Görücü usulü tanıştığım adammm :( okuyun lütfen kızlar !!!! :(

hayalet06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
584
43
18
34
Kütahya
Merhaba kızlar,GÜNLERDİR AKLIMI KURCALAYAN bir sorunum var. Beni anlasa anlasa bu Kulüpteki kızlar anlar dedim ve düşünmekten çıkıp buraya yazmaya karar verdim..!!
Geçtiğimiz hafta ablamın yaşadığı şehre (ablam baya uzak yerde yaşıyor evli) tatile gittim. Ablamlar beni orada bir çocukla tanıştırmak için davet etmişlerdi ..Gittim o çocukla bir kafeye gittik 1-1.5 saat konuştuk görüşmemiz gayet iş hakkında/havadan sudan şeylerle geçti başta. Kalkmamıza yakın gözlerimin çok güzel olduğunu söyledi sonrada benim için bu görüşme olumlu geçti sen ne düşünüyorsun diye açık açık sordu? Bende şu ana kadar gayet olumlu benim içinde dedim.. Numaralarımız aldık.. Ertesi gün görüşmedik.. Sonraki gün mesaj attı gitmeden bir kez daha buluşalım mı ? dedi. Kabul ettim bir kez daha görüştük yine gayet güzeldi. Bundan sonrası için ne yapıcaz tek sorunumuz mesafe ayrı şehirlerde olmamız gibilerinde laflar etti.. Telefonla konuşmayı sevip sevmediğimi sordu. Ben ise gerektiği kadar severim diye ortalama bir cevap verdim. Sonra o gece bir iki mesaj daha attı ve iyi geceler deyip yattık. Sabah uyandığımda yola çıktım ve yaşadığım şehre döndüm. o sabah günaydın nasılsın vardın mı gibi muhabbetler geçti aramızda ..Döneli 3 gün oluyor ama 2 gündür 1 tane bile mesaj atmadı hiç aramadı ben yazarsam mesaj yazıyor (ne çok samimi ne çok soğuk tarzda mesajlarımız) ben merhaba günaydın nasılsın vs diye başlatırsam muhabbeti yazıyor ama ben yazmazsam bütün gün yazmıyor 2 gündür yazmıyorum hiç bir şekilde iletişim kurmaya çalışmadı. İşlerinin çok çok yoğun olduğunu söylemişti zaten aracı olan yakınımda biliyor demişti çok yoğun çalışıyor diye(fabrikada müdür kendisi)
Sizce normal mi ilerliyoruz 2 gündür hiç aramaması yazmaması normal mi ?? anlamadım ben bu işten bir şey.. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum hiiçç ve çokta istemiştim birliktelik yaşamayı çünkü hoşlandım ben..:2: Görücü usulü gibi bir şey olunca ne yapacağımı bilemedim doğrusu..Bu arada çocuk 31 ben 25 yaşındayım.. Lütfen bir şey söyleyin fikirlerinize ihtiyacım waaarrr..

Bence sen birşey yazma bekle
O ararsa arar aramazsa güle güle dersin
Ama sen mag atmaya devam edersen arayacağı varsa da aramaz sormaz

Akşam saatlerinde, meşgul ve yoğun olmadığı bir zamanda ara (mesaj atma) ve direk sor bence. Açık ol.

Tatlım merhaba..
Tabiki iki görüşmede adamın sana aşık olup mesaj yağmuruna tutmasını beklemeyeceksin.Muhtemelen oda görüşmenizi kafasında tartıp değerlendiriyordur.Mantık süzgecinden geçirip olumlu olacağını düşünüyor ise seninle görüşmeye devam edecektir.Mesafe görüşmeniz için sorun kendiside bunun farkında anladığım kadarı ile
Buradakışılik yapısını bilmiyoruz çekingen bir insan ise belki senin aramanı bekliyor olabilir ama en azından sen ilk mesajı attıığında devam ettirebilir yani bunu yapmıyıp kısa kesiyor ise devam etmeyi düşünmüyor olabilir ve seni kırmadan uzaklaşmaya çalışıyor olabilir.
İki gündür hiç iletişim kurmadı demişsin ..Ben bekle derim amaa.Bu devirde artık kızlar oğlanları tavlar oldu. Oyüzden üstüne gitsenmi diyede bilemedim :))

Neticede bi geçmişniz yok, hemen aşıkta olamadınız değil mi.. o yüzden bu kadar sıkıntı yapmayın bence, ayrıca yoğunum sana vakit ayıramıyorum çok ucuz bir bahane yaaa insan ulaşmak isterse her şekilde ulaşır.
Beyninizde bitirip bu durumu akışına bırakın bence

birini onmsemk icin sevip asik olmk gerekmez egerki ciddi bir iliski icin sruklndiyseniz o tanisma durumuna ne isi ne yasi seni aramasini engellemez bnce sende arayip srma zaten bir adim atmissin ikinciyide atip simartmaya gelnez. yannis anlma dakka basi arick demiyorum ama sen memlekete geri dnmussun iki gun snra yazmis.

