- 19 Mayıs 2020
- 46.355
- 207.385
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Şişiriyordur? Olamaz mı?Prezervatifin içine ne sokuyorsunuz acaba ?
Bak soğuk yanığı da fenadır dikkatli ol. Kayganlaştırıcıyı unutma hjajajajaAboo icerisi yangin yeri olmusta sondureni yok diyorsunbu gecede buna icelim. Neyse kocam uzun goreve giderse aklimda bulunsun gsgsgsgsgsvsvshaj
Her hafta 1 gun senaryo yazıp, dizi gibi yayınlıyorsunHani size bahsetmiştim memlekete gidince anneannemlerin önerdiği çocuk ile tanıştım iki haftadır konuşuyorduk arada görüntülü konuşuyorduk . Hiç öyle saçma sapan konulara girmemiştik . Bugün yüzüklerimi gösterirken arka tarafta çok önceden aldığım prezarvatif kutusunu gördü bir de kayganlaştırıcı vardı . Çocuk önce bir dondu kaldı sonra ben ne gördüm orada dedi bende dondum kaldım o an. Dedim benim biriyle birlikte olduğumu mu düşünüyorsun dedim o da hayır ama ne için aldın onu dedi bende tahmin ediyosundur dedim oda anladım tatmin olmak için dedi bana . Gerçekten onun için almıştım ama jelatinini bile açmamıştım hatta ona da dedim . Biz bu konu üzerine bayağı konuştuk bana daha önce hiç yapmadığını senin de yapmayacağını düşünüyorum dedi . Bende yapsam ne olur dedim oda demesin mi !!! Sen patlak mısın yoksa diye .. dedim bu ne biçim üslup sonra çok özür dilerim dedi beni affet felan dedi . Kendisinin de yaptığını haftada bir kez yapıyorum dedi . Ya o kadar soğudum ki . Sizce konuşmaya devam etmeliymiyim . Böyle şeyleri hiç yaşamadığını karşısınjnda daki de öyle olmasını istiyormuş. Gerçekten yerin dibine girdim ya ama ne yapabilirim şu saatten sonra
Doğum günü süslemesi için olabilir.Şişiriyordur? Olamaz mı?
PatlıcanPrezervatifin içine ne sokuyorsunuz acaba ?
Marka önerisi icin beklemedeyimBak soğuk yanığı da fenadır dikkatli ol. Kayganlaştırıcıyı unutma hjajajaja
Konu sahibini pek pasif gördümDekor olsun diye
Bir yapışırsa abovvvvv.Bak soğuk yanığı da fenadır dikkatli ol. Kayganlaştırıcıyı unutma hjajajaja
pu ha haPrezervatifin içine ne sokuyorsunuz acaba ?
Jübilesini yapar artık. Son perdeyi oynar hajajajjaBir yapışırsa abovvvvv.
Konu sahibini pek pasif gördüm
Anlıyor ama yazmıyor
peki benim bundan haberim bile olmayacak kadar yalnız olmamArtik oyle yapmıyorlar canim gecen okudum yeni kayganlastiricilarin şekli malum. Onu kullaniyorlarmis artik baska seyler sokmaktansa. Kesin prezervatifide ona takiyordur kirlenmesin diye.
Direkt denemeli istiyorum riske atamamHamarat hanımdan alamadınız mı tarif
Zorunlu bize taktik verecek inşallahBir yapışırsa abovvvvv.
Ne köymüş müge anlıya gelen köylülerden heraldeZ zorunlualann senin köy neredeydi?
Buna da polis desek itiraf eder mi sence?Saçmaladığını anladı toparlayamıyor ablası az müsade
Bacım aslen oraliyim zatenKız sen nerede yaşıyorsun? Malatya'ya yakınsan gel ben sana yaptırayım fırından lahmacun. Burada da içi hazırlayıp götürünce yapıyorlar. İstediğin kadar kal istediğin kadar yaptırayım ye valla.