• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce Görmeyim Ömrümce

Çünkü evli değil ya şimdi imam nikahı olursa cinselliğin önü açılır ama devletten nikah yapma sebebi atama gibi bir şeydi sanırım. KPSS’ye mi girecekti 😀
Hayır kız o kadar bile vizyon yok ki konularında ve eski üyeliklerindeki konularında. İş yerinden 3 kuruş tazminat alsın diye yaptı😂

22 yaşında görümcem var.Abisini benden kıskanır.Ogrendim ki sevgilisinin 5 tane ablası varmış.Bizim İzmirli kız Doğulular'a gelin gidecekmiş.Kaynanasi ile altlı üstlü oturacakmis.Bana laf sokuyor.Allah'tan gorumcelerimle aram iyi diyor.Annesi de uyardı.Daha evlenmedin dedi.İnanin hiç uzulemiyorum.Kotulugune de istemem.Ama komigime gitmedi değil.Bir insan sevgilisiyle daha nişanları olmadi nasıl bankada ortak hesap açar.Ortak para yatırır.Annesi de izin veriyor buna.

Baska bir konunda nisan yapacaklar, bana harcayacaklari paradan kisarlarsa hakkimi helal etmem demistin. Hatirliyor musun? Gorumcenin Mutsuz olacagini dusundugun icin mutlu olduguna eminim. Para hesabi seni ilgilendirmez

varmış.Bizim İzmirli kız Doğulular'a gelin gidecekmiş.
Doğulular dediğin insanlar seni 5e katlar 10la çarpar. Bir daha duymayayım böyle bir şey. Biz sana varoş diyor muyuz??
Muhtemelen görümcen de eşi de senden daha karakterli insanlar.

22 yaşında görümcem var.Abisini benden kıskanır.Ogrendim ki sevgilisinin 5 tane ablası varmış.Bizim İzmirli kız Doğulular'a gelin gidecekmiş.Kaynanasi ile altlı üstlü oturacakmis.Bana laf sokuyor.Allah'tan gorumcelerimle aram iyi diyor.Annesi de uyardı.Daha evlenmedin dedi.İnanin hiç uzulemiyorum.Kotulugune de istemem.Ama komigime gitmedi değil.Bir insan sevgilisiyle daha nişanları olmadi nasıl bankada ortak hesap açar.Ortak para yatırır.Annesi de izin veriyor buna.
Guveniyorsa neden olmasın. Kuzenimin sevgilisi de çok para harcardı evlenmeleri için birikim yapmaları gerekiyordu ortak hesap açtılar çalıştıkları paranın belli kısmını yatırdılar. İnsan Gerçekten seviyorsa gerçekten değer veriyorsa en önemlisi evlenecek kadar guveniyorsa herşey normal.

Ayrıca dogululara gelin gitmeyi neden küçümseyerek yazdın ? Sen kimsin ki ?

Guveniyorsa neden olmasın. Kuzenimin sevgilisi de çok para harcadı evlenmeleri için birikim yapmaları gerekiyordu ortak hesap açtılar çalıştıkları paranın belli kısmını yatırdılar. İnsan. Gerçekten seviyorsa gerçekten değer veriyorsa en önemlisi evlenecek kadar guveniyorsa herşey normal.
Geçen gün ortak hesap konusu açmıştı. Muhtemelen görümcesine hasetlenip açmış.

Geçen gün ortak hesap konusu açmıştı. Muhtemelen görümcesine hasetlenip açmış.
"DOĞULU" damat bir de bu gorumceyi çok güzel seviyorsa fazlası da olmuş olabilir.

Yaşı daha çok küçük daha genç illa olgunlaşır illa ki farklı bakış açısı olur .ortak hesap açmasının size bir zararı yok bence :)

Kuduruyor işte.
Milletin derdi yok ben bunu anladım. Gerçekten ben çok tuhaf biriyim diye düşünmeye başladım. Ne hayatı ne de cevremdekileri ciddiye alacak vaktim yok. Oturup gorumcemin kiminle ortak hesap açacağını düşünecek vaktim hiç yok.

Milletin derdi yok ben bunu anladım. Gerçekten ben çok tuhaf biriyim diye düşünmeye başladım. Ne hayatı ne de cevremdekileri ciddiye alacak vaktim yok. Oturup gorumcemin kiminle ortak hesap açacağını düşünecek vaktim hiç yok.
Ünlü düşünür Müge anlının dediği gibi işsiz boş insanın aklına her şey gelir. Şekil a.

Guveniyorsa neden olmasın. Kuzenimin sevgilisi de çok para harcardı evlenmeleri için birikim yapmaları gerekiyordu ortak hesap açtılar çalıştıkları paranın belli kısmını yatırdılar. İnsan Gerçekten seviyorsa gerçekten değer veriyorsa en önemlisi evlenecek kadar guveniyorsa herşey normal.

Ayrıca dogululara gelin gitmeyi neden küçümseyerek yazdın ? Sen kimsin ki ?
Ben benim

Back