• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görmezse unutur mu?

Yelda pamuk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
29
-8
6
29
Biri var bana duyguları olduğunu hissediyorum. Aynı iş yerindeydik ben işyerinden ayrılmak zorunda kaldım bundan 5 ay önce. Herkesle vedalaştım. Ama o benimle vedalaşmamak için ortadan kayboldu. Ben geçenlerde arkadaşlarıma ziyarete gittim hepsini gördüm hasret giderdik felan. Ama o yine odasından çıkmadı. Sizce artık beni sevmiyor mu? Unuttu mu? Neden beni görmemek için bu kadar çabalıyor. Ya da ben mi yanlış anladım herşeyi. Bir erkek sevdiği kadını uzun bir süre görmeyince unutur mu?

Biri var bana duyguları olduğunu hissediyorum. Aynı iş yerindeydik ben işyerinden ayrılmak zorunda kaldım bundan 5 ay önce. Herkesle vedalaştım. Ama o benimle vedalaşmamak için ortadan kayboldu. Ben geçenlerde arkadaşlarıma ziyarete gittim hepsini gördüm hasret giderdik felan. Ama o yine odasından çıkmadı. Sizce artık beni sevmiyor mu? Unuttu mu? Neden beni görmemek için bu kadar çabalıyor. Ya da ben mi yanlış anladım herşeyi. Bir erkek sevdiği kadını uzun bir süre görmeyince unutur mu?
Gerçekten sevmediyse unutur.. acaba duygularını yanlış mı anladınız..

Unuttuğu için değil unutamadığı için görmek istemiyor da olabilir. Görmek acıtır bazen çünkü. Sizin hissiniz var mı da bu kadar dert ettiniz, varsa konuşun madem?

Gerçekten sevmediyse unutur.. acaba duygularını yanlış mı anladınız..
Yani zannetmiyorum. Ben her gördüğünde gözlerimin içine bakıyordu. Ben başta anlamlandıramadım. Bana karşı garip hareketleri vardı. Ben farketmedim zaten başta arkadaşlarım söyleyince farkettim

Unuttuğu için değil unutamadığı için görmek istemiyor da olabilir. Görmek acıtır bazen çünkü. Sizin hissiniz var mı da bu kadar dert ettiniz, varsa konuşun madem?
Var aslında ama ben bir kadın olarak adım atmak istemiyorum açıkçası

Yani zannetmiyorum. Ben her gördüğünde gözlerimin içine bakıyordu. Ben başta anlamlandıramadım. Bana karşı garip hareketleri vardı. Ben farketmedim zaten başta arkadaşlarım söyleyince farkettim
O zaman konuşun eğer sizi de duygulariniz varsa.. neden böyle uzak duruyorsun ne oldu diye.

İş yerindeyken sizinle iletişimi nasıldı , yani hislerini yanlış anlamış olabilir misiniz
Yan yana gelince böyle nefesi kesiliyor dünya hissediyordum bunu. Senin için herşeyi yapmaya hazırım demişti bir ara. Ben çok inatçı biriyim ama sana karşı inatçı olamıyorum falan demişti. Beni her gördüğünde gözlerimin içine bakıyordu. Ben zaten başta farketmedim arkadaşlarım söyledi bence sana karşı duyguları var diye.

Aylardır hiç iletişimizin olmayan birinin aize duyguları olduğunu mu düşünüyorsunuz? Peki ne bekliyor? 5 ay çok uzun bir zaman ki birlikte çalıştığınız süre de var. Bence bu kişiyi düşünerek vakit kaybediyorsunuz. İlgisi olsaydı bunca zamandır bir adım atardı.

Ohooo beş aya insan boşandığı kocasını unutuyor da bir kere elini tutmadığı, opmedigi,yatmadigi, tatlı vaadler duymadığı kadını nasıl unutmasın? Bin kere unutmuştur.
Zaten unutmasa ya da kaybetmek istemese bir erkek neden sana bir adım atmasin ki? Hadi beraber calisiyorken utandı,pekala sen gittiiginde bir bahaneyle (iş ile ilgili bir şey sorma falan) sana yazar, aldığı cevaba göre konuyu ilerletebilirdi

Aylardır hiç iletişimizin olmayan birinin aize duyguları olduğunu mu düşünüyorsunuz? Peki ne bekliyor? 5 ay çok uzun bir zaman ki birlikte çalıştığınız süre de var. Bence bu kişiyi düşünerek vakit kaybediyorsunuz. İlgisi olsaydı bunca zamandır bir adım atardı.
Bende 5 aydır yazmıyorum konuşmuyorum ama ben unutmadım.

