Kesinlikle dogru olanı yapmıssınız sonucta belli bir yasa gelmişsiniz bu muhabbetlerin gecmesi cok normal.. Bende eşime ikinci gorusmede ciddi bir ilişki dusunup dusunmedigini sormustum, kimseyle gonul eglendirecek vaktimin olmadıgını gayet net soylemiştim. O da bana ciddi dusundugunu ifade etmişti. Bu şu demek degil tabiki gorusuyorum kesin evlilik olacak degil, bir sure konusursunuz gezersiniz maddi manevi her konuda uyumlu giden bir ilişki soz konusuysa duygularda hızlı bir sekilde gelişir ve evlilik yolunda adımlar atılır. Şahsen bu yontemle beş ayda nikah masasına oturdummutluyum sukurler olsun darısı sizlere
Anlatmak istediğim bu işteeee... Ben de belki bir kaç ay sonra hissettiğim o yoğun duyguyu hissetmeyeceğim ya da söz ettiğim o hijyen olayı gözüme batacak ya da farklı bir huyunu öğreneceğim belki de bitireceğim çok zaman geçmeden.
Ben baştan ciddi bir şekilde başlamak istiyorum sonrasında belki o istemez belki de ben bilemeyiz ki...
Bana görüşmede bu lafları etmeseydi ben ona ciddi düşünüp düşünmediğini bile sormazdım aklıma gelmezdi, tanışır ederiz baktık anlaşıyoruz belli yaşa gelmiş insanlarız zamanla ilişkiyi bir adım öteye taşırız diye düşünüyordum