Söylüyorum ben hoşlanmadıysan istemiyorsan söyle diyorum. Neden söylrmiyor ısrarla anlamıyorumnormal değil.
hoşlanmamış sizden.
Söylüyorum ben hoşlanmadıysan istemiyorsan söyle diyorum. Neden söylrmiyor ısrarla anlamıyorum
Söylüyorum ben hoşlanmadıysan istemiyorsan söyle diyorum. Neden söylrmiyor ısrarla anlamıyorum
Ben de kafasnın karışık olduğunu düşünüyorum. Bu karışıklığı gidermek için konuşmamız gerekmiyor mu? Ben yazmayınca da unuttun beni falan diyor. Hiç birşey anlamadımPiedra-q hoşlanmamış ya da aklı karışık, emin değil vs, bir yandan da istemem yan cebime koy yapan, kararsız bir erkek. Bence hiç yazmayın. Çok isterse zaten ulaşır kendisi. Şu an egosunu tatmin ediyorsun sadece.
Annesi babası beni tanımıyor. Hiç görmedilersizden annesi hoslanmis ve israr ediyor olabilir, gorus gorus diye.
Büyük ihtimalle aile baskısı ile görüşüyor,tabii bunu sana söyleyemiyor.Söylüyorum ben hoşlanmadıysan istemiyorsan söyle diyorum. Neden söylrmiyor ısrarla anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?