- 15 Ağustos 2008
- 2.802
- 15
- 158
- Konu Sahibi BenDenizYildizi
-
evet ya ben gördümki gerçekten dogru yere üye olmuşum nekadar verimli bir site bu sizi tebrik ederim ... :smiley-cool: ben de görmeyenlerin gözü olmak isterim ve buna çok sevinirim....
elimden geldince yardim etmek isterim ayrica sizide tebrik ederim duyarliliginiz icin
♥gözyaşı♥;2870185 .!.:Bende isterim okumak ama, Bahçelievler çok uzak.. Keşke anadolu yakasında yakınlarda bi yerlerde olsa
eminim böyle birşey için vaktinden verdiğin fedakarlığın karşılığını kat kat alırsın
bende cok isterim boyle guzel bir is yapmak ama yurt disindayim,nasil yapabilirim acaba arkadslar bir fikri ve onerisi olan varmi?ne kadar guzel birsey olur,goremeyen insanlari mutlu edebilmek.
yaşasın yarın deneme kaydı yapmaya gidiyorummmmmm çok heyecanlıyım:)
hihoyyytMerhabalar, Gözünüz aydın hayırlı olsun.........
Aramıza hoşgeldiniz........
Gideceğiniz yer neresi? şutarafagitti
kaydirigubbakcemile5
marttan berı ugrasıyordum calıstıgım ıcın zman bulamamıstım bugun konustum sonunda Beyazıt kütüphanesıne gıdeceğim aslında bahçelievlerde oturuyorum ama beyazıta gıtmeyı tercıh ettım bakalım begenılırse ses kaydım okuyacam inşallah:))
İnşallah beğenilir ve sizde okursunuz...
Sizin heyecanınızı anlayabiliyorum ilk deneme okuması için bende öyle gitmiştim diksiyon beğenilince devamı geldi...
Öyle kaptırıyorumki okurken, duygulandığım dahi oluyor
diğer odadaki arkadaş kesiyor o kısmı baştan alıyorum şöyle bir kendime geliyorum...
Hayırlısı olsun mutluluğunuz daim olsun... hayırlı akşamlar dilerim...
kaydirigubbakcemile5
Bakırköye gidiyordum orayı kapadılar kasete okuma olayını,çok teşekkuredrım sizde beyazıtamı gidiyorsunuz kayıt için a.s.
Bakırköye gidiyordum orayı kapadılar kasete okuma olayını,
Bahçelievler ömür'ü biliyorsunuzdur. Ömür köprüsünün incirli hastanesi tarafında Kütüphanede okumalar yapılıyor artık.
Fakat ben bu yıl dernekten bir teklif aldım üniversiteye hazırlanacak bir çocuğumuz için ona birebir okuma yapmamı rica
ettiler. Bu teklife çok sevindim.
İnşallah sınavı kazanırda bende mutlu olurum, birde ona kurs bakıyoruz onun araştırmalarını yapıyoruz ki bir dershanede bedava ve karma olarak kurs görmek istiyor...
Bunu ayarlayabilirsek ne mutlu...
a.s
hangı ılcede oturuyor cocuk yardımcı olabılırsem sevınırım
bana cok yakın aslında omur ama bugun telde konustugum kişiburaya gelın dedı bende beyazıta gıdecem bakalım hersey yolund agıder umarım ne mutlu sıze cok guzel bırsey :1hug:
İlginiz için çok teşekkürler düzenlememiz yapıldı...
Çok kişili bir okuma değil... Bu hep olmuyor ilk kez böyle bir durum oluşturuldu ve bir kişiyle olsun isteniyor ders olduğu için...
Size önerim okumaya gittiğinizde kendinizi kasmayın o zaman okuma güzel olmuyor... İnşallah herşey yolunda gider ve kabul edilirsiniz... Ve sizde okuyucular arasında yer alırsınız...
teşekkurler tavsıyenıze toplum ıcınde şiir okudugumdan pek kasmam sanırım onemlı olan begenmelerı teşekkurler a.s.
arkadaşlar anladıgın kadarı ile sadece ankarada veya ist.de olmanız gerekmiyor.sitelerinde porgram var pc'nize indiriyorsunuz ve kaydediyorsunuz.onlar dinliyor ses sorunluysa bazı ayarları yapmanızı istiyorlar.ve gönderiyorsunuz gene....isterseniz link verebilirim gerçi sanırım o linki ben de bu konunun en baş sayflarından birinde görmüş olmalıyım.
ben de aradım yetlili stüdyo çalışanı p.tesi gelicekmiş o zaman görüşecegiz.uzun zamandır kitap okumuyorum tek kaygım bu.dğeilse sesim mikrfoniktir hocalarım ve okul böyle düşünüyodu en azından tüm sunumlar şiirler benden bilinirdi :) diksiyonum ve tonlamamda iyidir.inşallah olur çok isterim yardımcı olmak.
Merhaba ccerence, bende o siteye üye oldum daha o şekilde okuma yapmadım vakit bulabilirsem en kısa zamanda okuyacağım fakat bu arada eylülde birebir bir öğrenciye okuma yapacağım o yüzden çok mutluyum 8 yıldır kasete okumalar yapıyordum ilk kez birebir olacak günü ben tayin edeceğim oğlumun pazartesi okul düzenine ( anasınıfına başlayacak ) ve havuza gidiyor piyanoya gidiyor bunlardan arta kalan zamanı da o çocuğumuza ayıracağım ve inşallah üniversiteyi kazanırda onu mutlu görmek bana yeter.
İnşallah sizde okumaya başlar ve bu isteğiniz gerçekleşir...
kaydirigubbakcemile3 a.s. kaydirigubbakcemile5
ayy çok heyecanlandım sizin adınıza da çok sevindim ne güzel bir duygudur...umarım ben de bulabilirim böyle bişeyler siz de yol gösterici oalbilirseniz sevinirim hani belki kulagınıza ilişir.anlaşılan ders kitapları okuyorsunuz umarım görürsünüz üni.ye girdiğini...Şeniz
hım unutmadan size birşey sormak istiyorum; netten dinleyebilecegim ya da indirebilecegim bir okuma var mı hani önayak olması açısından...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?