Bence sen birşey yazma bekle
O ararsa arar aramazsa güle güle dersin
Ama sen mag atmaya devam edersen arayacağı varsa da aramaz sormaz

Teşekkür ederim cevabın için canım,, Buluştuğumuzda 2 hafta sonra Afyonda görüşelim gibi bir şeyler demişti ama araya laf girdi çok üstüne düşmedim.:44:

Teşekkür ederim cevabın için canım,, Buluştuğumuzda 2 hafta sonra Afyonda görüşelim gibi bir şeyler demişti ama araya laf girdi çok üstüne düşmedim.:44:

Düşme zaten
Bu tarz şeylerde sen yeşil ışığı yak
Bırak karşındaki geçerse geçer geçmezse geçmez
Dünden hazırım izlenimi değil
Benim de kendime göre hayatım,ailem,dolu dolu günlerim var izlenimi var
Maalesef her ilişkinin başında rol yapmak gerekiyor azıcık
Yalan söylemek değil tabi de mesafeyi koruyup ölçüp tartmak gerekiyor
Arayacağım,görüşelim deyip de yerine getirmezse lafını
Sebep ne olursa olsun
Zaten ondan sana bir hayır gelmez
Düşünmeye de gerek kalmaz

Düşünüyorum bir iki gün daha bekleyip.böyle mi birbirimizi tanıyabileceğiz ? diye sormayı düşünmüyor değilim açıkçası :44:

Bence öyle kinayeli bir cümleye gerek yok. Açık ol, dürüst ol. Ben senden hoşlandım. Eğer senin böyle bir düşüncen yoksa ben de yoluma bakayım. Eğer sen de benden hoşlandıysan bu kadar az iletişimle birbirimizi tanımamız mümkün değil de. Bak kadınların en sık yaptığı hatalardan biri 'kendimi ağırdan satarsam değerli olurum' hatası diğeri de 'şuna iki laf sokayım da içim rahatlasın' hatasıdır. Oysa erkekler çok düz düşünür. Bizim gibi değiller. Hoşlandıysan açıkça konuş. O da senden hoşlanıyorsa söyler. Değilse sen de kafandan atarsın. Zaten daha yeni tanışmışsınız. Yani bence aramanda sakınca yok ama laf sokma.

Bence de bir kaç gün bekleyin, bakalım arayacak mı?
İllaki yemek yemek gibi temel ihtiyaçları için vakit ayırıyordur, o sırada arayabilir yada mesaj atabilir.
Çok üstelemeyin derim, oldu ki aradı neden aramadığınızı sordu o zaman "yoğun çalıştığın için meşgul etmek istemedim, müsait olduğunda arasın diye düşündüm" dersiniz.
Yada açık açık sorun.

Evet haklısın yazdığın her satırda canım vallahi :) Çekingen bir insan değil onu anladım gayet açık sözlü kendini geliştirmiş pat pat yüzüne söyleyebilen cinsten.. Ama sunu söyledi bana ben çok tembellik yaparım üşenirim gibi bir lafı geçmişti..

Evet olmayacak mantığıyla ilerlemeliyim..Bir iki gün daha sabredicem doğrusu..:18:

bence beklemekte fayda var.sonucta karsınızdaki insan 30lu yaslarında bir bey.Ergen gibi sürekli mesaj atmasını bekleyemeyiz ancak süreyi uzatmasıda sıkıntılı.Benim fikrim şu , siz onla iletişime geçmeyin ulaşmak isterse o size ulaşır .Kaçan kovalanır diye boşuna dememişler şu an size her dakika mesaj atıyo arıyo olsaydı siz bu kadar önemsemeycektiniz.Gizemlilik her zaman prim yapar sevgiyle kalın

Son düzenleme:

Kesinlikle.. Sosyal medyada vakit geçirdiğini az çok tahmin edebiliyorum.. Hem görüşmemizde demiştim benimle birlikte olucaksan biraz uğrasıcaksın zoru seviceksin diye belirtmiştim..:18:

Evet olmayacak mantığıyla ilerlemeliyim..Bir iki gün daha sabredicem doğrusu..:18:

Bence en büyük hata hemen hayallere dalmak, bundan sonra tedbirli yaklaşın bence herşeye, olacaksa zaten olur olmayacaksa ne yapsanız boş böyle düşünün hep

yerinizde olsam birkaç gün daha bekledikten sonra açıkça sorarım.
yaşını başını almış insanlarsınız,
şu anki konumunuzda imaya falan gerek yok.
açık olmak en güzeli,ona göre herkes yoluna bakar.

OOOO süper sevdim bunu..gizemlilik her zaman prim yapar :) haklısınız cidden süpermiş bu
Evet bekleyeceğim..Kaçmasam bile dursam kafi gelir sanırım hiç bir adım atmamak bile yeter ona.. Yaşından ötürü dediğiniz gibi düşünüyor olmalı..Çünkü çocuğun annesi beni görmüş ayy cok beğendim oğlum aman gelinim olsun cok tatlı kız demiş benim hakkımda aman maşallah nazar değmesinde ..

Düşünüyorum bir iki gün daha bekleyip.böyle mi birbirimizi tanıyabileceğiz ? diye sormayı düşünmüyor değilim açıkçası :44:

Yaa bence ısrarcı aceleci ve çok sorgulayıcı olmayın, karşı taraf için itici görünebilirsiniz
Ben yerinizde olsam sormam hiç bişey, aramıyorsa ilgilenmiyorsa zaten bişeyler düşünmüyor demektir bunu anlamak zor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…