- 25 Haziran 2021
- 29
- -8
- 6
- 29
- Konu Sahibi Yelda pamuk
-
Gerçekten sevmediyse unutur.. acaba duygularını yanlış mı anladınız..Biri var bana duyguları olduğunu hissediyorum. Aynı iş yerindeydik ben işyerinden ayrılmak zorunda kaldım bundan 5 ay önce. Herkesle vedalaştım. Ama o benimle vedalaşmamak için ortadan kayboldu. Ben geçenlerde arkadaşlarıma ziyarete gittim hepsini gördüm hasret giderdik felan. Ama o yine odasından çıkmadı. Sizce artık beni sevmiyor mu? Unuttu mu? Neden beni görmemek için bu kadar çabalıyor. Ya da ben mi yanlış anladım herşeyi. Bir erkek sevdiği kadını uzun bir süre görmeyince unutur mu?
Yani zannetmiyorum. Ben her gördüğünde gözlerimin içine bakıyordu. Ben başta anlamlandıramadım. Bana karşı garip hareketleri vardı. Ben farketmedim zaten başta arkadaşlarım söyleyince farkettimGerçekten sevmediyse unutur.. acaba duygularını yanlış mı anladınız..
Var aslında ama ben bir kadın olarak adım atmak istemiyorum açıkçasıUnuttuğu için değil unutamadığı için görmek istemiyor da olabilir. Görmek acıtır bazen çünkü. Sizin hissiniz var mı da bu kadar dert ettiniz, varsa konuşun madem?
O zaman konuşun eğer sizi de duygulariniz varsa.. neden böyle uzak duruyorsun ne oldu diye.Yani zannetmiyorum. Ben her gördüğünde gözlerimin içine bakıyordu. Ben başta anlamlandıramadım. Bana karşı garip hareketleri vardı. Ben farketmedim zaten başta arkadaşlarım söyleyince farkettim
Yan yana gelince böyle nefesi kesiliyor dünya hissediyordum bunu. Senin için herşeyi yapmaya hazırım demişti bir ara. Ben çok inatçı biriyim ama sana karşı inatçı olamıyorum falan demişti. Beni her gördüğünde gözlerimin içine bakıyordu. Ben zaten başta farketmedim arkadaşlarım söyledi bence sana karşı duyguları var diye.İş yerindeyken sizinle iletişimi nasıldı , yani hislerini yanlış anlamış olabilir misiniz
Bende 5 aydır yazmıyorum konuşmuyorum ama ben unutmadım.Aylardır hiç iletişimizin olmayan birinin aize duyguları olduğunu mu düşünüyorsunuz? Peki ne bekliyor? 5 ay çok uzun bir zaman ki birlikte çalıştığınız süre de var. Bence bu kişiyi düşünerek vakit kaybediyorsunuz. İlgisi olsaydı bunca zamandır bir adım atardı.
Yani bunca şeyi yapıp bir teklif de bulunmadı mı veya bi flört dönemi olmadı mı , aradan geçen zaman uzun bilemedim belki hayatına başkası girmiş olabilirYan yana gelince böyle nefesi kesiliyor dünya hissediyordum bunu. Senin için herşeyi yapmaya hazırım demişti bir ara. Ben çok inatçı biriyim ama sana karşı inatçı olamıyorum falan demişti. Beni her gördüğünde gözlerimin içine bakıyordu. Ben zaten başta farketmedim arkadaşlarım söyledi bence sana karşı duyguları var diye.
Bende bunları yapmadım ama ben unutmadım. İnsan sarılmayınca öpmeyince unutması mı gerekirOhooo beş aya insan boşandığı kocasını unutuyor da bir kere elini tutmadığı, opmedigi,yatmadigi, tatlı vaadler duymadığı kadını nasıl unutmasın? Bin kere unutmuştur.
Zaten unutmasa ya da kaybetmek istemese bir erkek neden sana bir adım atmasin ki? Hadi beraber calisiyorken utandı,pekala sen gittiiginde bir bahaneyle (iş ile ilgili bir şey sorma falan) sana yazar, aldığı cevaba göre konuyu ilerletebilirdi
Bilmiyorum hiç bir fikrim yok. Ama ben şeye takıldım. Hani insan bişey hissetmiyorsa odasından çıkar hoşgeldin neler yapıyorsun filan der. Özellikle odasından çıkmaması dikkatimi çekti açıkçasıYani bunca şeyi yapıp bir teklif de bulunmadı mı veya bi flört dönemi olmadı mı , aradan geçen zaman uzun bilemedim belki hayatına başkası girmiş olabilir
Ne bekliyorsunuz? Eğer hisleriniz varsa vakit kaybetmek neden? Belki görüşünce bir haftada soğuyacaksınız, neden aylardır zihninizi onunla meşgul ediyorsunuz? Eğer 5 aydır aklınızdaysa bence bir adım atın.Bende 5 aydır yazmıyorum konuşmuyorum ama ben unutmadım.
Geldiğinizi gördü mü? belki yetiştirmesi gereken ciddi işi vardı yani siz konusmadan bilemeyiz aslındaBilmiyorum hiç bir fikrim yok. Ama ben şeye takıldım. Hani insan bişey hissetmiyorsa odasından çıkar hoşgeldin neler yapıyorsun filan der. Özellikle odasından çıkmaması dikkatimi çekti açıkçası
İş arkadaşlaroiımla aynı koridorda ve ben iş arkadaşlar imla koridorda konuştuk. Sesimi duymaması imkansız. Aynı iş yerindeyken ben koridorda çıktığımda o da çıkıyordu.Geldiğinizi gördü mü? belki yetiştirmesi gereken ciddi işi vardı yani siz konusmadan bilemeyiz aslında
İlk olarak;Bende bunları yapmadım ama ben unutmadım. İnsan sarılmayınca öpmeyince unutması mı gerekir
Bilmiyorum hiç bir fikrim yok. Ama ben şeye takıldım. Hani insan bişey hissetmiyorsa odasından çıkar hoşgeldin neler yapıyorsun filan der. Özellikle odasından çıkmaması dikkatimi çekti açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?