- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Aa haberiniz yok mu sabah saatlerinde kendisi devletten evli, imam nikahından bekar oldugunu beyan ettiHahahaha kız Nuran neyse ki sen nişanlı evlisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa haberiniz yok mu sabah saatlerinde kendisi devletten evli, imam nikahından bekar oldugunu beyan ettiHahahaha kız Nuran neyse ki sen nişanlı evlisin
Aa haberiniz yok mu sabah saatlerinde kendisi devletten evli, imam nikahından bekar oldugunu beyan etti
Nişanı nerde demek istediniz sanırım? Onun bilgisini paylasmadı.. sıkı takipçisiyim ama agzından kaçırdıgı an yakalıcamValla yoktu nişanı nerden?
Nişanı nerde demek istediniz sanırım? Onun bilgisini paylasmadı.. sıkı takipçisiyim ama agzından kaçırdıgı an yakalıcam
İmamdan nikahsız öncelikle belirteyim( cok şaşırtıcı bu aslnda hanım kızımız bildiğim kadarıyla dindar genelde imam nikahı öncelikli olur böyle durumlarda) nişanda benden olsun seni mi kıracagımYok devletten nikah imamdan nikah nişan hangi kurumdan
İmamdan nikahsız öncelikle belirteyim( cok şaşırtıcı bu aslnda hanım kızımız bildiğim kadarıyla dindar genelde imam nikahı öncelikli olur böyle durumlarda) nişanda benden olsun seni mi kıracagım
tazminat.. işsizliğimn bana verdiği yetkiyle beynmde edinmiş bu kdr gereksiz bilgi için şuan çoh sinirlendm kendimeÇünkü evli değil ya şimdi imam nikahı olursa cinselliğin önü açılır ama devletten nikah yapma sebebi atama gibi bir şeydi sanırım. KPSS’ye mi girecekti
Ben görümce elti konuşmayı normalde sevmem.Ama huzurumuzu bozmaya çok uğraştılar.Esimle bosanma aşamasından döndük.O yüzden hakediyor.Oda bir görümce elinden geçmeyi diye düşünüyorum.Muhtemelen karakter meselesi. Siz görümcenizi kafaya takmayın. Önemli olan eşinizle mutluluğunuz
Kpss ile ilgili ne yazdım ben burada saçmalamayın.Çünkü evli değil ya şimdi imam nikahı olursa cinselliğin önü açılır ama devletten nikah yapma sebebi atama gibi bir şeydi sanırım. KPSS’ye mi girecekti
Kpss ile ilgili ne yazdım ben burada saçmalamayın.
Tamda disardayken yapilir mi budogadostupanda yeni konu gelmiş bombaaaaaa
Şu an niyetliyim, bi yemek yiyim kendime gelince yorum yapacağım bu konuya önemli bir konuTamda disardayken yapilir mi bu
Hangi konu yavvŞu an niyetliyim, bi yemek yiyim kendime gelince yorum yapacağım bu konuya önemli bir konu
Bu konuHangi konu yavv
Asdfff coh salağımBu konu
Yok Estağfirullah ama bu hanımefendi konu açmak için olay arıyor. Sanane görümcenden bırak evlensin sen de kurtul ne güzel işte ortak hesap açmış 22 yaşında ki kadına annesi ne karışacak ortak hesaba. 24 yaşındayım annem hesabım da parayı bilmiyor sormaz da Nuran ka lütfen evlen artık yani evlisin ama düğün yap kurtulalım ha bide senin gerdek konuların gelecek daha eyvah eyvahAsdfff coh salağım
Ya sen ne anlatıyorsun dönüp bir kendi hayatına baksana22 yaşında görümcem var.Abisini benden kıskanır.Ogrendim ki sevgilisinin 5 tane ablası varmış.Bizim İzmirli kız Doğulular'a gelin gidecekmiş.Kaynanasi ile altlı üstlü oturacakmis.Bana laf sokuyor.Allah'tan gorumcelerimle aram iyi diyor.Annesi de uyardı.Daha evlenmedin dedi.İnanin hiç uzulemiyorum.Kotulugune de istemem.Ama komigime gitmedi değil.Bir insan sevgilisiyle daha nişanları olmadi nasıl bankada ortak hesap açar.Ortak para yatırır.Annesi de izin veriyor buna.