Direkt evlilik niyetiyle başlamak?

Kesinlikle dogru olanı yapmıssınız sonucta belli bir yasa gelmişsiniz bu muhabbetlerin gecmesi cok normal.. Bende eşime ikinci gorusmede ciddi bir ilişki dusunup dusunmedigini sormustum, kimseyle gonul eglendirecek vaktimin olmadıgını gayet net soylemiştim. O da bana ciddi dusundugunu ifade etmişti. Bu şu demek degil tabiki gorusuyorum kesin evlilik olacak degil, bir sure konusursunuz gezersiniz maddi manevi her konuda uyumlu giden bir ilişki soz konusuysa duygularda hızlı bir sekilde gelişir ve evlilik yolunda adımlar atılır. Şahsen bu yontemle beş ayda nikah masasına oturdum😁mutluyum sukurler olsun darısı sizlere 😊

Anlatmak istediğim bu işteeee... Ben de belki bir kaç ay sonra hissettiğim o yoğun duyguyu hissetmeyeceğim ya da söz ettiğim o hijyen olayı gözüme batacak ya da farklı bir huyunu öğreneceğim belki de bitireceğim çok zaman geçmeden.
Ben baştan ciddi bir şekilde başlamak istiyorum sonrasında belki o istemez belki de ben bilemeyiz ki...
Bana görüşmede bu lafları etmeseydi ben ona ciddi düşünüp düşünmediğini bile sormazdım aklıma gelmezdi, tanışır ederiz baktık anlaşıyoruz belli yaşa gelmiş insanlarız zamanla ilişkiyi bir adım öteye taşırız diye düşünüyordum

Şimdiye kadar görüştüğüm kimseye acık acık niyetim evlilik bak yoksa olmaz gibi bir cümle kurmadım ya da evlilikle ilgili açık açık bir şey söylemedim. Genelde gelecek planlarından söz edilir ilişki oturunca. İleri de şöyle yaparız, böyle yaparız diye karşınızdaki kişi sizi planlarına dahil eder oradan bi anlarım niyetini:) Çok haklısınız mesela ben bu adamdan elektrik aldığım için bana evlilikten söz etseydi itici gelmezdi sanırım bana:) Tabi dozunda olduğu müddetçe
Biz de şartlar olgunlaşsa da çocuk yok, adam baştan bunu kesin dille belirtti. Hatta bititdikten sonraki 2. konuşmada kesinlikle istemediğini üzerine basa basa söyledi.
Siz kendisine karsi bir seyler hissettiginiz birine hayatinizla ilgili isteklerinizden bahsetmissiniz cok normal. Çocuk konusu degerlendirilebilir diye düşünüyorum ilk baştan istemiyorum diye bastırması şüphe uyandırıcı. Eger cok hoslandiysaniz gonlunuzden onunla evlilik geçiyorsa tekrar konusmayi deneyin isterseniz aklinizda kalmasin. Ama duygulariniz yogun değilse zaman kaybi olabilir diye düşünüyorum

Merhaba hanımlar 33 yaşındayım. Ara ara birileriyle görüşüyorum. Niyetim herşey yolunda giderse evlilik. Arada aracı olunca karşı tarafın da evlilik niyetiyle görüştüğünü biliyorum. Fakat farklı bir tanışma olunca niyeti hemen belli etmek doğru mu sizce? Aslında başımdan geçen olayı anlatsam doğrusunu yanlışısını söylerseniz daha doğru olur.

