- 25 Kasım 2023
- 490
- 1.565
- 28
Farklı ilçede oturuyorlar , bir kere hepbirlikte oturduk, annem açmisiniz birşeyler yiyin dedi , annesi evde yedik ya oğlum dedi , masadan kalkarken , annem biz ödeyelim bu sefer dedi , annesi oğlum iyi kazanıyor sadakasi olsun dedi , telefonda sonrasında annem ne demek istediniz dedi kadın özür dilerim öyle mi dedim farkında değilim dedi
Heyecanlı ve ilgili görmediğimi söyleyince mesajda , sevgi hemen oluşmaz, zaten iki günde seviyorum deyenlerde ne kadar gerçekçidir , heyecan konusunda da yapım böyle demekki dedi,çok yorgunum yarın konuşalım dediMesleği insanı insan etmiyor güzelim. Hele koca hiç etmiyor. İçin almıyor kafanda daha simdiden bu kadar şüphe varsa hiç olmasın. Eğer sizi istiyorsa koşturur o zamanda fikriniz değişir Zaten.
Annesi hep gelmek istedi , son görüşmede artık annem çocuklar kendisi bulmuşsun çocuk değiller dedi, tanıyanlardan biri annesine çok düşkün kıyafet almaya giderken bile beraber giderler dedi
Baştan etkilendim o yüzden çok takilmadim , ama zaman gectikce bir gelisme göremeyince gorüsmeyi bitirsem mi diye düşünmeye başladımSiz bu insanla neden devam ettiniz?? Annesi ayrı hanzo kendisi ayrı.
İkimizde otuz yaşındayız, beni düşündüren düzgün mesleği olması , birde çevremde evlilik baskısı var yasimdan dolayı
Şasirdigim nokta şehir dışında okumuş, görmüş geçirmiş olur diye düşünmüştümBunu bile bile devam ederseniz kendinize edersiniz. Annesinin memesinden ayrılmayan adamdan koca falan olmaz.
Şasirdigim nokta şehir dışında okumuş, görmüş geçirmiş olur diye düşünmüştüm
Selamlar , ben görücü usulü bir bey ile tanistirildim, ilk 3 buluşmada annelerle ayrı masada başbaşa oturup konuştuk, ayda bir defa buluştuk, son buluşmada annem baktı telefon istenmiyor , telefonlarini alsinlar konuşsunlar dedi , aradan bir hafta geçince telefon istediler , telefon verilince üç dört gün sonra aradı bey, bir saat kadar konuştuk , doğru düzgün mesaj atmıyor , sadece iki kere telefonla konuştuk, en son anneler olmadan buluştuk , bir çay içip kalktık, toplam 4 ay oldu , şimdi aileler tanişsin deniyor , ama kafamda şu soru işaretleri var , birincisi çay dışında birşey yermisin demiyor , iyi bir işi var bir tatlı ismarlayabilir, bir hediye getirebilir diye düşünüyorum , ikincisi günler geçiyor mesaj yazması için , bir heyecan duymuyor musun dedim, sevmek için zaman gerekir dedi , aşk içinde evleneceği kadına aşık olmalı insan dedi, çok soğuk ve cimri olduğunu düşünüyorum ama acaba ben mi abartıyorum diyerek danışmak istedim
Kaçarak uzaklaş...Annesi hep gelmek istedi , son görüşmede artık annem çocuklar kendisi bulmuşsun çocuk değiller dedi, tanıyanlardan biri annesine çok düşkün kıyafet almaya giderken bile beraber giderler dedi
Selamlar , ben görücü usulü bir bey ile tanistirildim, ilk 3 buluşmada annelerle ayrı masada başbaşa oturup konuştuk, ayda bir defa buluştuk, son buluşmada annem baktı telefon istenmiyor , telefonlarini alsinlar konuşsunlar dedi , aradan bir hafta geçince telefon istediler , telefon verilince üç dört gün sonra aradı bey, bir saat kadar konuştuk , doğru düzgün mesaj atmıyor , sadece iki kere telefonla konuştuk, en son anneler olmadan buluştuk , bir çay içip kalktık, toplam 4 ay oldu , şimdi aileler tanişsin deniyor , ama kafamda şu soru işaretleri var , birincisi çay dışında birşey yermisin demiyor , iyi bir işi var bir tatlı ismarlayabilir, bir hediye getirebilir diye düşünüyorum , ikincisi günler geçiyor mesaj yazması için , bir heyecan duymuyor musun dedim, sevmek için zaman gerekir dedi , aşk içinde evleneceği kadına aşık olmalı insan dedi, çok soğuk ve cimri olduğunu düşünüyorum ama acaba ben mi abartıyorum diyerek danışmak istedim
Cimri buldum.Soguk ve Görücü Usulüne göre 4 ay çok uzunSelamlar , ben görücü usulü bir bey ile tanistirildim, ilk 3 buluşmada annelerle ayrı masada başbaşa oturup konuştuk, ayda bir defa buluştuk, son buluşmada annem baktı telefon istenmiyor , telefonlarini alsinlar konuşsunlar dedi , aradan bir hafta geçince telefon istediler , telefon verilince üç dört gün sonra aradı bey, bir saat kadar konuştuk , doğru düzgün mesaj atmıyor , sadece iki kere telefonla konuştuk, en son anneler olmadan buluştuk , bir çay içip kalktık, toplam 4 ay oldu , şimdi aileler tanişsin deniyor , ama kafamda şu soru işaretleri var , birincisi çay dışında birşey yermisin demiyor , iyi bir işi var bir tatlı ismarlayabilir, bir hediye getirebilir diye düşünüyorum , ikincisi günler geçiyor mesaj yazması için , bir heyecan duymuyor musun dedim, sevmek için zaman gerekir dedi , aşk içinde evleneceği kadına aşık olmalı insan dedi, çok soğuk ve cimri olduğunu düşünüyorum ama acaba ben mi abartıyorum diyerek danışmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?