- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.693
- 548
Ben de putin olayim mi kiz gulnihal dkdlslSen mimarsan ben de merkelim
Ol benceBen de putin olayim mi kiz gulnihal dkdlsl
Hehehe sen de yazmışsın görmemiştim evet katılıyorumMimarlik bana biraz atmasyon gibi geldi. Aşırı derecede yazım yanlışı yapıyorsun. Mimarlik kazanmis olsan yazim kurallarini bilecek dil bilgisine sahip olurdun. Mimarlik bölümü tıptan sonra gelen yüksek puanlı, başarılı öğrencilerin girdiği, çoğunlukla vizyon sahibi kişilerden oluşur. Universite okuyan kisi de görücü usulü evliliği düşünmez.
Ya bunu söylemeyin her görücü usulü evlenen mutlu sevgili olanlar mutsuz mu?Bende Görücü usulu Evlendimm Şükür İyikide Böyle Oldu diyorum Canm4 sene olucak nerdeyse yıllarla sevgili olup gezenlerdende daha iyi anlaşıyoruz Şükür
En yakın arkadaşım görücü usulü evlenme tarafındaydı hep, tanımadan etmeden 2 ay içinde evlendi bir kere görüp... şimdi çocukları falan da var. Adam da hiç kafasına göre değil arayıp arayıp anlatıyor bana ama elimden birşey gelmiyor ben onu baştan uyardım... ben evleniyorum diye alelacele evlendi kendi de benden önce yaptı düğünü ben tanıdığım hâlde 1 sene nişanlı bekledim o beklemedi. Çok uyardım ama benden önce evlenmek istedi... Görücü gelen oğlanı da beğenmiş, oğlanla yakışıyorlar ama kafalar çok başka.Biri ben mutlu oldum dese görücü evlilik iyi mi diyeceksin? Görücü usulü evlilik çağdışıdır.
Demek istediğim de bu zaten. Oyle gercek bir durum ki. Bir kere kahve icmeye yemek yemeye cikmadan garsona nasil davrandigini gormeden yalnizken nasil davrandığını gormeden ayni seyleri dusunup konuşmadan evlenmek bile bile lades aslinda. Siyasi görüş, dini görüş, gelecek planlari her şey o kadar yakin olmali ki bir hayati paylaşmaktan zevk alabilsin insan. Cocuk dünyaya gelecek. Kimin siyasi görüşü cercevesinde büyüyecek? Evde iki farkli kutup var. Dini inanc da öyle. Sen belki hic dini egitim vermek istemezsin. Büyüyünce secsin dersin. Kocan der ki yatili kurslara göndericem. Hep bir kavga hep bir kavga. Evlenince bile yeni yeni özelliklerini görüyorsun kocanın. Görücü tam kumar.En yakın arkadaşım görücü usulü evlenme tarafındaydı hep, tanımadan etmeden 2 ay içinde evlendi bir kere görüp... şimdi çocukları falan da var. Adam da hiç kafasına göre değil arayıp arayıp anlatıyor bana ama elimden birşey gelmiyor ben onu baştan uyardım... ben evleniyorum diye alelacele evlendi kendi de benden önce yaptı düğünü ben tanıdığım hâlde 1 sene nişanlı bekledim o beklemedi. Çok uyardım ama benden önce evlenmek istedi... Görücü gelen oğlanı da beğenmiş, oğlanla yakışıyorlar ama kafalar çok başka.
evetMimarlık mi okuyorsun?
2 ay çok az bencede en az 3-4 yıl beklemek gerek benceEn yakın arkadaşım görücü usulü evlenme tarafındaydı hep, tanımadan etmeden 2 ay içinde evlendi bir kere görüp... şimdi çocukları falan da var. Adam da hiç kafasına göre değil arayıp arayıp anlatıyor bana ama elimden birşey gelmiyor ben onu baştan uyardım... ben evleniyorum diye alelacele evlendi kendi de benden önce yaptı düğünü ben tanıdığım hâlde 1 sene nişanlı bekledim o beklemedi. Çok uyardım ama benden önce evlenmek istedi... Görücü gelen oğlanı da beğenmiş, oğlanla yakışıyorlar ama kafalar çok başka.
Yok sen hayatın boyunca Merkel olamazsınSen mimarsan ben de merkelim
Azeriyim türkcem bu kadar kusura bakmaMimarlik bana biraz atmasyon gibi geldi. Aşırı derecede yazım yanlışı yapıyorsun. Mimarlik kazanmis olsan yazim kurallarini bilecek dil bilgisine sahip olurdun. Mimarlik bölümü tıptan sonra gelen yüksek puanlı, başarılı öğrencilerin girdiği, çoğunlukla vizyon sahibi kişilerden oluşur. Universite okuyan kisi de görücü usulü evliliği düşünmez.
2 ay çok az bencede en az 3-4 yıl beklemek gerek bence
Yok sen hayatın boyunca Merkel olamazsınmimarlık düşündüğün kadar zor bişey değil
Beklemeyedebilirsin kendi tercihin hemen git2 ay çok az bencede en az 3-4 yıl beklemek gerek bence
Yok sen hayatın boyunca Merkel olamazsınmimarlık düşündüğün kadar zor bişey değil
tamamen sans isi. nasil biri oldugunu bilmedigin biriyle evleniyosun kumar gibi bir sey iyi de olabilir kotu de. tavsiye etmiyorumyeni üye oldum ilk sorum merak etdiyim bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?