- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.031
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Bende bunu niye bu şekle benzetmisler diyordum saf saf. Bir yerde denk gelip okudum ki ooooo ne safmisim ne saf
kimin kesik kafası ayoll?Pardon kendi koyduklarında yokmuş ; o kafanın kesik olduğu bir başka üyenin kombin tavsiyesiymiş.
Ama teorimde ciddiyim yine de.
YaBen yangının başladığı ilk yer olabilir mi acaba diye sormuştum ama o da olabilir tabi
Dime öyle patlican mi kullansın yazikkkFakir vibratörü hajajaja
Kullansan nolur kullanmasan nolur? Saatlerce sürtünen sen değilmiydin sanki? Yeter artık yemiyoruz.İnanın kullanmadım daha sadece öylesine almıştım
Prezervatifi ne amaçla kullandığını yazdı mı senarist arkadaşımız?Belki bir yönetmen okur da hikayesini film yapar diye bekliyor
Tavuk butu ?Toprak bshshshshs
Ya gerçekten artık çok sıkıldım ben kk’da böyle şeyleri okumaktan …Hani size bahsetmiştim memlekete gidince anneannemlerin önerdiği çocuk ile tanıştım iki haftadır konuşuyorduk arada görüntülü konuşuyorduk . Hiç öyle saçma sapan konulara girmemiştik . Bugün yüzüklerimi gösterirken arka tarafta çok önceden aldığım prezarvatif kutusunu gördü bir de kayganlaştırıcı vardı . Çocuk önce bir dondu kaldı sonra ben ne gördüm orada dedi bende dondum kaldım o an. Dedim benim biriyle birlikte olduğumu mu düşünüyorsun dedim o da hayır ama ne için aldın onu dedi bende tahmin ediyosundur dedim oda anladım tatmin olmak için dedi bana . Gerçekten onun için almıştım ama jelatinini bile açmamıştım hatta ona da dedim . Biz bu konu üzerine bayağı konuştuk bana daha önce hiç yapmadığını senin de yapmayacağını düşünüyorum dedi . Bende yapsam ne olur dedim oda demesin mi !!! Sen patlak mısın yoksa diye .. dedim bu ne biçim üslup sonra çok özür dilerim dedi beni affet felan dedi . Kendisinin de yaptığını haftada bir kez yapıyorum dedi . Ya o kadar soğudum ki . Sizce konuşmaya devam etmeliymiyim . Böyle şeyleri hiç yaşamadığını karşısınjnda daki de öyle olmasını istiyormuş. Gerçekten yerin dibine girdim ya ama ne yapabilirim şu saatten sonra
Bizde ne doldurduguna karar veremedik ,henuz bir aciklamada gelmedi üzgünüz hepimizPrezervatifin icine bisey doldurduguna kafa basmadi bi an, prezervatifle kendini nasi tatmin ediyo diye dusunurken error verdim
Sanki biraz kucuk gelir gibiTavuk butu ?
Sen şu kredi çekip iphone alan kız değil misin, prezarvatifi de borç yapmadın değil miHani size bahsetmiştim memlekete gidince anneannemlerin önerdiği çocuk ile tanıştım iki haftadır konuşuyorduk arada görüntülü konuşuyorduk . Hiç öyle saçma sapan konulara girmemiştik . Bugün yüzüklerimi gösterirken arka tarafta çok önceden aldığım prezarvatif kutusunu gördü bir de kayganlaştırıcı vardı . Çocuk önce bir dondu kaldı sonra ben ne gördüm orada dedi bende dondum kaldım o an. Dedim benim biriyle birlikte olduğumu mu düşünüyorsun dedim o da hayır ama ne için aldın onu dedi bende tahmin ediyosundur dedim oda anladım tatmin olmak için dedi bana . Gerçekten onun için almıştım ama jelatinini bile açmamıştım hatta ona da dedim . Biz bu konu üzerine bayağı konuştuk bana daha önce hiç yapmadığını senin de yapmayacağını düşünüyorum dedi . Bende yapsam ne olur dedim oda demesin mi !!! Sen patlak mısın yoksa diye .. dedim bu ne biçim üslup sonra çok özür dilerim dedi beni affet felan dedi . Kendisinin de yaptığını haftada bir kez yapıyorum dedi . Ya o kadar soğudum ki . Sizce konuşmaya devam etmeliymiyim . Böyle şeyleri hiç yaşamadığını karşısınjnda daki de öyle olmasını istiyormuş. Gerçekten yerin dibine girdim ya ama ne yapabilirim şu saatten sonra
Dana but da agir gelir ama, of cok igrenclesti konu gsgsggsSanki biraz kucuk gelir gibi
Prezervatifi ne amaçla kullandığını yazdı mı senarist arkadaşımız?