• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Görücü usulü tanıştığım kişi tekrar buluşmak istiyor, ne yapmalıyım?

ksksuperisi23

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
95
66
288
Selam sevgili kadınlar kulübü üyeleri...Geçen gün açtığım konuda bana yardımcı olanlara öncelikle teşekkürler..Bugün bana gelen görücüyle görüşmem vardı ve yüzümün akıyla çıktım işin içinden allahın izniyle ama asıl sıkıntı şimdi baş gösterdi...bana gelen görücü çok yakın komşumuz evlerimiz yanyana birbirimizi tanıyoruz çok gidip geldik..annem,babam da oğullarını da tanıyor ...ama şimdi asıl konuya gelelim bugünkü görüşmeden sonra görüştüğüm kişi tekrar buluşmak istiyor ama annem,babam mahallede laf olur,biri görür die karşı çıkıyor...bende istemiyorum şahsen çıkmayı korkuyorum birileri görür laf eder die..annem bir akşam çaya çağıralım dior sonrada eğer niyetleri varsa gelsin istesinler nişan falan yapılsın daha sonra istediğiniz gibi çıkın buluşun görüşün...bende babama söledim çocuk buluşmak istiyormuş die ama babam kesinlikle olmaz dedi...bende ne yapacağımı şaşırdım iki arada bir derede kalmış durumdayım ne yapacağımı bilemiorum:((

Selam sevgili kadınlar kulübü üyeleri...Geçen gün açtığım konuda bana yardımcı olanlara öncelikle teşekkürler..Bugün bana gelen görücüyle görüşmem vardı ve yüzümün akıyla çıktım işin içinden allahın izniyle ama asıl sıkıntı şimdi baş gösterdi...bana gelen görücü çok yakın komşumuz evlerimiz yanyana birbirimizi tanıyoruz çok gidip geldik..annem,babam da oğullarını da tanıyor ...ama şimdi asıl konuya gelelim bugünkü görüşmeden sonra görüştüğüm kişi tekrar buluşmak istiyor ama annem,babam mahallede laf olur,biri görür die karşı çıkıyor...bende istemiyorum şahsen çıkmayı korkuyorum birileri görür laf eder die..annem bir akşam çaya çağıralım dior sonrada eğer niyetleri varsa gelsin istesinler nişan falan yapılsın daha sonra istediğiniz gibi çıkın buluşun görüşün...bende babama söledim çocuk buluşmak istiyormuş die ama babam kesinlikle olmaz dedi...bende ne yapacağımı şaşırdım iki arada bir derede kalmış durumdayım ne yapacağımı bilemiorum:((

canim sen bu adami begendin mi? anlasabilecek misiniz? bunlari biloyor musun? taniyor musun adami?

ay oyle şey mi olur canım ya bi kere görmüşsün tamam gelsinler istesinler denilir mi:53: tanımadan etmeden sevmeden nasıl nişanlanacaksın hemen oyle şey mi olur. babana niye sordun ki annenle bu konuyu konuş nasıl görüşmeden ben bu insanla ortak yaşamam dair adım atayım de.anneni ikna et babalar hep aynıdır ama annenin boyle düşünmesi çok yanlış

:2::2: çocuk iyi birine benziyor şimdi yalan söyleyemem ben türbanlı biriyim çocukta 5 vakit namazında alkolü,kumarı,sigarası olmayan biri..ailem zaten az çok tanıyor çocuğu..ailesini de tanıyoruz dediğim gibi komşumuz çok sık gidip geliyoruz birbirimize...ben zaten ilk önce anneme danıştım annemde babama sölemiş babamda kesinlikle olmaz kız evladı mahallede adı duyulur falan dior..bende çok baskı yapmak istemiyorum zaten yapsam da pek bişey değişmez babam bişeyi bir kere söler...

:2::2: çocuk iyi birine benziyor şimdi yalan söyleyemem ben türbanlı biriyim çocukta 5 vakit namazında alkolü,kumarı,sigarası olmayan biri..ailem zaten az çok tanıyor çocuğu..ailesini de tanıyoruz dediğim gibi komşumuz çok sık gidip geliyoruz birbirimize...ben zaten ilk önce anneme danıştım annemde babama sölemiş babamda kesinlikle olmaz kız evladı mahallede adı duyulur falan dior..bende çok baskı yapmak istemiyorum zaten yapsam da pek bişey değişmez babam bişeyi bir kere söler...

