• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstesiğiniz kadar yazın cevap vermicem artık kendinize başka eğlence bulun.

Hep yıkıcısınız yapıcı yanınız yok .Hadi bana olumsuz yorumlar yapmanız gerekiyordu diyelim diğer konu belirtenler de hatalı hep.Bwni olumsuz eleştirenler oldu burda ama sizler gibi saygısız değillerdi.Bir düşünğn sadece iki kişi için söyledim bu kadar olumsuz yorum varken . O iki kişi de biliyor kendini ki hemen cevap yazdılar😏

Yok ben şu katip zs ile başlayan hanımı kastettim size lafım yok.

Bu mesajınızı Katibin Ruhu Katibin Ruhu ile bana mı yazmıştınız ? Zahmet etmişsiniz; yorumlarım yıkıcı olmadığı için üzerime alınmamıştım. 😎

Sosyoloji okudum aynı zamanda.Sosyoloji mezunları özel okullarda pdr yapabilir bir araştırın isterseniz
unvanı kullanamaz, pdr dediginiz alanla çok farklı siz biraz araştırın isterseniz . Psikolojik danışmanlık kısmı ne olacak ?
Rehberlik adı altında yapanlar var etik değil ama pdrci olarak çalışamaz . Hem siz neden psikolog unvanıyla yapmadiniz da sosyolog unvaninizla yaptınız bir de yüksek lisansiniz merak ettim klinikte fln mi yaptiniz yoksa formasyon mi aldınız ?

Son düzenleme:
Küçük çocuğum var şu an çalışmıyorum.Ama çalışsam da yöntem denilen birşey var kuramlar var.İsteğime göre hastaya danışmanlık yapamam ki kurallar var.Çalılırken objektif olmak lazım profesyonellik bunu gerektirir.

Bir 'psikolog' olarak hicbir terapistin 'hasta' demedigini, onlara gelenlerin 'danisan' oldugunu bilmeniz gerekirdi. Zaten klinik psikoloji yuksek lisansiniz olmadigi takdirde danismanlik yapamayacaginizi da bilmeniz gerekirdi.

Ben bastan beri mesleginiz hakkinda gercekci bilgiler vermediginizi dusunuyorum.

unvanı kullanamaz, pdr dediginiz alanla çok farklı siz biraz araştırın isterseniz . Psikolojik danışmanlık kısmı ne olacak ?
Rehberlik adı altında yapanlar var etik değil ama pdrci olarak çalışamaz . Hem siz neden psikolog unvanıyla yapmadiniz da sosyolog unvaninizla yaptınız bir de yüksek lisansiniz merak ettim klinikte fln mi yaptiniz yoksa formasyon mi aldınız ?
Yıllarca sosyolog diploması ile pdrxi olarak çalıştım formasyonum da var rehberlik sertifikam da var bilmeden yazıyorsunuz.iki bölüm beraber okudum psikolog olarak daha az çalıştım daha çok öğretmenlik yaptım.İçiniz rahatladı mı?

Bir 'psikolog' olarak hicbir terapistin 'hasta' demedigini, onlara gelenlerin 'danisan' oldugunu bilmeniz gerekirdi. Zaten klinik psikoloji yuksek lisansiniz olmadigi takdirde danismanlik yapamayacaginizi da bilmeniz gerekirdi.

Ben bastan beri mesleginiz hakkinda gercekci bilgiler vermediginizi dusunuyorum.
Paikolog olarak çok çalışmadım daha çok pdr alanında çalıştım sosyoloji diplomamla.İster iananın ister inanmayın ya.Okulda çalıştım psikolog olarak da öğrenci derim danışan demem.

Paikolog olarak çok çalışmadım daha çok pdr alanında çalıştım sosyoloji diplomamla.İster iananın ister inanmayın ya.Okulda çalıştım psikolog olarak da öğrenci derim danışan demem.

Eee boyle deyin zaten ben en basinda PDRci misiniz demistim. Psikoterapi konusunda bilginiz olmadigi belli cunku onceki sayfalarda 'birebir gorusmedigim icin tani koyamam' demissiniz ki psikologlar tani koymaz, bu psikiyatristlerin isidir.

Turkiye'deki terapistlere inancim yikilacakti yorumlarinizi okudukca, neyseki tahmin ettigim gibiymis durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back