• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görmezse unutur mu?

Yelda pamuk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
29
-8
6
29
Biri var bana duyguları olduğunu hissediyorum. Aynı iş yerindeydik ben işyerinden ayrılmak zorunda kaldım bundan 5 ay önce. Herkesle vedalaştım. Ama o benimle vedalaşmamak için ortadan kayboldu. Ben geçenlerde arkadaşlarıma ziyarete gittim hepsini gördüm hasret giderdik felan. Ama o yine odasından çıkmadı. Sizce artık beni sevmiyor mu? Unuttu mu? Neden beni görmemek için bu kadar çabalıyor. Ya da ben mi yanlış anladım herşeyi. Bir erkek sevdiği kadını uzun bir süre görmeyince unutur mu?

Biri var bana duyguları olduğunu hissediyorum. Aynı iş yerindeydik ben işyerinden ayrılmak zorunda kaldım bundan 5 ay önce. Herkesle vedalaştım. Ama o benimle vedalaşmamak için ortadan kayboldu. Ben geçenlerde arkadaşlarıma ziyarete gittim hepsini gördüm hasret giderdik felan. Ama o yine odasından çıkmadı. Sizce artık beni sevmiyor mu? Unuttu mu? Neden beni görmemek için bu kadar çabalıyor. Ya da ben mi yanlış anladım herşeyi. Bir erkek sevdiği kadını uzun bir süre görmeyince unutur mu?
Hmmm, ben sizi hatırladım.

Bu hocadan mı bahsediyorsunuz? Yapmayın Allah aşkına, adamın ilgisinin olduğu bile belirsiz, kaldı ki siz aylardır aşk acısı çekiyorsunuz. Bence destek almalısınız. Bunu sizi incitmek için söylemiyorum, gerçekten. Belli ki takıntı haline getirmişsiniz bu adamı 😣

Bir de bize bağırıp çağırıp gitmiştiniz, küçük görmüştünüz, sizin gibi insanlarla işim olmaz demiştiniz ama neymiş, demek ki büyük konuşmamak lazımmış. Zira küçük gördüğünüz yere geri dönmeniz çok uzun sürmemiş.

Eklentiler

• 31A01727-40FD-41C5-93EF-656E672DE987.png
    31A01727-40FD-41C5-93EF-656E672DE987.png
    165,9 KB · Görüntüleme: 69
İş arkadaşlaroiımla aynı koridorda ve ben iş arkadaşlar imla koridorda konuştuk. Sesimi duymaması imkansız. Aynı iş yerindeyken ben koridorda çıktığımda o da çıkıyordu.
Aslında çok çok duygu dolu olsa yaşınin olduğunu da var sayarak sizden kaçmaz
gelir konuşurdu bir şekilde yazardı veya vedalaşmak amacıyla olmasada o gün sizinle sohbet edip dışarıda görüşmek istediğini dile getirebilirdi diye düşünüyorum

İlk olarak;
Benim için evet, yani ben de su an 'ben bir selvi boylu yardan ayrildim' türküsü eşliğinde bir şeyler içme modundayim. Ama aklımdaki kişiyle yüz milyon hatıram var, tonlarca keyifli gün, beni mutlu hissettirdiği bir sürü anı, öpüşmeler,koklasmalar,seyehatler, haritanın bir sürü yerinden bir sürü anı, gelecek planları,ne bileyim telefonda bir sürü ağız kulaklarda resim...
Yani ister istemez ayrılık süreci biraz sancılı oluyor. Mesela bir gün her yerden engelliyorsun,ertesi gün bir tatlı hatıra geliyor aklıma pişman oluyorsun falan...ama yine de beş aya aklımda kalmaz diye düşünüyorum,koskoca beş ay yani. Olmayan bir ilişkinin kaç ay yasını tutayım ki...
Eğer hiç bir şey yaşamadığım biri olsaydı belki bir iki yaşanmamış gunlere üzülürdüm ama kendi hayatıma bakardım. Sonuçta aklıma gelip ozleyecegim Cok fazla ani yok ..
İkinci olarak
E siz madem seviyordunuz bir adım atsaydiniz keşke. Ne bileyim işten ayrildiktan sonra sosyal medyadan eklemek olsun, sosyal medyada ekliysen içinde onun olduğu eski bir fotoğrafta onu da etiketleyip eski iş yerini özlemis gibi story paylasmak olsun, onun ilgi alanına giren konuda cevap atacagi storiler yazmak olsun, onun storisine bir şey göndermek olsun, işle ilgili bir şey sormak olsun...
Siz neden bir tanecik adım bile atmadiniz?
E siz cekiniyorsunuz,o çekiniyor...nasıl olacak bu iş?
Yaslariniz da küçük değil,otuzlara yakınsınız. Böyle platonik flortler otuzlra çok yakışmıyor bence. Madem ilgin hala devam ediyor,çok acil bu işlerden anlayan arkadaşlarınla acil eylem planı yap, yürü hedefine! Onun da meyli varsa zaten sana karşılık verecektir
Çok güzel konuşmuşsunuz. Ama ben niye adım atmadım onu söyleyeyim. Durduk yerde beni her yerden engelledi. Beni niye engellediği konusunda bir fikrim yok inanki. Bir insan durup dururken birini engeller mi. Bi durum olmuştu. Ben ona sende hiç hatrım yok mu yazmıştım. O da beni engelledi. Bir insan sadece sitem cümlesinden engellenir mi. Ben ilk defa biri tarafından engellendim. Gururu m çok incindi. Ondan sonra karar verdim bir daha adım atmayacak dedim. Yani bi de şöyle bir durum var. Beni engelledi kten sonra bir ay iş yerine gelmedi. Geldikten sonra ben selam sabahı kestim konuşmadım kendisiyle. Aradan biraz zaman geçti o geldi konuştu hiç bişey olmsmış gibi. İşte her zaman yanındayım filan dedi. Bana iş yerinde destek çıkmaya çalıştı. Ama ben o beni engellediği için bunların hiçbirine yüz vermedim. Çünkü çok kırdı beni bu durum. Peki ben size şunu soracam. Bir insan birini engeller sonra konuşma çabası içine girer mi size soruyorum. Saçma bir durum değil mi?