Eğitimde biriyle tanıştım. Aynı yaşıtız. Herşey çok güzel gidiyordu İlgili, kibar evlerimiz 10-15 dakika uzaklıkta. Bazı kriterleri çevremdeki insanlara uymasa da (kariyer+dış görünüş) ben kesinlikle bunları sorun etmedim çünkü etkilendim kendisinden. Baya karnımda kelebekler uçuşuyor falan, kendisinin de hisleri yoğun. Eğitimden yaklaşık bir kaç ay sonra iletişime geçtik ve görüştük yüz yüze. Hiçbir problem yok. Elektriğimiz baya tuttu, planlar yapıyoruz, gayet güzel anlaşıyoruz. 2.görüşmeyi yaptık. Laf arasnda arkadaşıyla yaptığı konuşmadan söz etti. Arkadaşıyla evlilikle ilgili nasıl konuştıklarını, "oğlum ne evliliği, böyle kafam rahat" vs gibi cümleleri dile getiriyor. Neyse benim tabi yüzüm düştü. Evlilik düşünmüor musun diye direkt sordum ilerde kafama göre biri çıkarsa olabilir, (ben değilim yani başkası çıkarsa:)) evlilikten korkmuyorum ama şu an düşünmüyorum hele çocuk hiç düşünmüyormuş. Ben de kendisine evlilik ve çocuk düşündüğümü bu şekilde devam edemeyeceğimi belirttim. O da saygı duyduğunu belirttti hemen masadan kalkmadık ben gayet kararımdan emin hiç üzüşmemiş gibi sohbete devam ediyorum fakat o enerjik, esprili adam gitti omuzları cokmus adam geldi. Birden modu düştü, üzüldüpünü o kadar iyi anladım ki.. Neyse kalktık benı arabamın olduğu yere bıraktı seni de evine bırakayım dedım istemedi, tavirlı davrandı ve tokalasmak istesem de tokalasmadı benimle.

Bu olaydan sonra tekrar bır kez konustuk wp dan. Benim hemen kestirip attığımı, orada o lafları söyledıysem bır bildiği var diye düşünmem gerektiğini söyledi. Fakat konu çocuk konusuna gelince yine istemediğini üstüne basa basa hatta bu konu açılınca daha da istemediğini belirtti. Ben de boşa vakit kaybetmememiz gerektiğini dile getirdim. Mesajı yazdım ve sadece beğeni atıp bıraktı. Cevap bile yazmadı ben de heryerden çıkardım.

Şimdi benim sorum şu, görüştüğüm kimseye niyetimin evlilik olduğunu söylemiyorum, belli yaşa gelmiş insanlarız akışında olur herşey diye düşünüyorum fakat farkettim ki söylemesem de alttan bu mesajı vermeye çalışıyorum gibi. Niyetimi hemen belli edersem çok mu itici görünürüm. Bu arada niyetim evlenmek derken hemen nikah masasına gidiyoruz değil tabiki:) Birbirimizi tanıyalım, bir şeyler paylaşalım, birlikte yeni yerler görelim istiyorum. Kafamda şu da soru işareti adama niyetimi belli etmesem ki mesela bu görüştüğüm kişi bu konuyu açmasa 1-2 sene konuştuk, birşeyler paylaştık ciddi bir adım beklerken adam bana ben evlilik düşünmüyorum derseee:)) Boşa vakit kaybı olmaz mı?
Bence hareketinizde garip bir yan yok. Her şey olması gereken sırayla olmuş, acele falan da etmemişsiniz. Evlenmeyi düşünmeyen bir adamla vakit kaybetmeniz anlamsız olurdu. "istemiyorum ama sor bakalım neden istemiyorum" demek çevir kazı yanmasın demekle aynı şey. Size olumlu bakan adam "kafamın uyuştuğu biriyle evlenebilirim, neden olmasın" derdi. Sizi kaçırdığına pişman olmuş hepsi bu. Reddedilmek zoruna gitmiş.

Siz kendisine karsi bir seyler hissettiginiz birine hayatinizla ilgili isteklerinizden bahsetmissiniz cok normal. Çocuk konusu degerlendirilebilir diye düşünüyorum ilk baştan istemiyorum diye bastırması şüphe uyandırıcı. Eger cok hoslandiysaniz gonlunuzden onunla evlilik geçiyorsa tekrar konusmayi deneyin isterseniz aklinizda kalmasin. Ama duygulariniz yogun değilse zaman kaybi olabilir diye düşünüyorum

Duygularım yoğun olduğu için 2.kez konuştuk aslında. 2.konuşmada çocuk kesinlikle düşünmediğini dile getirdi. Tekrar konuşursak iyice toksik olacak, bir değerim kalmayacak.

Bu kisi size acıkca soylemis zaten evlilik suan dusunmuyorum demiş.. Şuan derken bu 1 de 3 yıl da olabilir. Evlilik için sadece duygularda yeterli degil sonucta maddi olarak belirli bir birikimi olması lazım.. Belki maddi olarak hazır degil veya bir borcu vardır bitmesini bekliyordur hersey olabilir.. Evlilik yaşı gelmiş bir erkegin en onemli erteleme sebepleri bunlardır en azından.. Bence boyle bir durum vardı bu kişide kendine cok guvenmedigi için agırdan almak istedi ve bu cumleleri kurdu.

