Görücü Usulu Evlilik

Çok irdeliyorsunn ve öz güven sorunun var.Belki seni sen olduğun için sevdi önce sen kendini sevmediğin için başkasının da sevecegini düşünmüyorsun

Güzellik ve yakışıklılık görecelidir. Belki o da dediğin gibi yakışıklı değil ama sen beğendiğin için sana öyle geliyor. Çünkü erkeklerin dış görünüşünü beğenmediği kişiyle asla görüşmeyeceğini söylemişti bi arkadaşım ki bence de öyle. Biraz olumsuz da konuşacağım ama her ihtimale bakmanı tavsiye ederim evlilik sonuçta (eğer dediğin gibi karşındaki her görenin wow diyeceği kadar yakışıklı bir erkekse). Belki karakterini sevmiştir demişler ama bi insanın karakteri bi iki buluşmayla çözülmez üstelik çekingen olduğunuzu söylemişsiniz yani kendinizi açmamışsınız ki daha. Ben bu seçeneği eledim açıkçası. Bana da güven vermedi nedense.

Çok irdeliyorsunn ve öz güven sorunun var.Belki seni sen olduğun için sevdi önce sen kendini sevmediğin için başkasının da sevecegini düşünmüyorsun
Evet çok haklısınız özgüven problemim vardı onla tanışınca bu daha da arttığını hissediyorum

Evet dediklerinize katılıyorum ama baştan beri içimde bir tuhaflık var umarım bunu kendi içimde çözebilirim . Tam olarak aşık oldum ve sevdim diyemiyorum bu his yüzünden. Zaman her şeyi gösterecek sanırım

Evet çok haklısınız özgüven problemim vardı onla tanışınca bu daha da arttığını hissediyorum
Bunun için destek alıp kaynağını bulabilirsiniz.Onun dışında tadını çıkarın herkesin dönüp baktığı bir erkek arkadaşınız var arzu, tutku duyuyorsunuzdur.Bir gün olmaz deyip terk ederse i zaman düşünürsünüz

canım senin tek problemin özgüven. özgüven kazandığın zaman bunların hiç birini yaşamayacaksın. Eminim bahsettiğinden de çok güzelsindir sivilce nedir ki

Dusuncen güzel ben kaç kişi ile görüştüm de akillanmadim.Cocugu tani ailen gizliden araştırsın.İnsallah hakkında hayırlısı olur.

O kadar harika yakışıklı çocuk kendine en alasını bulurdu kadınların. Demek ki o kadar da şey değilmiş ki tanımadığı, karakterini bilmediği, güzel de olmayan kızlarla evlenme derdine düşmüş .
Bence sen kendini o kadar yeriyorsun ki adamı göklere cikarmissin. Adam düz adam:) şey gibi, ben az İngilizceye yurtdışında bir projeye katılmıştım. O kadar zorlanmistim ki benden başka herkes mükemmel konuşuyor gibi bir yanılgıya düşmüştüm, çünkü konuşuyorlardı şakir şakir. Yıllar sonra benim de dilim düzeldi, o günlerden bir video izledim Allah'ım, herkes kit kanaat, yanlışlarla konuşuyormuş:)
Sadece ben kendimi en kötüsü sandığım için farkında değilmişim.
Sizin olay yüzde yüz böyle.
Dediğim gibi o kadar mükemmel adam bir ,
genç yasta görücü usulüyle evlenmez. İki, evlense de mesleği, ailesinin durumu,güzelliği on numara bir kadını bulur. Kimse ona çirkini onermez bile.
O yüzden rahat ol bacım. Bu hislerini de adama yansıtma sakin

Talip olacak kadar özgüven sahibisin ama kendini beğenmediğin için geri çekiyorsun. Öncelikle sen kendinin farkına var ve kabullen sivilce dediğin şey ne bir tedaviye bakar ki ben senin çirkin olduğunu sanmıyorum çünkü gerçekten çirkinim diyen kadınlara bir bakıyorum ve değiller. Bakımlı ol temiz ol gerisi çok önemli değil. Hem belki o yakışıklı dediğin kişinin de özgüven sorunları vardır? ya da huyu kötüdür? kendini ondan aşağı görmen ilişkinize de yansıyacaktır emin ol. Sen onun kusurlarını görmezden geliyor olabilirsin

çok güzel bir tespit , talip oldum fakat kabul etmez düşüncesiyle oldu ve bir şekilde süreç olumluya dönünce bu düşüncelere girdim aslında. Dediğiniz gibi olabilir dikkat edeceğim, teşekkürler yorumunuz için

inan bana kimse bize kusur aramak için bakmıyor. sizin kendinize baktığınız gibi bakmıyordur size. çok acımasız bakıyoruz aynaya. Zaten başta kabul etmez diye düşünüyorsunuz ama bence bu görücü işlerinde tanıştırmak için sizden önce ona çıtlatma olmuştur kesin çünkü genelde hep erkeğe soruyorlar ilk neden bilmiyorum. Kafa yapısı uyduya neden olmasın? ama siz yine de ona özgüveninizi belli etmeyin. Her şey görünüş değil ama eminim güzel birisinizdir neden çirkin olasanız ki? Yani kendinize bakış açınız bir erkeğin size olan bakışı gibi değildir

çok haklısınız, bu sorunumu hissettirmemeye çalışacağım, sadece hislerim yavaş yavaş çıkmaya başlıyor. Biraz soğuk davranmaya başladı aslında böyle gizli kapaklı soğuk davranmasındansa direk söylemesini tercih ederim. Bir sonraki buluşmamızda bunu söylemek istiyorum, eğer içinde herhangi bir sıkıntı varsa söylemesini isteyeceğim, bende çok umutlanmadan biterse bitsin mantığındayım.

sizin adınıza çok üzüldüm kendinize çirkinim dememelisiniz asıl sorun hayatınızda birinin olmaması değil kendinize olan güveninizin olmamasıdır diye düşünüyorum mutlaka size uygun biri olacak hayatınızda

teşekkür ederim bu özgüveni kazanmam lazım kazanmak istiyorum ve bana göre birini bulmak çok istiyorum bakalım

Bilmediğim için soruyorum. Görücü usulü için, sosyal medyada kurulmuş gruplar mı var ?

ahahahahahah ya genelde tanıdık teyzeler whatsapp grupları oluşturuyor herkes tanıdığını ekliyor, sonrasında adaylar oluyor, bilgiler fotoğraflar paylaşılıyor , sonra teyzeler uygun gördükleri adayları bir araya getiriyor

bu adayların bir araya gelmesi için çok yoğun bir çalışma içerisine giren teyzelerimiz var

Vay arkadaş bi yaşıma daha girdim bende öyle gnel geçer bi grup sandm link at dicektm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…