Yan yana gelince böyle nefesi kesiliyor dünya hissediyordum bunu. Senin için herşeyi yapmaya hazırım demişti bir ara. Ben çok inatçı biriyim ama sana karşı inatçı olamıyorum falan demişti. Beni her gördüğünde gözlerimin içine bakıyordu. Ben zaten başta farketmedim arkadaşlarım söyledi bence sana karşı duyguları var diye.
Yani bunca şeyi yapıp bir teklif de bulunmadı mı veya bi flört dönemi olmadı mı , aradan geçen zaman uzun bilemedim belki hayatına başkası girmiş olabilir

Ohooo beş aya insan boşandığı kocasını unutuyor da bir kere elini tutmadığı, opmedigi,yatmadigi, tatlı vaadler duymadığı kadını nasıl unutmasın? Bin kere unutmuştur.
Zaten unutmasa ya da kaybetmek istemese bir erkek neden sana bir adım atmasin ki? Hadi beraber calisiyorken utandı,pekala sen gittiiginde bir bahaneyle (iş ile ilgili bir şey sorma falan) sana yazar, aldığı cevaba göre konuyu ilerletebilirdi
Bende bunları yapmadım ama ben unutmadım. İnsan sarılmayınca öpmeyince unutması mı gerekir

Yani bunca şeyi yapıp bir teklif de bulunmadı mı veya bi flört dönemi olmadı mı , aradan geçen zaman uzun bilemedim belki hayatına başkası girmiş olabilir
Bilmiyorum hiç bir fikrim yok. Ama ben şeye takıldım. Hani insan bişey hissetmiyorsa odasından çıkar hoşgeldin neler yapıyorsun filan der. Özellikle odasından çıkmaması dikkatimi çekti açıkçası

Bende 5 aydır yazmıyorum konuşmuyorum ama ben unutmadım.
Ne bekliyorsunuz? Eğer hisleriniz varsa vakit kaybetmek neden? Belki görüşünce bir haftada soğuyacaksınız, neden aylardır zihninizi onunla meşgul ediyorsunuz? Eğer 5 aydır aklınızdaysa bence bir adım atın.

Bilmiyorum hiç bir fikrim yok. Ama ben şeye takıldım. Hani insan bişey hissetmiyorsa odasından çıkar hoşgeldin neler yapıyorsun filan der. Özellikle odasından çıkmaması dikkatimi çekti açıkçası
Geldiğinizi gördü mü? belki yetiştirmesi gereken ciddi işi vardı yani siz konusmadan bilemeyiz aslında

Geldiğinizi gördü mü? belki yetiştirmesi gereken ciddi işi vardı yani siz konusmadan bilemeyiz aslında
İş arkadaşlaroiımla aynı koridorda ve ben iş arkadaşlar imla koridorda konuştuk. Sesimi duymaması imkansız. Aynı iş yerindeyken ben koridorda çıktığımda o da çıkıyordu.

Bende bunları yapmadım ama ben unutmadım. İnsan sarılmayınca öpmeyince unutması mı gerekir
İlk olarak;
Benim için evet, yani ben de su an 'ben bir selvi boylu yardan ayrildim' türküsü eşliğinde bir şeyler içme modundayim. Ama aklımdaki kişiyle yüz milyon hatıram var, tonlarca keyifli gün, beni mutlu hissettirdiği bir sürü anı, öpüşmeler,koklasmalar,seyehatler, haritanın bir sürü yerinden bir sürü anı, gelecek planları,ne bileyim telefonda bir sürü ağız kulaklarda resim...
Yani ister istemez ayrılık süreci biraz sancılı oluyor. Mesela bir gün her yerden engelliyorsun,ertesi gün bir tatlı hatıra geliyor aklıma pişman oluyorsun falan...ama yine de beş aya aklımda kalmaz diye düşünüyorum,koskoca beş ay yani. Olmayan bir ilişkinin kaç ay yasını tutayım ki...
Eğer hiç bir şey yaşamadığım biri olsaydı belki bir iki yaşanmamış gunlere üzülürdüm ama kendi hayatıma bakardım. Sonuçta aklıma gelip ozleyecegim Cok fazla ani yok ..
İkinci olarak
E siz madem seviyordunuz bir adım atsaydiniz keşke. Ne bileyim işten ayrildiktan sonra sosyal medyadan eklemek olsun, sosyal medyada ekliysen içinde onun olduğu eski bir fotoğrafta onu da etiketleyip eski iş yerini özlemis gibi story paylasmak olsun, onun ilgi alanına giren konuda cevap atacagi storiler yazmak olsun, onun storisine bir şey göndermek olsun, işle ilgili bir şey sormak olsun...
Siz neden bir tanecik adım bile atmadiniz?
E siz cekiniyorsunuz,o çekiniyor...nasıl olacak bu iş?
Yaslariniz da küçük değil,otuzlara yakınsınız. Böyle platonik flortler otuzlra çok yakışmıyor bence. Madem ilgin hala devam ediyor,çok acil bu işlerden anlayan arkadaşlarınla acil eylem planı yap, yürü hedefine! Onun da meyli varsa zaten sana karşılık verecektir

Şirket yapısını bilmiyorum ancak kendine ait odası varsa; adamın konumu nedir ? Adam, sizden ve vedalaşmaya gittiğiniz arkadaşlarınızdan yüksek bir pozisyonda mı ?

Son düzenleme:
Back