Bence yaklaşımın son derece doğru sonuçta 20 li yaşlarda olsa tabi ki bu konuyu açman absürt olurdu fakat olgun yaşlarda konuşulması gerek dediğin gibi 2 yıl sevgili olsan sonunda evlilik düşünmüyorum dese senin için zaman kaybı olacak. Yumurta kalitesinin düşmesini söylemek bile istemiyorum fakat tıbbi bir gerçek ki her yıl yumurtalarımızın kalitesi azalıyor.

Bacim ayni durumdayiz adama.direk evlenmek istiyorum demiyorum ama bu konudaki dusuncesini laf acilinca soruyorum sende dusunuyomusj artk bseyler gbisinden ya da ben sormasamda anliyorum zaten sicak bakip bakamicak biri oldugunu. O kafada olmadigini soyluyosa eliyorum direk yani dusunceni soylemen normal direk bastan ciddi baslayalim demiyorum ama adam bu konuya yakin mi ileride dusunurmunyol alabilir miyiz bunu sormak lazim tabi. Adam derse ki yok ben uzun vadede bisey dusunmuyorum vs niyeti belli bosa gecen zaman kaybi olur

Kesinlikle karşı tarafı ürkütecek şekilde evlilik delisi gibi davnramadım zaten akışında olur herşey diye düşündüm ki kendisine de söyledim tanırız birbirimizi olmazsa herkes kendi yoluna bakar illa evleneceğiz diye birşey yok dedim. Ama karşı taraf çok keskin bir şekilde evlilik hakkında olumsuz yorum yapınca vakit kaybetmek istemedim.
Bence de doğru olanı yapmışsınız. Zaten 33 yasına gelmişsiniz tabiki evlilik ve çocuk düşüneceksiniz. İsabet olmuş vakit kaybetmemişsiniz böyle bir tiple. Karşınıza doğru insan çıkacak sadece bu yanlış kişymiş.

Aynısını kendisi dedi. Neden onu ikna etmiyormuşum :işsiz:Belki ilerde fikri değişebilirmiş. Bana kesinlikle çcouk düşünmüyorum diyen adamı neden ikna edeyim? Herşey yolunda gitse bile, adam ben sana başında demiştim de diyebilir. Neden ben ikna ediyorum kii, adam en başında 2.görüşmede niyetinin evlilik olmadığını söylemişken. Bu konuşmayı hiç yapmasa bu kadar keskin olmasa elimden geleni yapardım ben de fakat bu konuşmadan sonra ilişkiye kendimi veremem ki...
En doğru olanı yapmışsınız.
İleride çocuk düşünmüyorum diyen birini ikna etmekle uğraşmayın zaten.
Olurda yarın bir gün evlenip çocuk yaptıktan sonra bir sorun olduğunda sen istedin diyecekler gerek yok.
Demek ki karşınızdaki insanın niyeti gezmek, tozmak ve vakit geçirmekmiş.
Bu konu kafasında bu kadar netmiş ki hemen kestirip atabilmiş.

Yoksa farklı olurdu durum, ki konuyu açıp başlatan da kendi burada size dolaylı yoldan mesajı direkt kendi vermiş zaten.

Ciddi düşünmekten kastınız hemen o an o dakika evlenmek degildir zaten, karşınızdaki de bunu anlamayacak kadar kıt akıllı değildir.
Ciddi başlanır,beklentiler kişilikler uyuşursa evliliğe dogru gider, değilse biter.
Evlilik üzerine beklentiniz olması anormal değil, dile getirmis olmanızda da sorun yok bence.
Karşınızdaki arkadaşın da zamanla belki olurdu,yok beni ikna et tavırları saçmalık.Neyseki evliliğe bakış açısının olumlu olduğunu söyleyip, sonradan yan çizmemiş bu da bişeydir.
Şuan bir kaybınız yok.Kendisiyle boşa zaman kaybetmeyin. Beklentilerinize uygun bir amacı olup,anlaşıp mutlu olabileceğiniz birileri mutlaka vardır.

