Görmezse unutur mu?

Yelda pamuk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
29
-8
6
29
Biri var bana duyguları olduğunu hissediyorum. Aynı iş yerindeydik ben işyerinden ayrılmak zorunda kaldım bundan 5 ay önce. Herkesle vedalaştım. Ama o benimle vedalaşmamak için ortadan kayboldu. Ben geçenlerde arkadaşlarıma ziyarete gittim hepsini gördüm hasret giderdik felan. Ama o yine odasından çıkmadı. Sizce artık beni sevmiyor mu? Unuttu mu? Neden beni görmemek için bu kadar çabalıyor. Ya da ben mi yanlış anladım herşeyi. Bir erkek sevdiği kadını uzun bir süre görmeyince unutur mu?

Hmmm, ben sizi hatırladım.

Bu hocadan mı bahsediyorsunuz? Yapmayın Allah aşkına, adamın ilgisinin olduğu bile belirsiz, kaldı ki siz aylardır aşk acısı çekiyorsunuz. Bence destek almalısınız. Bunu sizi incitmek için söylemiyorum, gerçekten. Belli ki takıntı haline getirmişsiniz bu adamı

Bir de bize bağırıp çağırıp gitmiştiniz, küçük görmüştünüz, sizin gibi insanlarla işim olmaz demiştiniz ama neymiş, demek ki büyük konuşmamak lazımmış. Zira küçük gördüğünüz yere geri dönmeniz çok uzun sürmemiş.

Eklentiler

• 31A01727-40FD-41C5-93EF-656E672DE987.png
    165,9 KB · Görüntüleme: 69
İş arkadaşlaroiımla aynı koridorda ve ben iş arkadaşlar imla koridorda konuştuk. Sesimi duymaması imkansız. Aynı iş yerindeyken ben koridorda çıktığımda o da çıkıyordu.
Aslında çok çok duygu dolu olsa yaşınin olduğunu da var sayarak sizden kaçmaz
gelir konuşurdu bir şekilde yazardı veya vedalaşmak amacıyla olmasada o gün sizinle sohbet edip dışarıda görüşmek istediğini dile getirebilirdi diye düşünüyorum

Çok güzel konuşmuşsunuz. Ama ben niye adım atmadım onu söyleyeyim. Durduk yerde beni her yerden engelledi. Beni niye engellediği konusunda bir fikrim yok inanki. Bir insan durup dururken birini engeller mi. Bi durum olmuştu. Ben ona sende hiç hatrım yok mu yazmıştım. O da beni engelledi. Bir insan sadece sitem cümlesinden engellenir mi. Ben ilk defa biri tarafından engellendim. Gururu m çok incindi. Ondan sonra karar verdim bir daha adım atmayacak dedim. Yani bi de şöyle bir durum var. Beni engelledi kten sonra bir ay iş yerine gelmedi. Geldikten sonra ben selam sabahı kestim konuşmadım kendisiyle. Aradan biraz zaman geçti o geldi konuştu hiç bişey olmsmış gibi. İşte her zaman yanındayım filan dedi. Bana iş yerinde destek çıkmaya çalıştı. Ama ben o beni engellediği için bunların hiçbirine yüz vermedim. Çünkü çok kırdı beni bu durum. Peki ben size şunu soracam. Bir insan birini engeller sonra konuşma çabası içine girer mi size soruyorum. Saçma bir durum değil mi?

Evet haklısın belki de

Sizi engelledigi için iş yerine dönüp sizinle hiçbir şey olmamış gibi konuşmasını pek önemsemeyip, şu an unutup unutmamasini neden önemsiyorsunuz ki

Yok kesinlikle bu o kişi değil.

Diğer konunuzdaki hocanız da sizi engellemişti. Aynı kişi değillerse, adamların aynı tepkiyi gösterdikleri durum nedir ?

Adamların davranışlarını yanlış yorumlamış olabilir misiniz ?

Bu önemli bilgiyi neden paylasmadin? Konuda aynı iş yerinde flortlesen ama sen aniden işten ayrılınca vuslata erememis bir aşk gibi duruyor. Amma ve lakin adam sizi engellemiş,bir ay siz varsınız diye ofise gelmemiş, geldiğinizde de odasından bile çıkmamış.
Yani adamin aşka sevgiye dair herhangi bir emaresi yok ki onun sevdiğinden eminim diyorsunuz. Şaştım kaldım yani,bu nasıl sevgi anlayışı

Adamın zaten hep garip davranışları vardı. Çok şey oldu. Burdan yaz yaz bitmez. O yüzden en iyisi ben bu konuyu kapatayım.

Adamın zaten hep garip davranışları vardı. Çok şey oldu. Burdan yaz yaz bitmez. O yüzden en iyisi ben bu konuyu kapatayım.
Aynen yaaaaa boşversene. Adam seni engellemis, sen gelince çıkmamış bile odasindan
Benim bir teorim de şey, adam senden hoslandiysa da bır ciddi ilişkisi var,o yüzden
kendine engel olmak için engellemiş ve arani soğuk tutmaya çalışmış olabilir.
Her halükarda salla gitsin ya, cidden şu genç ömründe beş ayın şu adami beklemekle mi geçti gençliğinin kıymetini bil

Size duyguları varmış gibi değil de umrunda değilmişsiniz hatta sizin ona ilginizi anlamış ve rahatsız olmuş gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…