- 24 Mayıs 2018
- 88
- 37
- 3
- Konu Sahibi Darklizard
-
Ben 20 yaşındayım nişanlım 27 görümcem 22 yaşında bizde :)Yaşlar küçük muhtemelen. Olur öyle.
Ama abim biraz daha kalsaydı normaldir.
Benim erkek kardeşim istemenin olduğu gün kendisini odaya kilitledi.
8 yaşındaydı o zaman. Bütün gece ağladı.
O küçük desen 20 yaşındaki kazık kadar olan erkek kardeşim bildiğiniz nişanlılık boyunca eşime kök söktürdü.
Getirdiğini yemedi.
Doğum gününde hediye verdi açmadı.
Hal hatır harici konuşmaya çalışsa duymazdan geldi.
Şimdi iyiler :) erkekler de bizimki kadar fil hafızası olmadıgı için eşim de unutmuş görünüyor :)
Öyle birden kardesleri kıymetlenir... bi anlamsiz paylaşamama icine girerler.... ama kendi eslerinin bacilarina (gorumcelerine ) kök soktururler... bu asirlardir devam eden ve edecek olan bi çekişme sanirimGörümce her yerde görümce yani
Nişanlım her şeyde bi kız kardeşini işin içine katıyor. En basit sarma sarıyorum mesela diyor ki kız kardeşim de çok güzel sarar bi şey demiyorum mor rengini çok seviyorum diyorum kız kardeşim de çok sever diyor napıyım seviyosakayınvalidem de aynı şekilde sürekli görümcemden bahsediyorlar o kadar ikinci plandayım ki bazen görümcem gelin falan sanıyorum. 4 ay sonra düğünümüz var şimdi de görümcem biraz daha geç olsaydı düğün abim biraz daha bizle kalsaydı diyomuş abisini elinden almıyoruz dedim nişanlıma da. Ama kötü hissediyorum kendimi zaten isteme günü giydiğim elisenin aynısını almış ertesi gün oda bi benim yerime geçmeye çalışır gibi his bıraktı ilk zamanlar anlasacagimı düşünürdüm ama Şimdi ondan hiç hoşlanmıyorum bu konu hakkında nasıl davranmalıyım
Yaşınız küçük sanırım. Anlattığınız şeylerde bir problem görmedim ben . Kız ailesi gibi erkek ailesi de biraz daha kalsınlar isteyebilir.Bu cümleyi kız tarafı söylese problem olmazdı ama kv nizde anne görümce de kardeşi ,kötü amaç aranacak birşey yok .
Elbisenizi çok beğenmiş olabilir . Alsın ne olacak. Keşke bunlar olsa tek derdin.
Üstte arkadaşın yazdığı gibi evliliğini bence de biraz ertelemelisin. Emin ol evlilik sadece bunlardan ibaret değil. Yeri gelecek o kadar sorun ,sıkıntı yaşanacak ki onlar biraz daha olgunluk isteyen konular.
Şimdiden bunları sorun edeceksen uzun bir evlilik sürdürmeniz mümkün değil. İki tarafında bazı şeyleri görmemesi lazım başka türlü yürüyeceğini sanmıyorum.
Bende aynı şeyi düşünüyordum rekabete girip kiskanmis ..Nişanlınız sürekli kardeşinden bahsediyor, sizi onun yerine koyuyorsa (o nasıl oluyo anlamadım gerçi)
Sorun nişanlınızdadır.
Kızın ne günahı var?
Siz eş adayınıza bilenin,kıza değil.
Belki kötü bir görümce olacak bilinmez ama şu anlatımlarınızdan sizde de kıskançlık sezdim.
Yani karşılıklı bir bilenme söz konusu olabilir.
Bence rahat olun.
Herkesin yeri ayrı,bakışınızı değiştirin.
Henüz dert edecek bir durum yok gibi.
Nasıl görüyorsun ne yapmam gerekirgelecegınızı goruru gıbıyım umarım yanılırım hayırlısı olsun...
daha evlenmeden bukadar çok konuşuluyorsda o kadın ya ona yaranacaksın pışpışlayacaksın ya da susacaksın yoksa hep sıkıntı hep kendını savunmayla geçer omrun ...Nasıl görüyorsun ne yapmam gerekir
Yaşım küçük evet. Kalmasını istemesi birbirlerini sevmelerı elbise de sorun değil hatta ama nişanlım beni kız kardeşinin yerine koymaya çalışır gibi his bırakiyot bende ben bu durumdan hoşlanmıyorum her durumda kız kardeşim de öyle demesi beni kız kardeşiyle ister istemez bi kıyaslamaya sokuyor ben bunu hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?