Ben de zaten kendisiyle evlenip evlenmeyeceğimi bilemiyordum ki... Burada dile getirmek istemiyorum ama hijyen ile ilgili bir durum gözüme çarptı mesela. Bir çok kişi olumsuz da düşünebilir ama ben mesela o an heyecandan görmedim, sorun etmedim belki de ilerleyen zamanlarda bu durum gözüme çarpıp soğuyup evlenmek de istemeyeceğim. Anlatmak istediğim şu, ben de evlenelim yoksa olmaz mantığında değildim ki. Beyfendi böyle bir konu açmışken evliliği düşünen hiçbir kadın o cümlesinden sonra rahat rahat ilişkiye devam edemez diye düşünüyorum o an orada konuşmasa bile kafasında soru işşareti olur bu konu. Ayrıca evliliği geçtim çocuk kesinlikle istemiyorum diyen biriyle nasıl kafa rahatlığıyla devam edebilirim ki?
Yani biz de çocuk asla istemiyorduk, evlenmeyi de hemen istemiyorduk. Ama oldu. Bir sene sonra fikrin de değişebilir.
Benden önce eşim biriyle kısa bir ilişki yaşamış. O mesela bir ay içinde annesiyle katakulliye getirip tanıştırmış, peşinden de evlenmek istediğini dile getirince eşim korkup bitirmiş. Bu ne böyle zorla o yola sokacak demiş.
Benim de annem babamla bir ay içinde tanıştı. Ama süreç kendi içinde evlenme olayından bağımsız ilerleyince rahatsız olmadı. Ki boşboğaz bir kankası vardı, oo sen buna bakma bu evlenmez. Evlenirse bana lacoste borcu var demişti. O kadar iddialıymış kendisi 😂😂
Ben de o dönem aynı şekilde evlenip de napıcaz çekemem ben kimseyi modundaydım. Bizim süreç mesela tamamen benim abimin yanına uzun süre kalmaya gitmemden sonra başladı. Bir ay yurtdışında abimin yanında kaldım, ikimizde o kısa uzak mesafe döneminde evlensek mi dedik. Sonra eşim atanıp başka ile gidecekti süreç uzun sürecek gibiydi, ayrı şehirlerde olmaz dedik evlenelim dedik. Ama dediğim gibi en başındaki ilk iki sene bunu sorsam o da ben evlenmem çocuk yapmam derdi. İlişkiden sonra çok kafa dengi çok iyi giden bir ilişkide fikirler değişir zaten. Başından bu kadar kesin bilemez kimse. Ben ondan ben ciddi ilişki istiyorum bak ona göre denmesini itici buluyorum.

Yani biz de çocuk asla istemiyorduk, evlenmeyi de hemen istemiyorduk. Ama oldu. Bir sene sonra fikrin de değişebilir.
Benden önce eşim biriyle kısa bir ilişki yaşamış. O mesela bir ay içinde annesiyle katakulliye getirip tanıştırmış, peşinden de evlenmek istediğini dile getirince eşim korkup bitirmiş. Bu ne böyle zorla o yola sokacak demiş.
Benim de annem babamla bir ay içinde tanıştı. Ama süreç kendi içinde evlenme olayından bağımsız ilerleyince rahatsız olmadı. Ki boşboğaz bir kankası vardı, oo sen buna bakma bu evlenmez. Evlenirse bana lacoste borcu var demişti. O kadar iddialıymış kendisi 😂😂
Ben de o dönem aynı şekilde evlenip de napıcaz çekemem ben kimseyi modundaydım. Bizim süreç mesela tamamen benim abimin yanına uzun süre kalmaya gitmemden sonra başladı. Bir ay yurtdışında abimin yanında kaldım, ikimizde o kısa uzak mesafe döneminde evlensek mi dedik. Sonra eşim atanıp başka ile gidecekti süreç uzun sürecek gibiydi, ayrı şehirlerde olmaz dedik evlenelim dedik. Ama dediğim gibi en başındaki ilk iki sene bunu sorsam o da ben evlenmem çocuk yapmam derdi. İlişkiden sonra çok kafa dengi çok iyi giden bir ilişkide fikirler değişir zaten. Başından bu kadar kesin bilemez kimse. Ben ondan ben ciddi ilişki istiyorum bak ona göre denmesini itici buluyorum.
Ama sizin de beklentiniz hemen evlenmek değilmiş zaten.
Konu sahibi evlilik olayına sıcak bakıyor ve ilişkim ciddi başlasın anlaşırsak da evleniriz diyor doğru anladıysam.
Zamanla fikirler, niyetler değişebilir ama evlilik isterken bu riskle neden başlasın ki.Siz ve eşinizin fikri değişmiş ve evlenmişsiniz belki ama.Evliliğe en başında olumlu bakmayan -çoğu erkek genelde yiyelim içelim, gezelim,takılalım tarzı lay lay lom bir ilişki istiyor.Benim gözlemlediğim genelde bu şekilde.
Hele yeni nesil adamları hiç anlatmayayım. Kafalar bir değişik.

