GÖRÜCÜ USULÜ TANIŞMAMIZ VE KORKULARIMMMM :(

olabilir canım haklısın bende bunlardan endişeleniyorum işte

sonradan ayrıldın mı canım sen naptın

Ayrıldım tabi 3 ay gibi bi süre sözlü kalmıştım zaten çok şükür diyorum devamlı Rabbime ve hep dua ediyorum hayırlısını ver herşeyin diye dikkatli olmak gerek

olabilir canım haklısın bende bunlardan endişeleniyorum işte

bak şöyle düşün daha evleneceği kızı bile annesine baktıran adam yarın evlenirsen anneci olur çıkar herşeyinize karışır ne özeliniz kalır ne sosyal hayatınız. balık baştan kokar işte.

1 haftada ne nişanıymış o adam gay filanmı ki saklanmak için seni kullanacaklar.

Yakışıklı adam görücü usulü neden ewlenmek istesin...
Ya birde resmini merak ettim

o konuda sıkıntı yok ben sadece sizle dertleşirken içimdekileri yazdım ona hissettirdiğim şey elbette kendime güvendiğim.

Öyle diyorsan öyledir.
Ama ben de bu işten kıllandım onu söyleyeyim. Sakın acele etme. Bazı işaretlere dikkat et

Konu sahibi, sırf yakışıklı diye adamı duvara tablo gibi asıp seyretmek için evlenmiyorsun heralde. Böyle önemli bir kararı bu kadar çabuk verme

Ben gayet edebimle konumu açmışım.Sizin gibi kişi kendinden bilir işi atasözünün tam üstüne basan insanlar için davul zurna az misali :)
Görücü usulüde evlenebilirsiniz,sonuçta bana göre arkadaş ortamında tanıştırılan çiftlerde görücü usulü oluyor,birbirinizi tanıyın fakat hemen nişan yapmayın,aranızda yaş farkı var mı peki?

Ben 17 yasimda cocukken bile malmiyim ben niye bana bakiyolar ben adama bakicam demistim neymis begenirlerse goruscekmisiz ben begencem mi bakalim

Kırmızıyla boyadığım yer var ya.Sen bir genç kız olarak bu hareketin sana yapılmasını kendine nasıl yakıştırıyorsun.Sen karpuzmusun.Kadının biri gelip seni görüyor.(bu arada herşey fiziksel görüntü üzerine kurulmuş) oğlu aşağıda arabada bekliyor.(bu nasıl bir erkektir ya.Hiç mi çevresi,kişiliği,sosyal zekası yok.Anneyle bir elin kapısına git.Önce anne çıksın baksın.Fiziği güzelse seni çağırsın)
Adamla bir kaç kez görüşüyorsun.İlk başlarda herkes herkesle anlaşırı bunu unutma.Sohbetten keyif alır.ADAMIN EGO TAVAN YAPMIŞ.Bunu sorun olarak görmüyorsun.Bu adam dün tanıdığı kızla hemen evlenmek istiyor.Sen bir kaç kez görüştüğün adamla iyi olduğuna aile yapılarınızın eşit olduğuna filan filan kanaat getiriyorsun.Bir degüven sorunum var diyorsun.Bence senin güven tavan yapmış.Ve de takıldığın konu.Adamın yakışıklı olması.Yahu bu adam dünyanın en yakışıklısı olsa ne yazar.Annesine buldurduğu,3 gün tanıdığı kızla evlenmek isteyen adam neticede.Çok yakışıklıydı da herkes ona bakıyordu da nasıl bitane bulamadı kendi.

ya ben baştan beri takip ediyorumda bişey sorucam çocuk ne işle uğraşıyor?

Ben de yönetimin niye tehditvari konuştuğunu anlamıyorum. Ceza vereceksen ver geç ortaya görsünler bakalım yazmak karşısında ortaokul öğrencisi var gibi hiç hoş olmuyor. Şimdi ben de yerim banı ama bayadır dikkatimi çekiyor bu durum yazmadan edemedim bu sefer.

Arkadasim ailesi cok mutaasip oda boyle anlatmisti cok az gorusuluyomus gunaj diye bi arkadasimda boyle bikac gorustu evlendi eger dedigim gibiysr art niyet olmayabilir

Ben asla böyle bir durumu kabul edemezdim sanırım. Annesi iyi ki dişlerine bakayım dememiş. Hangi aile evladına böyle bir hakareti kabul eder aklım almıyor.

O değil de müstakbel kv esaslı organizatör.

Belki de caydırıcı ve son bir uyarı olsun diyedir he olamaz mı?
İki gün önce böyle bir konudan banlandım ve ben uyarı görmedim rehavete kapıldım ve direk ceza aldım.

Son düzenleme:
Bilmem belki de ama ben söyleyiş tarzının hoş olmadığını düşünüyorum daha çok aslında. Hatta gözümde böyle parmak salladığı falan canlanıyor hatta TE="eskaram, post: 38753433, member: 546895"]Belki de caydırıcı ve son bir uyarı olsun diyedir he olamaz mı?
İki gün önce böyle bir konudan banlandım ve ben uyarı görmedim rehavete kapıldım ve direk ceza aldım. [/QUOTE]
Bilm

Siz kendinize güvenin. Yakışıklı erkekler bence yeterince ilgi gördüklerinden daha sadık oluyorlar diye düşünüyorum. Zaman verin birbirinize. Tanıdıkça anlarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…