görücü usulü tanışma ve garip muhabbetler

14-15 yaşinda başladim resmen ama biliyor musun ilkokulda ve ortaokulda bile masum cocukluk aşki mektuplari aliyordum. Bende flort dogustan

Ben iki selam.verdigim birini israr kiyamet birilerine önermem hoş degil. Ama sen de haklisin, şu dönemde gorucu işlerine de girmemek lazim coook guvenilir biri yapmiyorsa.

S…git diyeceğine hala yüzyüze buluşalım diyorsun .sende bir acayipsin .
Adam dalga geçiyor seninle resmen.
Geçmese bile hem seviyesiz hem Abaza ..

İğrenç

Ay ne yazAcaksın halen engelle gitsin vieagra lı dandiği

A Aysenimi olayın sizin dediğiniz gibi olduğunu varsayalım. Peki bir insan, karşı tarafı tanımıyorsa neden binbir ısrarla birisiyle tanıştırmaya çalışır ?

Böyle bir durumda aracılık eden ısrarcı kişiye de olayın anlatılması ve hatta ciddi bir dille uyarılmasındaki sorun nedir ? Bilsin ki bir daha böyle bir işe kalkışmasın.

erken kalkma muhabbeti oldu ben kalkmam ama bi yerlerim kalkabilir gibi bişe dedi gerçekten 5 dk tele baktım.
HAJSJSKSMSKDMDMDMD şu saatte kahkaha attım 37 yaşında birde seviyesiz ayıya bak ya, engelle geç

Edepsiz

İki günlük zibidiye daha ne yazacaksın? Direk engelle mesajları ekran alıp aracı olanlara at. Soruyorsa sebebini onlara sorsun, cevabını onlardan alsın abaza.

Bu kadar tanimadiklari adam icin israr etmeselermis o zaman. Tanismak ister misin boyle bir adam var ayri israr kiyamet gorusturmeye calismalari ayri. Cok iyi tanimadigi bir insani ne diye israrla gorus diye zorluyor?

Bu ne yaa iğrenç ergen..

Neden msj atıyorsunuz ki engelle ,sil gitsin.

Sizinle evlenmek istedigine eminmisiniz?Bana niyeti başka birşeymiş gibi geldi.

Böyle bir hadsız hatta sapığa ciddi bir tepki vermemenizde tuhaf açıkcası.

Tanımadığı adamı tanışmak için iyidir diyip önermeyecek o zaman.

32 yaşında bekar erkek kardeşim var. Dünya iyisidir bana göre ama kefil olup kimse için önermem valla. Banane kendi bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…