve virgül.
konuyu anlayana kadar canım çıktı.
ama 3 üniversite mezunu görümceniz mi eşiniz mi hala anlamadım.
NöeyyyKonu sahibide 2 üni okumuş ama daha yazdığını anlıyamiyoruz
Görümcesine bir psikiyatrist gerekli. Özel eğitim öğretmeni değil.Ozel egitim ne demek? Hollandada ozel egitim ogretmeni otizimli( fiziksel olarakda bir sey gormenize gerek yok sosyal alanda sorun yasayabilirsiniz, duygu patlamasi yasayabilirsiniz otizim genis bir yelpaze) gibi mental sorunlu olan cocuklara ders veren ogretnendir o bakimdan dedim.