Merhaba hanımlar 33 yaşındayım. Ara ara birileriyle görüşüyorum. Niyetim herşey yolunda giderse evlilik. Arada aracı olunca karşı tarafın da evlilik niyetiyle görüştüğünü biliyorum. Fakat farklı bir tanışma olunca niyeti hemen belli etmek doğru mu sizce? Aslında başımdan geçen olayı anlatsam doğrusunu yanlışısını söylerseniz daha doğru olur.

Eğitimde biriyle tanıştım. Aynı yaşıtız. Herşey çok güzel gidiyordu İlgili, kibar evlerimiz 10-15 dakika uzaklıkta. Bazı kriterleri çevremdeki insanlara uymasa da (kariyer+dış görünüş) ben kesinlikle bunları sorun etmedim çünkü etkilendim kendisinden. Baya karnımda kelebekler uçuşuyor falan, kendisinin de hisleri yoğun. Eğitimden yaklaşık bir kaç ay sonra iletişime geçtik ve görüştük yüz yüze. Hiçbir problem yok. Elektriğimiz baya tuttu, planlar yapıyoruz, gayet güzel anlaşıyoruz. 2.görüşmeyi yaptık. Laf arasnda arkadaşıyla yaptığı konuşmadan söz etti. Arkadaşıyla evlilikle ilgili nasıl konuştıklarını, "oğlum ne evliliği, böyle kafam rahat" vs gibi cümleleri dile getiriyor. Neyse benim tabi yüzüm düştü. Evlilik düşünmüor musun diye direkt sordum ilerde kafama göre biri çıkarsa olabilir, (ben değilim yani başkası çıkarsa:)) evlilikten korkmuyorum ama şu an düşünmüyorum hele çocuk hiç düşünmüyormuş. Ben de kendisine evlilik ve çocuk düşündüğümü bu şekilde devam edemeyeceğimi belirttim. O da saygı duyduğunu belirttti hemen masadan kalkmadık ben gayet kararımdan emin hiç üzüşmemiş gibi sohbete devam ediyorum fakat o enerjik, esprili adam gitti omuzları cokmus adam geldi. Birden modu düştü, üzüldüpünü o kadar iyi anladım ki.. Neyse kalktık benı arabamın olduğu yere bıraktı seni de evine bırakayım dedım istemedi, tavirlı davrandı ve tokalasmak istesem de tokalasmadı benimle.

Bu olaydan sonra tekrar bır kez konustuk wp dan. Benim hemen kestirip attığımı, orada o lafları söyledıysem bır bildiği var diye düşünmem gerektiğini söyledi. Fakat konu çocuk konusuna gelince yine istemediğini üstüne basa basa hatta bu konu açılınca daha da istemediğini belirtti. Ben de boşa vakit kaybetmememiz gerektiğini dile getirdim. Mesajı yazdım ve sadece beğeni atıp bıraktı. Cevap bile yazmadı ben de heryerden çıkardım.

Şimdi benim sorum şu, görüştüğüm kimseye niyetimin evlilik olduğunu söylemiyorum, belli yaşa gelmiş insanlarız akışında olur herşey diye düşünüyorum fakat farkettim ki söylemesem de alttan bu mesajı vermeye çalışıyorum gibi. Niyetimi hemen belli edersem çok mu itici görünürüm. Bu arada niyetim evlenmek derken hemen nikah masasına gidiyoruz değil tabiki:) Birbirimizi tanıyalım, bir şeyler paylaşalım, birlikte yeni yerler görelim istiyorum. Kafamda şu da soru işareti adama niyetimi belli etmesem ki mesela bu görüştüğüm kişi bu konuyu açmasa 1-2 sene konuştuk, birşeyler paylaştık ciddi bir adım beklerken adam bana ben evlilik düşünmüyorum derseee:)) Boşa vakit kaybı olmaz mı?
Sen haklısın. Arkadaşıyla yaptığı konuşmayı sana neden anlatmış? Ben olsam bak kızım evlilik bekleme mesajını bana vermeye çalıştı diye düşünürüm ve evlilik niyetinde olmasam bile bu durum hoşuma gitmez. Sen kim köpeksin de hemen havaya girdiğimi düşündün acaba derim… 20-25 olsan kovalamaca oynamaktan keyif alırsın belki ama madem ciddi düşünüyorsun, kafana uymayanı postalamak istemen kadar doğal bir şey yok. Cool takılmam lazım diye olmadığın biri gibi davranma, bırak karşı taraf sana uysun. Çünkü ciddisin ve yaşın 20 değil

