Kız İsteme Görücü üsulu evlenen varmı? nasıl oldu ?

Siz hiç görüşmeden hemen eve mi gelecekler ve sonra hemen karar vermenizi falan mı bekliyorlar eğer öyleyse kötü ama eğer birbirinizi tanıyacaksanız daha sonra kafalar uyuşursa aileler devreye girecekse düşünülebilir.

görücü usulü çagdışımı? ben görücü usulü evliyim 5yıla yakın oldu birgün bile pişman olmadım birhünüm bile kötü geçmedi cok şükür aynı zamanda sevgilidisyle evlenen arkadaşım boşanma aşamasında bunun çağla medeniyetle flan alakası yok gelen adamı al hemen kabul et demıyor görücü usulu gör tanı konuş aklna içine yatarsa kabul et diyor

önce tanıycaz
önce tanışcaz daha sonra aileler

Allah Daim etsin canm Mutluluğunu

Görücü usulü evliliklerde genelde herkes birbirini yaşayarak tanıyor ve daha sağlam adımlar oluyor.. Ki bunu ben değil uzmanlar söylüyor

Görücü ya da sevgili olunmasına değil de yaşa takıldım ben biraz daha yaşın çok küçük, öğrencisin ve mimarlık çok emek isteyen bir bölüm ben de benzer bir bölümden mezunum okurken sevgilimle mesajlaşmaya zor vakit bulurdum okul yüzünden çok stresli olurdum birbirimizi zaten tanıdığımız için alttan almamız kolay olurdu ama şu an sizin için direk evlilik düşüncesiyle birini tanımaya çalışmanız zor geldi. Yani okulda zamanla arkadaş çevrenizden falan biri çıkar karşınıza onu tanımanız daha kolay olur ya da olmadı okul bitince görücü olur ama şu an bence acele etmeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…