Görücü usulü ile tanıştığım çocuk ile görüntülü konuşurken çok uygunsuz aldığım bir şeyi yanlışlıkla gördü ? Mesaj bile yazmadı üzerine ?sizce napmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözümüz yollarda kalmisti iyi ki geldin bacım sen bu hikayeleri uydururken çok düşünüyor musun belli ki düşünmüyorsun .Ay geçmeden konu açıyorsun vaktin kısıtlı anlıyorum da daha orjinal olabilirsin en azından beklediğimize değsin

Yoo
Prezervatifin içine ne soktuğunu sorduk .
Bu dalga amaçlı değildi yalnız.

Erkek olsan, sağa dola oyuncağına genetik materyal aktarmak istemediğin için bahsi geçen ürünleri kullandığını düşünürüm anlarım.
başkanbir insanla/ insanlarla Aktif cinsel hayatım var orda kullanıyorum desen anlarım.
Kayganlaştırıcı aldım şu veya bu şekilde kullanıyorum desen anlarım.
mastürbasyon esnasında kadın üreme organı olan birinin prezervatif kullanmasını anlayamıyorum. Gerçi düşündüm de anal tatmin için kullanıyor olabilirsin, belki de şişirip testiscikler yapıyorsundur…

Prezervatifin icine bisey doldurduguna kafa basmadi bi an, prezervatifle kendini nasi tatmin ediyo diye dusunurken error verdim
öylesine alanı da ilk kez duydumm.bu konu sahibi bakire ha vayy canınaaa .yorum yok başka da

Bir ihtimal daha var ama yazmayayım banlanirim bu tamamen hayal ürünü zat yüzünden

Sen şu kredi çekip iphone alan kız değil misin, prezarvatifi de borç yapmadın değil mi o değil de insan neden öylesine prezarvatif alır ki
Kesınlıkle iyi niyetinden
Buz torbası nıyetıne kullanıyorsa kız zorunlu, çocuğa boyle deseydin markette buz torbası bulamadım, bende bunu aldım acil ıhtıyacım vardı o an deseydin

Benimle yatan adamdan serisi gerekli ilgiyi görmeyince, görücü usulüne geçtin bunu da nasıl seviyesizlestirebilirim diye düşündün herhalde ama olmamış.
bukalemun gibi adamına göre karakter değiştiriyor.bir ateşli kadın oluyor bir masum görücü bekleyen köy kızı.ben de devreler yandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…