görücü usulü tanışma ve garip muhabbetler

"Ben bizim için bir gelecek göremiyorum lütfen daha fazla rahatsız etme yolun açık olsun" de geç bence olmaz bu adamdan bu ne seviyesizlik pes!

Bu kadar tanimadiklari adam icin israr etmeselermis o zaman. Tanismak ister misin boyle bir adam var ayri israr kiyamet gorusturmeye calismalari ayri. Cok iyi tanimadigi bir insani ne diye israrla gorus diye zorluyor?
Evet ben erteledim hep istemediğimi söyledim tekrar tekrar söyleyince kurtuluş yok diye yaptım gerçekten.

Cevap vermesini bile beklemeden net bir şekilde mesajınızı atıp engelleyin. Aracıyada söyleyin bence bu ne böyle tanışmanın da bir adabı vardır.
Bol şans dilerim

Ya yaşlı bi kadın ama başkasına yaparsa başı belaya girer uyarıcam.

peki, durumla ilgili olarak ne yaptınız?
burada yapılan yorumlardan sonra eyleme geçtiniz mi?
geçmişle ilgili olarak yorumların bir kısmına cevap vermişsiniz.
belki de ben gözden kaçırdım ancak nasıl bir tavır aldığınızla ilgili bir cevap verdiğinizi göremedim.
son durum ilişkin güncelleme yapabilir misiniz?

Senin hayır demenle ve sınırlarına ilgili sorunun yok. Karşı tarafın yetişkin olmamasıyla ilgili bir sorunu var karşındaki hala bir çocuk modunda ve değiştiremezsin sen onu.... Çok rahatsızsan tabii ki Red et.

Sende gereksiz uzatıyosun. İstemiyorsan istemiyorum der engeller geçersin. İstemem yan cebime koy der gibi.

Aynı benim kaynanam gibi küfür ediyor alay ediyor 70 yaşındaki kadın hala ergen gibi takılıyor ayyy kaç kere söylüyorum hala aynı ne laftan anlıyor ne sözden kişiliği ve huyu böyle yetişkin olamamış herhalde....

Yazdığı mesajları sizi tanıştıran kişiye atıp ikisini de engelle .

Evet güncelleme yaptım üçüncü sayfada.

Ergen ve seviyesiz olduğuna dair bi mesaj atıp direkt engelledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…