Çok enteresan geldi bana şuan :S
canım öncelikle tanımadığın biri,
hadi diyelim nişanlandın, sonra anlaşamayınca nişanı atmak seni daha zor durumda bırakmayacak mı?
nasıl laf söz olurmuş, mahallenin muhallebicisine gitmeyeceksiniz sanırım :S
farklı bir yerde(semtinizden uzakta) buluşursanız kimin nerden haberi olacak,
hadi gördüler ne lafı sözü olacak?

ayrıca karşındaki kişinin yalnızca iyi biri olması asla yetmiyor, bakalım uyumlu musunuz? ortak noktalarınız neler?

benim 2 yıl olacak, daha ilişkimizin yeni oturduğunu hissediyorum :44::44:

sonuçta ömrünüzü geçireceksiniz, yanı hayatınızın geri kalan tamamını, iyi düşünün..

tanimadan kisiligini bilmedenbortak zevkleriniz begenileriniz neler bilmeden nasil olacak soz nisan?
sonra anlasamazsaniz?

anladigim kadariyla(siteye girebildigine gore) internet kullanmada ozgursun, en azindan cocukla msnden falan konussan biraz tanimaya calissan dusuncelerini.. hic yoktan iyidir degil mi? belki bazi sozleri seni irrite edecek begenmeyeceksin ya da hayat gorusleriniz istekleriniz vs.. ayni dogrultuda ise hoslanacaksin...

ya ben bırseyı anlamadım... sımdı sen bu cocukla bır kere bu nıyetle gorustun ve senden onu anlaman beklendı... cocuk yıne bulusmak ıstedı ''' kı en dogalı bu''' aılen adın cıkar nısan yapalım sonra cık dedı.. hadı dıyelımkı nısanı yaptın sonra anladın kı olmayacak.. adın nişan attı olmayacak mı bu seferde... ben anlamıyorum kı bu dusuncelerı o yuzden sana yardımcı olamıycam tatlım.. ama sen evlenıceksın aılen degıl.. huyunu suyunu bılmeden evlılık benım kafamın en ucunda bıle dusunulemıyecek bırsey... yarın o adamla evlenırsın tanımadan evlendıgın ıcın belkı cok pısman olabılırsın... gercı tanıyıpta evlenen sonra huyunu suyunu cıkaranda bır suru adam var ama.. en azından tanıyarak ıcıne sınerek evlenırsın. evlılık cocuk oyuncagı degıl.. o adam sana evde tek bır laf etse senın gunlerce aglamana neden olabılırrr...

Hangi çağda yasıyorsunuz siz :44: :30:
Nasıl bı durum ki bu bı erkekle 2 kere görüşünce ne olabilir ki çok saçma bence:51:

Ben arkadaşa katıılyorum dışarda buluşamıyosan bile internet ortamında knuşun biraz daha tanı :) Ben 4 senedir internet ortamında konuştum mesajlştık( tabiki buluştuk ayda bir geldi 2 ayda bir geldi bazen 2 haftada bir geldi ) ki internetde tanıştık biz şimdi nişanlanıcaz , dışarı çıkaıyorsan konuuşn internet ortamında

arkadaşlar sağolun düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için..neyse konuyu hallettik allaha şükür babam izin verdi görüşmemize...gerçekten şu anda çok mutluyum bir aksilik çıkıcak die çok korkuyorudum ama çıkmadı sorunsuz hallettik...allahın izniyle bundan sonrada sorun çıkmaz...:3::3::3:

Bende ikigün önce bu şekilde bir görüşme yaptım yalnız görüşmede olumlumu olumsuzmu tam anlamadım sormak istediğim görüştüğüm kişi olumlu olduğunda banamı ulaşır yoksa aracı olan kişiyemi ilk defa böyle görüştüğüm için bir fikrim yok.

Back