Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç belli olmaz sonuçta batı da da geri kafalı doğunun adı çıkmış oysa ki rahat ve serbest insanlar bizzat şahit oldum şans kaderMerhabalar. Yakın arkadaşım arnavut ama doğma büyüme bursalı. Görücü usulü isteyeni var erzurumlu ama bursada yaşıyor baya kafası karışık baya ayrı yörenin insanları yani.nasıldır erzırumlu erkekler ve erzurum adetleri
Bende arnavut göçmeniyim eğer arnavutların tüm adetlerini yaplarını bekliyorsa hiç kabul etmesin sadece kendi gibi arnavut birini duşunsünMerhabalar. Yakın arkadaşım arnavut ama doğma büyüme bursalı. Görücü usulü isteyeni var erzurumlu ama bursada yaşıyor baya kafası karışık baya ayrı yörenin insanları yani.nasıldır erzırumlu erkekler ve erzurum adetleri
Aslen Erzurumluyum.Her yörenin iyisi kötüsü var.Bizim memleketten kötü adam cikmaz diyemem.Cunku cikar.Kötü adam her şehirden olabilir.Lakin insanlari genel olarak yardımsever ve misafirperverdir.Erkekler kadınlara göre malesef daha cok soz hakkına sahip.Kadınları genelde ew hanımı.Kayınbaba ve kaynana sözü ileri gelir hep.Yani erkek anne ve babasına hurmet ve saygi gosterir.Genelde buyuklerin yaninda konusulmaz.Aklıma gelen bu kadar.Merhabalar. Yakın arkadaşım arnavut ama doğma büyüme bursalı. Görücü usulü isteyeni var erzurumlu ama bursada yaşıyor baya kafası karışık baya ayrı yörenin insanları yani.nasıldır erzırumlu erkekler ve erzurum adetleri
Niyeki merak ettm☺Ben bu konuya yorum yapmayayım
Hatlarım karışmış da her şeyi yanlış anlıyorum bu gece. Resmen bir konuyu alt üst ettimNiyeki merak ettm☺
Owww okudum yazdıklarını.Cidden ortalık bulanmış:)Hatlarım karışmış da her şeyi yanlış anlıyorum bu gece. Resmen bir konuyu alt üst ettim
Güldüm gece geceMerhabalar. Yakın arkadaşım arnavut ama doğma büyüme bursalı. Görücü usulü isteyeni var erzurumlu ama bursada yaşıyor baya kafası karışık baya ayrı yörenin insanları yani.nasıldır erzırumlu erkekler ve erzurum adetleri
Cnm bende arnavutum.Bende arnavut göçmeniyim eğer arnavutların tüm adetlerini yaplarını bekliyorsa hiç kabul etmesin sadece kendi gibi arnavut birini duşunsün
Cünku bi tek erzurumlu degil tüm yörelerle fikir ayrılığı olur sorun çikar
Arnavutlarin beklentisi fazla olur.
Merak ettim adetlerinizi :)Bende arnavut göçmeniyim eğer arnavutların tüm adetlerini yaplarını bekliyorsa hiç kabul etmesin sadece kendi gibi arnavut birini duşunsün
Cünku bi tek erzurumlu degil tüm yörelerle fikir ayrılığı olur sorun çikar
Arnavutlarin beklentisi fazla olur.