Bence evlilik karari iliskide zamanla aliniyor. Esim iliskimizin basinda yani sevgili bile degilken boyle bir niyetle gelseydi evlilik kosullanmasi beni darlarlardi asla kendim gibi davranamayagim icin iliskimiz baslamadan biterdi.

Ben konu sahibine de hak verdim. Karşısındaki kişiye de hak verdim.

Niyet çok önemli. Mesela en başından çocuk istemiyorum diyen bir kişiyi yıllarca çocuğa ikna etmeye çalışmak ya da ne bileyim olunca sever kafasına girmeyi doğru bulmuyorum. Ben çocuk istiyorsam karşımdaki istemiyorsa olmaz. Ve evet zaman kaybıdır. Atıyorum adam Ankarada yaşamak istemiyorum diyorsa ve kişi de Ankarada yaşamak istiyorsa olmaz. En baştan konuşmayı ben de doğru buluyorum.

Gelelim karşı tarafa. Uygun birini bulduğumda düşünüyorum demiş. Siz de parantez açıp ben değilim demişsiniz. Tabiki siz değilsiniz. Birkaç ayda evliliğe uygun mu olacaktınız. Adam ne diyecekti: varsan varım yoksan yokum senden geçiyor benim yolumm 🎶🎶 falan mı diyecekti. Bu konuda da adama hak verdim. 😀

Evlilik niyetiyle görüşmek istiyorsanız görücü üsulu evleneceksiniz. Erkeklerin hiç öyle evleneyim diye dolaştığını görmedim. Karşılarına beğendikleri bir kadın çıkıyor. Onla ilişki yaşadıktan sonra evlilik fikri oluşuyor.
Bir de önceki sayfalarda kadınlar için 35’ten sonra çocuk zor diye okudum. Tıp çok ilerledi. Ben 42 yaşında anne oldum. Yani hiç öyle tren kaçmış gibi filanda hissetmedim. İçime sinmeyen bir erkek çıkmasaydı da sırf çocuk doğurmak için doğurmazdım.
Bence insanın beklentisiyle alakalı. Bana herkes o kadar birbirine benziyor geliyordu ki 42 senelik hayatımda epi topu 3 erkek kalp çarpıntısına neden olmuştur. Aşk öyle çok kolay bulunabilen bir şey değil. Ben aşk istedim. Hiçbir zaman mantığımla hareket etmedim.

Laf arasnda arkadaşıyla yaptığı konuşmadan söz etti. Arkadaşıyla evlilikle ilgili nasıl konuştıklarını, "oğlum ne evliliği, böyle kafam rahat" vs gibi cümleleri dile getiriyor.

Iyy muhabbete gel! 🤢 Çok çok iyi yapmışsınız, evet insan tanıştığı kişi ile direkt evlenmek için yola çıkmaz ama zaman bu yolu açabilir. Adam bu ihtimali bile düşünmek istemiyorsa keşke Tinder'da falan takılsaymış, en azından kendi yaşam tarzına uygun partnerler bulurdu.

Bence dogru olani yapmissıniz. Bir iki uil gezip sonra birakirdi sizi evlilik lafi acilinca onden kestirmeniz iyi olmus. Bir de kariyer vs. Onemli seyler. Size suan onemli gelmiyor olabilir ama onemli ona da dikkat edin. Kazandigi parayi demiyorum ama egitim seviyeniz uysun birbirine. Bir de sizden cidden hoslansaydı evlilik dusunurdu sizi kaybetmemek için. Gezip tozmak istemis. Onun istediginde sorun yok tabi ama siz evlilik istiyorsunuz size uymaz. Karsiniza iyi biri cikmasi temennisiyle

Ama siz esinizle ayni fikirdeymissiniz. İkiniz de evlilige uzakmissıniz ve fikriniz karsilikli degismiş. Konu sahibi istiyor evliligi sizinkiyle ayni degil yani. Siz evlilik olmasa uzulmezmissiniz ama konu sahibibicin vakit kaybi olur

X