- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.341
-
- Konu Sahibi zorunlualann
YooFark ettiysen bu konunda bir tane dahi ciddi cevap veren olmamış! Herkes senin konularının kendini tekrar ettiğini düşünüyor. Sen yine kombinim nasıl olmuş başlıklarına dön.
İşyerindeki adam, köyün, sürtünme fantezilerin, görücün, avukat sevgilin, reglinde buluşmaya gelmeyen sevgilin... başlıklarında sana ayrılan sürenin sonuna geldik. Forum halkının tahammül sınırlarını zorladın, pek çok üyenin ban yemesine sebep oldun. Ama artık hanımlar senin konularından ciddi anlamda bıktı.
O kadar kafa var mı ki yazsın.Prezervatifi ne amaçla kullandığını yazdı mı senarist arkadaşımız?
Önümüzdeki 1,2 gun ac gezicez bu gidisleDana but da agir gelir ama, of cok igrenclesti konu gsgsggs
öylesine alanı da ilk kez duydumm.bu konu sahibi bakire ha vayy canınaaa .yorum yok başka daPrezervatifin icine bisey doldurduguna kafa basmadi bi an, prezervatifle kendini nasi tatmin ediyo diye dusunurken error verdim
Agac ?Çok yaratıcısınız hanımefendi. Peki bu toprak rahme düşerse ne olur
İnanın kullanmadım daha sadece öylesine almıştım
Bir ihtimal daha var ama yazmayayım banlanirim bu tamamen hayal ürünü zat yüzündenya gerçekten bizimle dalga geçiyorsunuz ya da psikotik bir hastalığınız var, kendinize ait gerçek olmayan bir evrende kurduğunuz hayalleri gerçek sanıyorsunuz.. bunları aşağılamak için yazmıyorum gerçekten. Gidin bir doktorla görüşün, böyle yaşanmaz. Her şey biz insanlar için. Size de bize de yazık ya artık.
Balon sandi herhalöylesine alanı da ilk kez duydumm.bu konu sahibi bakire ha vayy canınaaa .yorum yok başka da
Takip cikariliyo muydu yani, nasi ya? 2. eroru de verdimÖyleydi çok kötüydü. Bir erkek bamyasını atmaktan nasıl zevk aşır ki jajaksk
Kesınlıkle iyi niyetindenSen şu kredi çekip iphone alan kız değil misin, prezarvatifi de borç yapmadın değil mio değil de insan neden öylesine prezarvatif alır ki
Kopyada verdik ama çekmeyi bilmiyorO kadar kafa var mı ki yazsın.
Hayir kiz gerçeğinin fotosunu koymuşlarTakip cikariliyo muydu yani, nasi ya? 2. eroru de verdim
bukalemun gibi adamına göre karakter değiştiriyor.bir ateşli kadın oluyor bir masum görücü bekleyen köy kızı.ben de devreler yandıBenimle yatan adamdan serisi gerekli ilgiyi görmeyince, görücü usulüne geçtin bunu da nasıl seviyesizlestirebilirim diye düşündün herhalde ama olmamış.
Diktirince sıfır modelöylesine alanı da ilk kez duydumm.bu konu sahibi bakire ha vayy canınaaa .yorum yok başka da