Görücü usulü ile tanıştığım çocuk ile görüntülü konuşurken çok uygunsuz aldığım bir şeyi yanlışlıkla gördü ? Mesaj bile yazmadı üzerine ?sizce napmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fark ettiysen bu konunda bir tane dahi ciddi cevap veren olmamış! Herkes senin konularının kendini tekrar ettiğini düşünüyor. Sen yine kombinim nasıl olmuş başlıklarına dön.
İşyerindeki adam, köyün, sürtünme fantezilerin, görücün, avukat sevgilin, reglinde buluşmaya gelmeyen sevgilin... başlıklarında sana ayrılan sürenin sonuna geldik. Forum halkının tahammül sınırlarını zorladın, pek çok üyenin ban yemesine sebep oldun. Ama artık hanımlar senin konularından ciddi anlamda bıktı.

Ya gerçekten artık çok sıkıldım ben kk’da böyle şeyleri okumaktan …

Kabak tadı verdi, ilk konularınıza tamam güldük eğlendik, ama artık suyu çıktı.

ya gerçekten bizimle dalga geçiyorsunuz ya da psikotik bir hastalığınız var, kendinize ait gerçek olmayan bir evrende kurduğunuz hayalleri gerçek sanıyorsunuz.. bunları aşağılamak için yazmıyorum gerçekten. Gidin bir doktorla görüşün, böyle yaşanmaz. Her şey biz insanlar için. Size de bize de yazık ya artık.

Sen şu kredi çekip iphone alan kız değil misin, prezarvatifi de borç yapmadın değil mi o değil de insan neden öylesine prezarvatif alır ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…