Hmmm, ben sizi hatırladım.

Bu hocadan mı bahsediyorsunuz? Yapmayın Allah aşkına, adamın ilgisinin olduğu bile belirsiz, kaldı ki siz aylardır aşk acısı çekiyorsunuz. Bence destek Y. Bunu sizi incitmek için söylemiyorum, gerçekten. Belli ki takıntı haline getirmişsiniz bu adamı 😣

Bir de bize bağırıp çağırıp gitmiştiniz, küçük görmüştünüz, sizin gibi insanlarla işim olmaz demiştiniz ama neymiş, demek ki büyük konuşmamak lazımmış. Zira küçük gördüğünüz yere geri dönmeniz çok uzun sürmemiş.

Aslında çok çok duygu dolu olsa yaşınin olduğunu da var sayarak sizden kaçmaz
gelir konuşurdu bir şekilde yazardı veya vedalaşmak amacıyla olmasada o gün sizinle sohbet edip dışarıda görüşmek istediğini dile getirebilirdi diye düşünüyorum
Evet haklısın belki de

Çok güzel konuşmuşsunuz. Ama ben niye adım atmadım onu söyleyeyim. Durduk yerde beni her yerden engelledi. Beni niye engellediği konusunda bir fikrim yok inanki. Bir insan durup dururken birini engeller mi. Bi durum olmuştu. Ben ona sende hiç hatrım yok mu yazmıştım. O da beni engelledi. Bir insan sadece sitem cümlesinden engellenir mi. Ben ilk defa biri tarafından engellendim. Gururu m çok incindi. Ondan sonra karar verdim bir daha adım atmayacak dedim. Yani bi de şöyle bir durum var. Beni engelledi kten sonra bir ay iş yerine gelmedi. Geldikten sonra ben selam sabahı kestim konuşmadım kendisiyle. Aradan biraz zaman geçti o geldi konuştu hiç bişey olmsmış gibi. İşte her zaman yanındayım filan dedi. Bana iş yerinde destek çıkmaya çalıştı. Ama ben o beni engellediği için bunların hiçbirine yüz vermedim. Çünkü çok kırdı beni bu durum. Peki ben size şunu soracam. Bir insan birini engeller sonra konuşma çabası içine girer mi size soruyorum. Saçma bir durum değil mi?
Sizi engelledigi için iş yerine dönüp sizinle hiçbir şey olmamış gibi konuşmasını pek önemsemeyip, şu an unutup unutmamasini neden önemsiyorsunuz ki

Yok kesinlikle bu o kişi değil.

Diğer konunuzdaki hocanız da sizi engellemişti. Aynı kişi değillerse, adamların aynı tepkiyi gösterdikleri durum nedir ?

Adamların davranışlarını yanlış yorumlamış olabilir misiniz ?

Bu önemli bilgiyi neden paylasmadin? Konuda aynı iş yerinde flortlesen ama sen aniden işten ayrılınca vuslata erememis bir aşk gibi duruyor. Amma ve lakin adam sizi engellemiş,bir ay siz varsınız diye ofise gelmemiş, geldiğinizde de odasından bile çıkmamış.
Yani adamin aşka sevgiye dair herhangi bir emaresi yok ki onun sevdiğinden eminim diyorsunuz. Şaştım kaldım yani,bu nasıl sevgi anlayışı

Bu önemli bilgiyi neden paylasmadin? Konuda aynı iş yerinde flortlesen ama sen aniden işten ayrılınca vuslata erememis bir aşk gibi duruyor. Amma ve lakin adam sizi engellemiş,bir ay siz varsınız diye ofise gelmemiş, geldiğinizde de odasından bile çıkmamış.
Yani adamin aşka sevgiye dair herhangi bir emaresi yok ki onun sevdiğinden eminim diyorsunuz. Şaştım kaldım yani,bu nasıl sevgi anlayışı
Adamın zaten hep garip davranışları vardı. Çok şey oldu. Burdan yaz yaz bitmez. O yüzden en iyisi ben bu konuyu kapatayım.

Adamın zaten hep garip davranışları vardı. Çok şey oldu. Burdan yaz yaz bitmez. O yüzden en iyisi ben bu konuyu kapatayım.
Aynen yaaaaa boşversene. Adam seni engellemis, sen gelince çıkmamış bile odasindan
Benim bir teorim de şey, adam senden hoslandiysa da bır ciddi ilişkisi var,o yüzden
kendine engel olmak için engellemiş ve arani soğuk tutmaya çalışmış olabilir.
Her halükarda salla gitsin ya, cidden şu genç ömründe beş ayın şu adami beklemekle mi geçti 😐😐😐 gençliğinin kıymetini bil

Aynen yaaaaa boşversene. Adam seni engellemis, sen gelince çıkmamış bile odasindan
Benim bir teorim de şey, adam senden hoslandiysa da bır ciddi ilişkisi var,o yüzden
kendine engel olmak için engellemiş ve arani soğuk tutmaya çalışmış olabilir.
Her halükarda salla gitsin ya, cidden şu genç ömründe beş ayın şu adami beklemekle mi geçti 😐😐😐 genç

Size duyguları varmış gibi değil de umrunda değilmişsiniz hatta sizin ona ilginizi anlamış ve rahatsız olmuş gibi duruyor

Back