- 28 Nisan 2022
- 541
- -50
- 28
- Konu Sahibi Darknesrises
Başlık ilgi çekici olması açısından bu şekilde yazdım görüştüğüm kişi benim bir haftadir görüştüğüm bir insan. Görücü usulü olarak tanıştık kafa bir insan kendisi benim yaşadığım şehirden uzakta dolayısıyla 2 kere benim için buluşmaya geldi vakit geçirdik fakat beni tanımaya yönelik bir soru sormadı vakit geçirirken bir falcıya telefon açtık fal baktırmak için falcı görüştüğün birisi var fakat hiç ciddi görmüyorum seni biraz bu konuda hazır değilsin dedi karşımdaki kişi de yani dedi ama bu amaçta değilse neden görüşüyoruz anlayamadım bunun dışında bir kız arkadaşı aradı buluşuruz diye kiminlesin dediğinde yalan söyledi işte A şehrine başka bir planım için geldim gibisinden konuştu ama ailesi benimle görüştüğünü biliyor kimden neyi ne amaçla gizliyor anlayamadım kendisiyle ilgileniyormusum gibi gözükmesin diye sormadım ama çok rahatsız oldum bu durumdan sizce ne yapmam lazım? Bunu açıkça belirtmeli miyim? Ya da sessizce bir şey demeden uzaklaşmak mı en doğrusu ya da bir erkekten hemen ciddi tavırlar beklemekle ben mi hata yapıyorum.