Hayır haziran da ben gidecektim, temmuzda da o gelecekti işi dolayısıyla izin kullanamıyorYüz yüz görüştünüz mü hiç?
Evet haklısınız kesinlikle ama görüşemiyoruz o izin kullanamıyor 1 ay sonra görüşecektik ama bu durumda ben artık yazıp arayamamAy yok artık ya hiç sevmem öyle şeyleri arayın konuşun yüz yüze buluşun ama mesajlara geç dönmek veya aynı saat aralığında dönmek kadar saçma bişey yok bence
Bence yanlış kişi ya çünkü doğru insan dur şuna geç cevap vereyim veya görüldü atayım.diuemez her boş vaktini sevdiği ile değerlendirir benim eşim nisanliyken görevdeydi telefonu çekmediği halde her boş olduğunda yazar telefon çektikçe mesajı gelirdi insan severse aklına gelir ve istatistik yapamaz oluruna bırak bence ve doğru insana umarım rastlarsinEvet haklısınız kesinlikle ama görüşemiyoruz o izin kullanamıyor 1 ay sonra görüşecektik ama bu durumda ben artık yazıp arayamam
Aşk insanı aptallaştırıyor hahahshsOturup bunların istatiğini mi tuttunuz?
Maalesef dediklerinize katılıyorum kendim de farkındayım ama işte bir şekilde öyle olmadığına kendimi inandırmaya çalışıyorum. Eşim görevdeydi dediniz sizin eşiniz de mi asker acabaBence yanlış kişi ya çünkü doğru insan dur şuna geç cevap vereyim veya görüldü atayım.diuemez her boş vaktini sevdiği ile değerlendirir benim eşim nisanliyken görevdeydi telefonu çekmediği halde her boş olduğunda yazar telefon çektikçe mesajı gelirdi insan severse aklına gelir ve istatistik yapamaz oluruna bırak bence ve doğru insana umarım rastlarsin
Görüşmeler hep zor olacaksa sıkıntı ya
HaklısınızIliskide taktiksel takilandan bir yol olmaz, degerli vaktinizi hazirana temmuza kadar ziyan etmeyin.
Evet uzman çavuş. Ve sinirdaydi o zamanlar bence kendini inandirma inan çok daha mutlu olacağın mutlu edeceğin insanlar çıkar karşına simiden bu kadar ilgisizse ilerde çok daha düşer malasefMaalesef dediklerinize katılıyorum kendim de farkındayım ama işte bir şekilde öyle olmadığına kendimi inandırmaya çalışıyorum. Eşim görevdeydi dediniz sizin eşiniz de mi asker acaba
Haklısınız sürekli görüntülü konuşma arama vs ile iletişim kuruyorduk ama en iyisi boşvermek teşekkür ediyorum cevaplarınız içinSeven, isteyen erkek böyle taktik yapmaz. Anlarsınız çok rahat. Üstelik görüşmemişsiniz bile daha. Hiç uğraşmayın derim, değmez.
Kesinlikle haklısınız kendisi üsteğmen ve işlerinin çok yoğun olduğunu mesleği gereği sürekli olarak telefona bakamadığını söylüyor bulunduğu yer de şehir merkezi olmamakla beraber rahat bir yer değil ama sizin de dediğiniz gibi seven isteyen insan bir şekilde fırsat yaratıyor sizin eşininizin yaptığı gibi umarım hep mutlu olursunuzEvet uzman çavuş. Ve sinirdaydi o zamanlar bence kendini inandirma inan çok daha mutlu olacağın mutlu edeceğin insanlar çıkar karşına simiden bu kadar ilgisizse ilerde çok daha düşer malasef
Şöyle ki o izin kullanamıyor temmuzdan önce benim de onun bulunduğu şehirde haziran ayında arkadaşımın düğünü var önceliğim düğün için gitmek gitmişken de onunla görüşmek olacaktıNiye ilk siz gidiyorsunuz? O gelmeli .
Hayır haziran da ben gidecektim, temmuzda da o gelecekti işi dolayısıyla izin kullanamıyor
Ohooo böyle ilişki olmaz. Kahır mektubu gibiEvet haklısınız kesinlikle ama görüşemiyoruz o izin kullanamıyor 1 ay sonra görüşecektik ama bu durumda ben artık yazıp arayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?