- 14 Eylül 2018
- 3.534
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
Merhaba çokta dert değil aslında ama sizlere sorup fikir almak istedim benim bir görümcem var ilkokula kadar okutmuşlar sonrasında yatılı kuran kursuna vermişler biz tanıştığımızda çarşaflıydı evlenince baya bi değişti eşi sayesinde pantolon giymezdi pantolon giymeye başladı uzun pardesü giyerdi diz üstü tunikle gezmeye başladı makyajsız gezmez oldu bunu annesi hep kısıtlamış ama evlenince içinde kalan her şeyi yapmaya başladı iki tane oğlu var açıktan liseyi falan da bitirdi benim de iki tane kızım var ve bu görümce hanım benim kızlarımı kendi gibi kısıtlayarak yetiştireceğimi sanıyor galiba sürekli bu devirde kız çocuk büyütmek çok zor diyo işte erkek çocuk soy sop devam ettirir tarzında konuşmaları oluyor 1 yaşındaki kzımın başına başörtü bağlayıp resmini çekti güldü falan gerçekten çok sinir oluyorum ama öncesinde sorunlar yaşadık ve ben haksız duruma düştüm kv tabi ki kızının yanında oldu üstelik eşimi arayıp benim kızıma şunları demiş diye şikayet etti ben yol vermek istiyorum bu görümce olacak kişiye sorun yaşamamak için başım ağırmasın diye çokta sık görüşmüyoruz zaten off valla keşke hayatımdan çıkarabilsem ama kv olacak kişi birlik beraberlik olsun istiyor yani benim iyi bi eşim evim çocuğum çoluğum var yuva yıkmak istemem onlar yüzünden ama bu görümceye karşı ne demeliyim