- 27 Şubat 2022
- 9
- -1
- 1
- 24
- Konu Sahibi MirayIsHereNow
-
Bunun net ve tek bi cevabı olamaz kiHele şükür konuyla alakalı cevap veren biri... Tavsiye eden kişi güvendikleri akrabaları olsa bile aklı başında erkek annesi, öncelikle kızı kendi mi görmek ister?
Kızı nerde görüp tanıyacak? Evlerine misafirliğe mi gidecek? Sonra da çay içmeye kafeye mi davet edecek anne? Ya da sürekli evlerine mi gelecek napacak. Kız da beni belki oğluna ister diye oturup kendini mi tanıtacak.Gayet makul, görücü usulünde de, aşk evliliğinde mutlaka riskler var, bu risklerden birini güzel tespit edip anlatmışsın. Peki bunu benim soruma uyarlarsak, tecrübeli bir anne-babanın da senin bu söylediğin riskleri öngöreceğini; dolayısıyla akraba bile önermiş olsa da, kızı öncelikle bir kendileri görüp tanıyıp ondan sonra oğullarına bahsedeceklerini söylemek daha mı tutarlıdır? Günümüzde genelde böyle mi olur?
Kamuoyu yoklamasıBunun net ve tek bi cevabı olamaz ki
Bi anne kendi görmek ister başka anne sadece oğluna söyler
Biri görücüye karşıdır diğeri sadece görücü usulü arar filan gibi
Konunun sizinle alakası yoksa biz ne amaca hizmet ederek bu soruları cevaplıyoruz ki?
Kendi 2 aylık oğlumun annesi olarak cevap versem olur mu o zamanKamuoyu yoklaması
İki taraftan da ver bence çok yönlü kadınsınKendi 2 aylık oğlumun annesi olarak cevap versem olur mu o zaman
Yoksa seçilecek kız olarak mı cevap vermeliyim
Oğlan anası olarak oğluma en en en iyi kızı seçmek isterimİki taraftan da ver bence çok yönlü kadınsın
Oğlan anası olsam yarışma yaparım, ön elemeyle üç kız seçip sonra altın büllüklü oğluşumun seçimine sunarım. Oğluşumun beğenisi de önemli çünkü. En becerikli, en güzel, en çok para kazanan üç kızdan içine sineni seçsinOğlan anası olarak oğluma en en en iyi kızı seçmek isterim
Tek kişinin lafıyla tavsiye mavsiye etmezdim
Çok yönlü sınava sokmak isterim
Kız kıtlığı yok sonuçta
En iyisini bulmak önemli
Seçilecek kızsam da ne işim var pazardan seçer gibi beni tavsiye eden aileyle
İkizle burcu yine üzgün
Tamam işteOğlan anası olsam yarışma yaparım, ön elemeyle üç kız seçip sonra altın büllüklü oğluşumun seçimine sunarım. Oğluşumun beğenisi de önemli çünkü. En becerikli, en güzel, en çok para kazanan üç kızdan içine sineni seçsin
Gorucunun mantigi bu zaten es dostun araci olmasi,surda bilmem kimin kizi var,bir hamarat bir akilli sorma gitsin seklinde.Selamlar. Anneler oğullarına kız buluyorlar ya hani, o kızı daha önceden görmüş tanımış oluyorlar mı? Anne hiç tanımadığı bir kızı, sadece eş-dostun tavsiyesiyle oğluna önerir mi; kendisi önceden görüşmediği bir kızın fotoğraflarını oğluna göndertir mi?
Tamam işte
Bence de öyle olmalı
Ama ben kriterlere kayınvalideye en çoo hizmet edeni de eklemek istiyorum
Şöyle haftada bi gelip evi temizlese tadından yenmez
Fazla altın istemeyenÇok mantıklı. Aklımıza geldikçe kriterleri genişletiriz.
Güzel
Becerikli
Çok para kazanan
Kaynanaya hizmet eden
...
...
Hiç altın istemeyen olsun oFazla altın istemeyen
O daha mantıklıHiç altın istemeyen olsun o
Gayet makul, görücü usulünde de, aşk evliliğinde mutlaka riskler var, bu risklerden birini güzel tespit edip anlatmışsın. Peki bunu benim soruma uyarlarsak, tecrübeli bir anne-babanın da senin bu söylediğin riskleri öngöreceğini; dolayısıyla akraba bile önermiş olsa da, kızı öncelikle bir kendileri görüp tanıyıp ondan sonra oğullarına bahsedeceklerini söylemek daha mı tutarlıdır? Günümüzde genelde böyle mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?