- 14 Ekim 2016
- 7.050
- 47.508
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koşarak bile değil .uçarak eserek gelirdi.Bence bahane buluyor kendince.olumlu olsa koşarak gelirdi diye dusunuyorum
Benimde asla yapmam dediğim şeylerden biriydi. Büyük konuşmamak gerekEski devir gibi fotoğraf göndermeli görüşmemi olur görüntülü görüşseydiniz bari.
İşi yoğundur belki gelemeyebilir diye düşündüm. Ama insan bi nedenini belirtmez mi. Bana tuhaf gelen bu. 3 ay sonrada gelebilirdi sıkıntı etmezdim belki ama bana nedenini söyleseydi.Koşarak bile değil .uçarak eserek gelirdi.
Şimdi daha çok ayıp olmadı mıBelki çocuğa da teyzesi ısrar etti size ettikleri gibi, o da kırmamak için tamam dedi. Ayıp olmasın diye güzel dedi geçti.
Bir animasyon filmindeki karakter.Yalnış anlamayında avstarınızda ki kızıl saçlı resim size mi ait..... Bence çocuk eski sevgilisi var onu unutamıyor, buna benzer bişi yaşamıştım....
O resim brave filmindeki kıza ait animasyon ayrıcaYalnış anlamayında avstarınızda ki kızıl saçlı resim size mi ait..... Bence çocuk eski sevgilisi var onu unutamıyor, buna benzer bişi yaşamıştım....
Teyzesi evlenmek istediğini söylüyordu. Annem geçende sordu belki siz ısrar ediyorsunu belki çocuk istemiyor öyle birşey varsa bilelim dedi. Teyze yemin etti allah brlamı versin kendisi istiyor dedi.Bence ailesini kırmamak için kestirip atmıyor eğer gerçekten görüşmeyi istese ne yapar eder gelir yanınıza
Havalar soğuyunca geleceğim demesi de ayrı saçma genelde tam tersi söylenir. Ne yani dur bi kar yağsın, don olsun yolda kalayım diye mi düşünüyor.
Öyle bile olsa. Düşün ki çok beğendi. Bir mesaj atardı. Ailenden izin ister bir akşam is çıkışı 1 kahve içelim derdi.İşi yoğundur belki gelemeyebilir diye düşündüm. Ama insan bi nedenini belirtmez mi. Bana tuhaf gelen bu. 3 ay sonrada gelebilirdi sıkıntı etmezdim belki ama bana nedenini söyleseydi.
E peki bana ne zaman söyleyecekler bu durumu. Bende sormak istemiyorum ikinci kez. Nasıl bi tepki vermeliyim ben şimdiAçık konuşmak gerekiyor sanırım:
Havalar soğuyunca ifadesindeki "soğuk" kelimesi beğenmedim anlami taşıyor gibi geldi bana.
Havaların soğuması ile bir alaka yok çünkü. Böyle aptalca bir erteleme olmaz. Çünkü bu erteleme değil
Reddetme.
Tabii ki öyle. Ama ona da çok baskı yaptılarsa illa bak şu kıza diye, teyzesini de sizi de kırmamak için öyle bir çıkar yol bulmuş olabilir.Şimdi daha çok ayıp olmadı mı
Unutmuş gibi yapın. Ilgilenmeyin. Sakin beklediğiniz belli olmasın. Size düşen gururunuzu kurtarmak.E peki bana ne zaman söyleyecekler bu durumu. Bende sormak istemiyorum ikinci kez. Nasıl bi tepki vermeliyim ben şimdi
Evet telefon numaramı alabilirdi. Hiç öyle bit talebi olmadı. Ayrıca teyzesinede hiç birşey söylememiş daha.Öyle bile olsa. Düşün ki çok beğendi. Bir mesaj atardı. Ailenden izin ister bir akşam is çıkışı 1 kahve içelim derdi.
Isteyen adam çözüm üretirdi. Buna inan.
Ben evlenmeden önce yani flört ve nişanlılık zamanları eşimin tek tatili pazar günleriydi. Ve cumartesi iş çıkışı anadolunun bir ucundan öteki ucuna (12 saat mesafe) gelirdi
Gece yatamadan geri dönerdi.
Istemek budur.
Ertelemek, imkansızliktan dem vurmak, zamansızlık ,yoğun çalışma... bunlar bahane.
Merhaba herkese. Daha önce burda konu açmıştım 'görücü usulu görüşşem mi' diye. Ben o konuda da yazdıgım sebeplerden ötürü görüşmeyi çok istrmiyordum ama daha sonra çocuğun teyzesi ve annem çok ısrar etti bende tamam görüşelim dedim. Teyzesi whatsaptan benim fotoğrafımı ona attı ve beni çok begendi. Bende yanındaydım mesajları bende okudum yani.
Daha sonra teyzesi bekliyoruz ne zaman geleceksin diye sordu ve o da havalar biraz daha soğuyunca dedi. Ve bu konuşmanın üzerinden 20 gün geçti. Hala ne bir ses var ne bir haber.
Şimdi düşündükçe sinir oluyorum. Havalar soğuyunca diye gün mü verilir. İnsan belli bir tarih söyler. Ya da işlerin yoğundur söylersin işlerim yoğun izin alamıyorum diye bir açıklama yaparsın. Havalar soğuyunca ne ya zaten havalar soğuk şimdi ne alaka zaten hava soğuk olunca ne oluyor onu da anlamış değilim. Benimde kendime göre işim gücüm var belki başka planlarım var insan bi zaman dilimi belirtmez mi.
Çok sinir oldum kızlar. Amacı ne sizce?